Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να σας ενημερώσω πως η κάρτες αυτές και συγκεκριμένα οι πρώτες που διατέθηκαν στην αγορά έχουν πρόβλημα με τους ανεμιστήρες , το πρόβλημα είναι στο ότι όταν η θερμοκρασία της κάρτας είναι πάνω απο 50 - 60 βαθμούς αρχίζουν να δουλέυουν οι ανεμιστήρες για να ρίξουν την θερμοκρασία όταν την ρίξουν κάτω απο τους 50 βαθμούς κελσίου κλείνουν μόνοι τους , επίσης είναι στο λογισμικό της κάρτας όποτε κρίνει να λειτουργεί τον ένα απο τους δύο ανεμιστήρες , μέχρι εδώ όλα καλά , στο πρόβλημα τώρα - κάποιες κάρτες όταν ανεβάσουν θερμοκρασία δουλέυει μόνο ο ένας ανεμιστήρας και ο άλλος στο 100 τις 100 χωρίς να φαίνεται στο MSI Afterburner ότι δουλέυουν και μάλιστα δεν σταματάει ο ένας που δουλέυει αν δεν γίνει restart ο υπολογιστής , επίσης έχει παρατηρηθεί πως κολάνε και οι δύο ανεμιστήρες με αποτέλεσμα να σβύνει ο υπολογιστής μόνος τους , το περίεγο και στις δύο περισπτώσεις είναι πως αν ακουμπήσεις όποιον ανεμιστήρα έχει κολήσει με το δάχτυλο όλα αρχίζουν να δουλέυοθν κανονικά , προσοχή μιάς και όλα δέιχνουν στην  κάρτα να δουλευοθν κανονικά ίσως δουλευει μόνο ο ένας ανεμθστήρας και να μην το έχετε καταλάβει για αυτό τσεκάρετε τους ανεμιστήρες αν δείτε ότι πέφτουν τα fps χωρίς λόγο σε κάποιο game ή προγραμματάκι παρακάτω το βίντεο απο youtube και η απάντηση της msi επίσημα ......

εδώ το επίσημο forum msi που φυσικά δεν λύνει το πρόβλημα και δείχνει πως κάνουμε το bios update

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=184740.0

εδώ το βίντεο με αναλυτική παρουσίασει του προβλήματος

https://www.youtube.com/watch?v=zcTPwzJRCao

αν διαβάσετε τα σχόλια του βίντεο υπάρχει και η επίσημη απάντηση της msi για το θέμα που δεν έχει λυθεί .....

περιμένω τα σχόλια σας και κατα την γνώμη μου ίσως πλέον δεν υπάρχει το πρόβλημα στις νέες 970 της msi παρακαλώ τκεκάρετέ το ........

post-342969-0-17402700-1441482262_thumb.png

Δημοσ.

Δεν ανέφερες πότε την πήρες. Αν πήρες τις πρώτες φουρνιες, είναι γνωστό πρόβλημα των συγκεκριμένων.

Έχω την ίδια κάρτα, πήρα αν όχι την πρώτη φουρνιά, σίγουρα την δεύτερη, και θυμάμαι πως όλοι έλεγαν να προσέχουμε όταν βγάζουμε το αυτοκόλλητο που είναι πάνω στο fan. Ήταν κολλημένο δεν ξέρω με τι, ήταν πάντως δύσκολο να βγει και πολλοί το έβγαζαν άτσαλα με αποτέλεσμα να χαλάει το fan και να παρουσιάζει αυτό ακριβώς που περιγράφεις. Και στην δική μου περίπτωση βγήκε αρκετά δύσκολα, ήμουν και εγώ πολύ προσεχτικός στο πως το έβγαλα.

Αυτό στο βίντεο ας πούμε, μου φάνηκε πιο εύκολο να βγει συγκριτικά με το πόσο κολλημένο ήταν το δικό μου sticker.

Δεν νομίζω να φτιάχνεται με κάποιο τρόπο αυτό. Μπορείς να την επιστρέψεις πάντως, όπως έκαναν και άλλοι με παρόμοιο θέμα, είσαι σίγουρα εντός εγγύησης. 

Tώρα για το αν οι πιο φρέσκες msi έχουν sticker πιο ελαφρώς κολλημένο ή και καθόλου, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Επικοινώνησε με το κατάστημα που την πήρες και όλο κάποια πληροφόρηση θα έχουν ειδικά αν πέσεις σε υπάλληλο που να τα ξέρει αυτά. Είναι υποχρεωμένοι να στην αλλάξουν πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...