Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω παραθέσει το Σύστημα που χρησιμοποιώ εδώ και 5 (!) χρονάκια! Θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Το pc χρησιμοποιήται κυρίως για gaming! το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 400-500 ευρώ! Πέρα από αυτά το Κουτί που στεγάζει το εργαλείο είναι το Kandalf της Thermaltake η οθόνη είναι μια Lg Flatron W2234s (ξερνάω) ποντίκι Razer Deathadder και πληκτρολόγιο CmStorm Trigger της Coolermaster! Ακούω!! Σας ευχαριστω προκαταβολικά και ελπίζω κάνοντας μια κουβέντα να βγάλω μια ακρη!  post-226928-0-81362500-1441493378_thumb.png

Δημοσ.

Απάντησε για το τροφοδοτικό.Τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο και τι απαιτήσεις έχεις; Κάρτα γραφικών και οθόνη θα σε αναβάθμιζαν σημαντικά.Γράψε και πόσα δίνεις τελικά max.

Δημοσ.

επεξεργαστη μητρικη ακομα θα κραταγα!αντεχουν ακομα εφοσον τα παιχνιδια εχουν ολοενα και χαμηλοτερη αναγκη του cpu!οποτε πας για καρτα και οθονη!ενας συνδυασμος μια gtx 960 με μια οθονη στα 200-250 24αρας fhd ας πουμε θα ηταν σημαντικη αναβαθμιση!

για παραδειγμα:

http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html

http://www.skroutz.gr/s/6165125/Gigabyte-GeForce-GTX960-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-2GD.html

και αν θελεις βαζεις τπτ παραπανω για ψυκτρα επεξεργαστη με ενα 30αρι εκτος αν εχεις η κουτακι!

Δημοσ.

Τροφοδοτικο τι εχεις? Θα μπορουσες να ξεκινησεις με μια καινουργια καρτα γραφικων.

Το τροφοδοτικό μου είναι Το Toughpower 850w της Thermaltake!

Απάντησε για το τροφοδοτικό.Τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο και τι απαιτήσεις έχεις; Κάρτα γραφικών και οθόνη θα σε αναβάθμιζαν σημαντικά.Γράψε και πόσα δίνεις τελικά max.

Το τροφοδοτικό μου είναι Το Toughpower 850w της Thermaltake! Παιχνίδια παίζω οτιδήποτε! 450 πες

Δημοσ.

Μια ερωτηση κ απο μενα (συμφωνω με τα παιδια) η φωτο τραβηχτηκε σε τι ωρα...?μου φαινεται επικρατει μια ζεστα μες το κουτι σου...

Δημοσ.

Μια ερωτηση κ απο μενα (συμφωνω με τα παιδια) η φωτο τραβηχτηκε σε τι ωρα...?μου φαινεται επικρατει μια ζεστα μες το κουτι σου...

9 η ώρα το βράδυ! και αυτό είναι στο ρελαντί! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιες θερμοκρασίες!

Δημοσ.

ψυκτρα στον cpu εχεις?

ανεμιστηρακια στο κουτι?

αλλαγη παστας εχει γινει?

καθαρισμα στο κουτι?

Έχει ψήκτρα η cpu.

Ανεμιστηράκια έχει αλλά χωρίς λόγο μου υπολειτουργεί το ένα (πίσω).

Αλλαγή πάστας μέσα στην εβδομάδα.

Καθάρισμα έχει γίνει λεπτομερέστατο!

Δημοσ.

ε αυτο το πισω που ειναι να βγαζει αλλαξε το να δουλευει κανονικα να βγαζει την ζεστα.

ψυκτρα εννοω αν εχεις την μαμα ή καποια αλλη...καλο θα ειναι να βαλεις καποια αλλη .

παστα μου ειπες οποτε οκ.

κ στο αλλο οκ

Δημοσ.

ε αυτο το πισω που ειναι να βγαζει αλλαξε το να δουλευει κανονικα να βγαζει την ζεστα.

ψυκτρα εννοω αν εχεις την μαμα ή καποια αλλη...καλο θα ειναι να βαλεις καποια αλλη .

παστα μου ειπες οποτε οκ.

κ στο αλλο οκ

Την μαμά έχει!

Χωρίς τίποτα ανοιχτό

post-226928-0-44668600-1441719817_thumb.png

Δημοσ.

ειναι πολυ μεγαλες οι θερμκρασιες στους σκληρους (εξωτερικοι ειναι?). στην μητρικη κ στην καρτα...κ εκει θελει καθαρισμα κ παστομα (αν κ θα παρεις καινουργια αποσο βλεπω).

κ οι 50 σε Idle ειναι ψηλα.καλο θα ειναι να παρεις μια εστω τον 20-30 ευρω.αν χρειαστεις κ ενδιαφερεσαι μας λες.

τσεκαρε το θεμα.κριμα ειναι.

edit: οι θερμκρασιες του δικου μου με οχι ιδιατερα καλο airflow αλλα με ψυκτρα νορμαλ αν κ παλαια

https://gyazo.com/09d7d72c4320ef2026d2d0dacd1d22de

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...