olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ φίλε olimpiakos 7.... Ουτως η αλλως το κινητο θα το συνηθισεις(επειδη ειναι μεγαλο!)Τωρα για τα ματια μου βγαινουνε και μενα δε λεω αλλά,αλλά! Ειχα και το 530(το δωσα στην αδερφη μου διοτι ειχε 512mb ram και με πεταγε σπανια απτο browser!Ευχαριστημενη και αυτη χωρις κολληματα!Φυσικα αναμεσα σε 530 και 532 ηταν μεγααλη διαφορα λογω 1gb του 532!!Αυτα!Δικη σου αποφαση απο δω και περα!Οτι και να σου πουμε λιγο θα ναι!)
kontrakultura Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά μου φαίνεται τεράστιο και με τρομάζει το άλμα σε μέγεθος από μια μικρή συσκευή με κουμπιά που χωράει παντού σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσαντάκη, σε 5" smartphone με θήκες κλπ...από την άλλη όλα είναι θέμα συνήθειας. Αχ δεν ξέρω. 1
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να πάρεις 535. Μην φοβάσαι, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την οθόνη γιατί πλέον εχει βγει patch και το λύνει.
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να ναι πιο φθηνο το 535 αλλα σε σχεση με το 640 δεν αξιζει να παει!! το 640 εχει 8mp snapdragon 400 αντι για 200..παραπανω αναλυση γιατι με του 535 θα του φαινονται 'ζουμαρισμενα' 1900mAh 535 ενω 2500mAh 640 και αλλα(αν υπαρχουν!) Συνολικα 535 vs 640 αξιζει να σκασει λιγα παραπανω και να παει στο 640!! 2
kontrakultura Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά αγόρασα σήμερα το 640. Ελπίζω να βγεί καλή επιλογή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! 2
censOred Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι ρε φιλε.Καλα και χρυσα και τα lumia, τα χουν παρει μανα και αδερφη. Ομως Θελω να σου πω οτι εισαι προκατειλημμενος αρνητικά με τα android και προφανως δεν ισχυει οτι πρεπει να τα σταξεις για να παρεις καλο android. Εντελει εγω εχω σκεψου ενα σαπιο galaxy young που το χω παρει ενα κατοσταρικο πριν ενα μιση χρονο και ακομη παει σφαιρα χωρις να του χω περασει ρομ,ουτε ρουτ ουτε τιποτα. Και μου χει πεσει ρεαλιστικα καμια 20αρια φορες κατω.φτου φτου φτου μην το ματιασω. Αλλα ειχα απενεργοποιησει τα αυτοματα updates,σωτηρια κινηση πιστευω. Εντελει πρεπει απλα να σαι τυχερος και λιγο με τι συσκευη θα πεσει στα χερια σου. Να χαρεις το κινητο σου και να μην εγκαταστησεις την εφαρμογη του facebook. 1
kontrakultura Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Να χαρεις το κινητο σου και να μην εγκαταστησεις την εφαρμογη του facebook. γιατι;;; ουτε το messenger???
kataramenos32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι;;; ουτε το messenger??? Αν ειναι να παρεις φτηνο android ουτε το ενα ουτε το αλλο να βαλεις.Ειναι στο top 5 εφαρμογων που γονατιζουν τη συσκευη σου
kontrakultura Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά αγόρασα σήμερα το 640. Ελπίζω να βγεί καλή επιλογή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! 1
morby Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά είναι να πας σε WindwoS pHONE αλλά θα σε περιορίσει σε εφαρμογές, ακόμα και στις κοινές. Θα έβλεπα σοβαρά το Moto G με Android αλλά καμια σχέση με το Huawei που είχες.---- Άντε μεγείες (τώρα το είδα ότι πήρες τελικά!) 2
kontrakultura Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καμιά καλή θήκη για αυτό το κινητό μπορείτε να μου προτείνετε, γιατί είμαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καμιά καλή θήκη για αυτό το κινητό μπορείτε να μου προτείνετε, γιατί είμαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο;Στο σκρουτζ: http://www.skroutz.gr/products/show/19185250http://www.skroutz.gr/products/show/19075721 http://www.skroutz.gr/products/show/19187786 Ψάξε έχει και αλλα!.. 1
kontrakultura Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν φορτίζω το κινητό και πατάω απενεργοποίηση, δεν σβήνει απλά κάνει restart. Επίσης όταν είναι σβηστό και συνδέω το φορτιστή, ανοίγει μόνο του. Γενικά ΔΕΝ μπορώ να το φορτίσω σβηστό. Είναι φυσιολογικό αυτό;
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο γινεται σε ολα τα Lumia.Αστο να ανοιξει και φορτισε το ανοιχτο!(και στο δικο μου το κανει!)Λογικα απ'οτι καταλαβα θες να το φορτισεις κλειστο για να 'βοηθησεις' την μπαταρια;Αυτο δεν ισχυει πια ισχυε στα Ly-Polymer (αν δεν κανω λαθος).Γενικως μη σε νοιαζει η μπαταρια ειναι αναλωσιμη μπορεις να παρεις αλλη αν χαλασει(ή μεσω εγγυησης) οποτε κοιτα να το χαρεις!! 1
kontrakultura Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να το φορτίζω κλειστό σε φάση που είναι κλειστό π.χ. όταν κοιμάμαι. Αλλά μόλις ανακάλυψα οτι υπάρχει airplane mode οπότε θα βάζω αυτό όταν δεν θέλω να με ενοχλούν χωρίς να είναι αναγκαστικά κλειστο το τηλέφωνο! Α ρε δεν τα λένε τυχαία έξυπνα τηλέφωνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα