Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Sheogorath η 750ti είναι αρκετά ανώτερη της 5670 με αρκετή διαφορά μάλιστα, +1 στους intel για τέτοιες δουλειές. Προφανώς αλλά για την εποχή τους είναι pretty low και οι δύο. (Η 5670 προφανώς περισσότερο) 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Pretty low των low ο δεινόσαυρος 5670 .
adtakhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται α αλλάξεις πυρήνες, μόνο συχνότητα . Μπορεί να μην κλείνω πυρήνες αλλά μπορεί να θέτω affinity σε συγκεκριμένα cores.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι είναι και αυτό, αν θέσεις affinity σε 2 cores από τον fx 8350 σου, δηλαδή ένα πυρήνα από κάθε module σαφώς και θα έχεις καλύτερα fps από το να έτρεχες δύο πυρήνες ενός module, τα ξέρεις έτσι και εξάλλου καλύτερα από εμένα αυτά μιας και ασχολείσαι χρόνια.
adtakhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι είναι και αυτό, αν θέσεις affinity σε 2 cores από τον fx 8350 σου, δηλαδή ένα πυρήνα από κάθε module σαφώς και θα έχεις καλύτερα fps από το να έτρεχες δύο πυρήνες ενός module, τα ξέρεις έτσι και εξάλλου καλύτερα από εμένα αυτά μιας και ασχολείσαι χρόνια. Δεν το κάνεις για αυτό τον λόγο. Όλοι οι πολυπύρηνοι κάνουν core load balancing για εξισορόπηση της εκλυόμενης θερμότητας κ.λ.π. οπότε κάνουν αναπηδήσεις φορτίου από το ένα core στο άλλο . Νομίζω το lol είχε κάτι θέματα εποχές Q9XXX αν θυμάμαι καλά που λύνονταν με τον συγκεκριμένο τρόπο.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα πάντως δεν χρειάζεται τίποτα, το παιχνίδι αυτό το διάστημα από πλευράς επιδόσεων είναι στα καλύτερά του. Πάντα το λολ είχε θέμα με τις amd κάρτες ότι cpu και να είχες αλλά παρουσιαζόταν και αρκετά σπάνια και στις nvidia αυτό το θέμα, βούταγαν δηλαδή στα teamfights κάτω από 60, κάτι που η πλειοψηφία των nvidia δεν παρουσίαζε, ωστόσο ένα μικρό ποσοστό τους είχε το ίδιο θέμα με τις amd. Το πρόβλημα αυτό ήταν πολύ πιο ορατό στην κάρτα μου τότε, έχοντας κάνει ένα σωρό δοκιμές σε windows 7 και 8.1, τους πιο τελευταίους drivers της κάρτας μου, του chipset, του sata controller και της κάρτας ήχου και στα δύο λειτουργικά με αποτέλεσμα καμία σωτηρία. Τώρα πια δεν πέφτω κάτω από 60 fps στα fights, ειρωνεία τώρα που δεν παίζω σχεδόν καθόλου να φτιάξει το πρόβλημα και παλαιότερα που έπαιζα συχνά να ήταν ανυπόφορη η κατάσταση.
adtakhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα πάντως δεν χρειάζεται τίποτα, το παιχνίδι αυτό το διάστημα από πλευράς επιδόσεων είναι στα καλύτερά του. Πάντα το λολ είχε θέμα με τις amd κάρτες ότι cpu και να είχες αλλά παρουσιαζόταν και αρκετά σπάνια και στις nvidia αυτό το θέμα, βούταγαν δηλαδή στα teamfights κάτω από 60, κάτι που η πλειοψηφία των nvidia δεν παρουσίαζε, ωστόσο ένα μικρό ποσοστό τους είχε το ίδιο θέμα με τις amd. Το πρόβλημα αυτό ήταν πολύ πιο ορατό στην κάρτα μου τότε, έχοντας κάνει ένα σωρό δοκιμές σε windows 7 και 8.1, τους πιο τελευταίους drivers της κάρτας μου, του chipset, του sata controller και της κάρτας ήχου και στα δύο λειτουργικά με αποτέλεσμα καμία σωτηρία. Τώρα πια δεν πέφτω κάτω από 60 fps στα fights, ειρωνεία τώρα που δεν παίζω σχεδόν καθόλου να φτιάξει το πρόβλημα και παλαιότερα που έπαιζα συχνά να ήταν ανυπόφορη η κατάσταση. Μπας και είχες κανένα vrm throttle ... με καμιά 3+1 vrm μητρική ? Περίεργο .... Θα πέσει καρά τσεκάρισμα....σου λέω ...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Η μητρική μου είναι 3+2, από τότε βέβαια που έβαλα φανάκι στα vrm έστρωσε η κατάσταση με τα drops, μάλλον αυτό θα έφταιγε αν και όσες φορές και χωρίς φανάκι τσέκαρα in game με το core temp ανοιχτό και το παιχνίδι σε windowed δεν έριχνε ρολόγια. Βέβαια ένα διάστημα που είχα βάλει το φανάκι είχα πάλι drops, τότε ήταν το διάστημα που είχε ξεσκιστεί η riot με τα προβλήματα με τις amd κάρτες. Κατάλαβα πριν βάλω το φανάκι ότι έριχνε ρολόγια, όταν έτρεχα prime95, ακόμα και με στοκ τον cpu έπεφτε από τα 3.9 στα 1.9 και όμως τα test τα έκανε pass χωρίς errors, όταν μάλιστα τον είχα oc στα 4.4 χωρίς φανάκι έβλεπα τα ίδια fps και έφταιγε ότι τα vrm ήθελαν ψύξη. Όταν έκανα τις δοκιμές με την 5670 και από τα 4.4 στα 3.5 το φανάκι ήταν στα vrm, ωστόσο διαφορά δεν είδα στα fps, 90-95 έπαιζε κλασσικά .
8elwADSL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κακά τα ψέμματα για MMO χρειάζεται single thread δύναμη για αυτό καλύτερα να πάει σε Intel. 2
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν, δίνω μια καινούρια πρόταση με κάποιες αλλαγές. Ξέρω ότι θέλουμε απο eshop αλλά σε μερικά βαράνε δίχως αύριο. Αυτό το μαγαζί έχει καλό όνομα. PSU http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=EVGA%20430W-%20(%20100-W1-0430-KR%20)EVGA 430 80+ 35ευρώ GPU http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b51f6531-6927-4bcc-a108-d84081cdede8250 X 95 ευρώ Τα υπόλοιπα απο το κιτρινομάγαζο. Μητρική 60 ευρώ http://www.e-shop.gr...il-p-PER.528841 CPU http://www.e-shop.gr/cpu-intel-celeron-g1820-270ghz-lga1150-box-p-PER.558460 43 ευρώ RAM http://www.e-shop.gr...sx-p-PER.556253 50 ευρώ Κουτί http://www.e-shop.gr...ck-p-PER.911850 18 ευρώ Δισκο http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3812430-top-performance-128gb-25-sata3-p-PER.320817 60 ευρώ ή κάποιον άλλο SSD 120 θέλει ή προτείνει άλλος. Σύνολο 360. Γίνεται να κόψουμε κανα 20άρι απο την μητρική αν χρειαστεί. Και να βάλουμε μνήμη 4 αντί για 8 πάμε στα -45 σύνολο! Αρα 315. Πιο κάτω ας μην πάει. Αντίστοιχο σύστημα με APU δεν θα έχει τα γραφικά της 250Χ και θα είναι πολύ πίσω.
titanforce Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια σας ευχαριστω ολους, να πω την αληθεια χαθηκα λιγο μεσα στις 4 σελιδες του thread. Η προταση τπυ sheogorath μου φαινεται ελκυστικη
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσα δίνει τελικά; Γιατί βλέπω συνθέσεις που υπερβαίνουν το budget και ακόμα και έτσι είναι μη ισορροπημένες ειδικά στα κουτιά.
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσα δίνει τελικά; Γιατί βλέπω συνθέσεις που υπερβαίνουν το budget και ακόμα και έτσι είναι μη ισορροπημένες ειδικά στα κουτιά. Ξέρω ότι το κουτί δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά αν δεν αυξηθεί το budget κανα 20άρι δεν γίνεται κάτι... Τι θα άλλαζες εσύ Millenium?
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το κουτί και θα άλλαζα με apu και ας έδινε λίγα παραπάνω.Προτιμώ κουτί από τενεκέ.
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το κουτί και θα άλλαζα με apu και ας έδινε λίγα παραπάνω.Προτιμώ κουτί από τενεκέ. Δεκτών! Κάνε μια σύνθεση να παίρνει παραπάνω γνώμες, μην πάει τυφλά στην δικιά μου. Το EVGA 430 θεωρώ όμως πολύ ευκαιρία και προτείνω για τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα