Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηγα να κανω αναβαθμιση στο κινητο...εκει που ολα λειτουγουσαν κανονικα και η αναβαθμιση τελειωνε κολλησε..γενικα τωρα δεν μπορει να τελειωσει την αναβαθμιση και μενει ετσι,,,δεν μπορω να κανω κατι,,το κλεινω το ανοιγω μου ζηταει τη σιμ(οταν την εβγαλα) και παλι το ιδιο με την αναβαθμιση..αν μπορειτε βοηθειστε με

Δημοσ.

την εκανα απο τη συσκευη...τι σημαινει jailbroken?τωρα το κινητο λειτουργει κανονικα μεχρι εκει που λεει απαιτειται sim...Tou vazo sim kano anavathmisi kai mou vgazei ligo prin teleiosei h anavathmisi sflama to kinito den vrethike...Το κινητο δεν ειναι δικο μου...ενδιαφερομαι να το αγορασω και αυτος που το πουλαει μου περιγραφει το προβλημα..και θελω να μαθω τι ειναι

Δημοσ.

παιδια συζηταω με ενα παιδι εδω και κατι μερες για να μου πουλησει ενα iphone 5 σε χαμηλη τιμη...στην αρχη μου πε οτι μαλλον ειναι κλειδωμενο αλλα οταν τον ρωτησα περισσοτερα μου ειπε οτι δουλευε μια χαρα μεχρι που πηγε να κανει αναβαθμιση και προς το τελος κολλαγε η αναβαθμιση και του εβγαζε κατι σαν σφαλμα το κινητο δεν βρεθηκε...μου εχει στειλει φωτογραφιες μεχρι εκει που λεει η οθονη απαιτειται sim...μου πε οτι μολις τη βαλει κανει την αναβαθμιση και γινεται το ιδιο...και δεν μπορει να παρει πισω την αναβαθμιση γιατι εχει κανει εξαγωγη λογισμικου(ετσι γινεται οταν κανεις αναβαθμιση)...αυτο μου ειπε αλλα δεν ειχε μικρη sim για να μου το δειξει κιολας?ξερετε τι σημαινει ολο αυτο?ειναι κλειδωμενο ειναι κατι αλλο?

Δημοσ.

τι σημασια εχει οτι και αν συμβαινει.

αξιζει να παρεις ρισκο με τετοιο ιστορικο; ο φιλος στα μασαει, οποτε μην ασχοληθεις καν.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπλέξεις... Αξιολογήσεις του τσέκαρες ; Πρέπει να γίνουμε όλοι περισσότερο προσεκτικοί !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...