Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!

Μετα απο φορματ μου εγκατεστεισαν τα windows 10 και το προβλημα μου ειναι οτι δεν λειτουργουν οι συντομευσεις πληκτρολογιου (με το Fn καταλβατε τι εννοω) και επιπλεον το σπαστικοτερο απ ολα ειναι οτι οταν προσπαθω να χαμηλωσω την φωτεινοτητα σβηνει η οθονη.....τι να κανωωω? :mad:  :cry:

Δημοσ.

Κατι καταφερα και οι συντομευσεις λειτουργουν...το προλημα παραμενει ομως με τη φωτεινοτητα....οταν παω να την χαμηλωσω μου βγαζει μαυρη οθονη....any help?στραβωθηκα...ειδα ενα σωρο βιντεακια στο utube και τπτ δε λειτουργησε

Δημοσ.

τι βοήθεια; θα πρέπει να μπεις στον κατασκευαστη του λάπτοπ και να κατεβάσεις το λογισμικό που έχει για τις συντομεύσεις αυτές,και γενικότερα τον οποιοδήποτε driver έχει βγάλει για να υποστηρίξει τα 10άρια

Αν δεν υπάρχει το πρόγραμμα για 10άρια πέρνα αυτό των 7/8/8.1.

Αν δεν δουλεύει δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο είτε γυρνάς το παλαιό σου λειτουργικό είτε ζεις χωρίς αυτό.

Δημοσ.

οντας ασχετη ακομα και τα απλα δεν τα πολυκαταλαβαινω...πως θα το βρω το λογισμικο για τις συντομευσεις?το μοντελο του λαπτοπ δεν το εχει το site

Δημοσ.

Το λινκ για τη σελίδα υποστήριξης του netbook στην asus είναι το παρακάτω

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=X52JC&os=29

Επιλέγεις λειτουργικό (win 7 32 ή 64 bit) ανάλογα με το αν τα 10άρια είναι 32 ή 64 και πας στο utilities. Εκεί δοκίμασε το ATKACPI driver and hotkey-related utilities μήπως και σου δουλέψει (το Global σκέτο, όχι το Global DLM γιαί θέλει να σου εγκαταστήσει download manager). Επίσης δοκίμασε και το ASUS Configuration Utility.

Η asus δεν έχει υποστήριξη για τα 10άρια.Αν θέλεις να ανεβοκατεβάζεις τη φωτεινώντητα κάντο από τη διαχείριση ενέργειας των 10.

Αν δε μπορείς να ζήσεις έτσι ξαναγύρνα στα 7άρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...