Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Χάλασε ο φορτιστής στο netbook μου.

12V 3Α. Που μπορώ να βρώ ; Το βύσμα είναι άλλο με τα λαπτοπ; Γιατί το eshop έχει διαφορα ρυθμιζόμενα.

http://www.amazon.com/Adapter-Battery-Charger-1000HA-1000HC/dp/B0080DR1T2

Απο το amazon.com μπορώ να πάρω; Το πίσω δεν με πειράζει είναι αποσπόμενο μπορώ να το αλλάξω.

Δημοσ.

Καλύτερα να δεις στο ebay ή το amazon uk γιατι στο αμερικάνικο θα πληρώσεις τελωνείο , στο ebay να κοιτάξεις απλα δεν ξέρω αν μπορείς ακομα να χρησιμοποιήσεις την κάρτα λόγω capital controls

Δημοσ.

Καλύτερα να δεις στο ebay ή το amazon uk γιατι στο αμερικάνικο θα πληρώσεις τελωνείο , στο ebay να κοιτάξεις απλα δεν ξέρω αν μπορείς ακομα να χρησιμοποιήσεις την κάρτα λόγω capital controls

Ουτε καν με αφήνει ο seller στο λινκ που παρέθεσα. Δεν στέλνει εξωτερικό. το amazon.uk πολύ ακριβό θα δω για ebay.com ;

Δημοσ.

Πωλείται χωρίς το καλώδιο το πίσω που έχει 3πινάκια γιατι έχει γείωση. Το δικό μου έχει 2. Θα βρω να αγοράσω;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν έστειλε τίποτα αυτός ούτε μου ήρθε mail αποστολής τίποτα. μόνο απο το paypal οτι πλήρωσα. Που κανω καταγγελία στο paypal ή ebay

Δημοσ.

Δεν έστειλε τίποτα αυτός ούτε μου ήρθε mail αποστολής τίποτα. μόνο απο το paypal οτι πλήρωσα. Που κανω καταγγελία στο paypal ή ebay

Στέλνεις mail στο ebay και paypal

Δημοσ.

όταν λες ΄χαλασε εννοείς κάηκε ή απλά χάλασε το βύσμα μπροστά; Αν ξέρεις να χρησιμοποιείς πολύμετρο καλό θα είναι να κοιτάξεις αν έχει ρεύμα.Μην μπαίνεις σε θέση να αγοράσεις καινούριο αν μπορείς να το επισκευάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...