Eranor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, εδώ και 1 μήνα πήγα απο οτε adsl σε wind, 24 mbps και οι 2. Το ρούτερ δείχνει 12 mbps down και 1,1 mbps up. ΤΟ θέμα μου είνια ότι κάθε 30-40 λεπτά η ταύτητα πέφτει δραμματικά κοντά στο 2-4 mbps. Η wind δε μ έδωσε καινούργιο router , αλλά μου είπαν ότι το προηγούμενό μου θα δουλεύει μια χαρά. Μετά απο αρκετές ώρες στο τηλέφωνο μου έκαναν έλεγο στη γραμμή και μου είπαν ότι όλα είναι οκ. Οπότε τώρα το μόνο πο μπορώ να δοκιμάσω είναι να πάρω καινούργιο ρούτερ. Βρήκα ένα κοντά στα 50 €, αλλά με 50 € μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε vdsl 50 mbps(+ 10 €/μήνα διαφορά απο το τωρινό πάγιο). Η ερώτησή μου είνια: να πάρω καινούργιο ρούτερ και να μείνω σε adsl , ή να κάνω την αλλαγή σε vdsl? Η γραμμές vdsl μπήκα στην περιοχή μου πριν 10 μέρες και αυτό με φοβίζει λίγο. Περιμένω τις απαντήσεις/συμβουλές σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Y.Γ το ρούτερ που έχω είναι αυτό που δείνει ο οτε (zte) Y.Γ2 αυτό που κοιτάζω https://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html
Stogianz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Adsl κι Vdsl έχουν πολύ μεγάλες διαφορές σε ταχύτητες upload κι download. Για μένα αξίζει να βάλεις Vdsl αν χρησιμοποιείς αρκετά το Internet (θέλω κι εγώ VDSL! )
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχην αν κανεις vdsl το ρουτερ ειναι δωρεαν
Eranor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχην αν κανεις vdsl το ρουτερ ειναι δωρεαν Το ξέρω αλλά θα είναι της προκοπής;
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 τη να σου πω η θεια μου εχει απο την hol μια χαρα ειναι
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 zte sucks>σε vdsl ναι μπορει να σου δωσουν παλι zte.καλυτερο απο το adsl αλλα παλι zte.ενα καλο vdsl router ειναι το tp link 9980 αλλα οκ ειναι ακριβο λιγακι. μπορει η γραμμη πραγματι να ειναι ενταξει και να φταιει το ρουτερ ειδικα αμα μπαινεις wireless.δανεισου ενα αλλο ρουτερ αν μπορεις για αρχη.παντως ασχετα αν πας vdsl ή οχι καλο θα ηταν αν παρεις ρουτερ να παρεις κατι που να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση για να μην ξαναγοραζεις ρουτερ. επισης αν βαλεις vdsl διαβασε αυτο για την καλωδιωση ειδικα αμαπαρεις απο το αστικο κεντρο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
bill2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτά που λέει ο poulinos έχει δίκιο τώρα ανάλογα με τη χρήση που κάνεις γιατί αν δεν κάνεις πολύ χρήση καμιά ταινία που και που ένα κατέβασμα τζάμπα θα το κάνεις
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Να το πω και αλλιως το ερωτημα σου αν να δωσω λεφτα για ρουτερ ή με αυτα τα λεφτα να παρω vdsl συνδρομη δεν ειναι σωστο. ειτε κρατησεις adsl ειτε πας Vdsl παρε ενα καλυτερο ρουτερ.ακομα και adsl Να πας καλο θα ηταν να ειναι και vdsl ωστε στο μελλον να μην χρειαστει να το αλλαξεις.απλα αν πας vdsl ναι η αληθεια ειναι οτι θα παρεις ενα καπως καλυτερο ρουτερ απο το zte Που εχεις τωρα απλα παλι δεν θα φτανει το 9980 της tp link. δες πχ αυτο το θεμα και θα καταλαβεις. http://www.insomnia.gr/topic/580577-h367n-%CF%83%CE%B5-hol-vdsl-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-wifi/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα