Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Προσπερνώντας τον λίγο αστείο τίτλο, χρειάζομαι άμεσα καινούργιο κινητό και θα ήθελα τις γνώμες σας.

Είχα μόνο μια φορά smartphone στη ζωή μου, πριν 3-4 χρόνια, ένα HUAWEI IDEOS X5 PRO στην αρχή ήταν καλή φάση και πολύ εξυπηρετικό, αλλά μετά το android μου έκανε τη ζωή κόλαση, το κινητό έγινε δύσχρηστο, σερνόταν, μετά άρχισα τα custom firmware μέχρι που έγινε μη-χρησιμοποιήσιμο.

Πριν και μετά το smartphone, χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ μπακατέλες παλιότερα τηλέφωνα με πληκτρολόγιο.

Λοιπόν, πρέπει να αγοράσω καινούργιο κινητό. Σκέφτομαι με πλήκτρα κανένα νόκια αλκατέλ dual-sim με 40-50 ευρώ.

Αλλά θα ήθελα ρε γαμώτο ένα smartphone, ας μην είμαι κατακουζήνας... όχι τίποτα ιδιαίτερο, λιγο για internet-on-the-go, gps, viber, skype, facebook...αυτά. Dual-sim να είναι...

Σε android ΔΕΝ ξαναπηγαίνω...ούτε σε κινέζικο.

Σκεφτόμουν κάποιο MICROSOFT όπως το Lumia 640, θα πιάσουν τόπο τα 150€ που θα δώσω; Η βολεύομαι και με λιγότερα;

Από πού να το αγοράσω; Δεν είμαι ψαγμένος χρήστης γενικότερα ούτε θέλω να γίνω, οπότε θα ήθελα να αποφύγω παραεισαγωγές, αμφίβολες εγγυήσεις, κινέζικα κλπ.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλος ταξιτζής μετά από dual sim samsung καμία σχέση με smartphone πήρε το 640. Λίγο internet πολύ τηλέφωνο.

Το πήρε και μέχρι στιγμής είναι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία με την χρήση που κάνει κρατάει 4 μέρες. Δε του έχει κολλήσει. Ιντερνετ κλπ δεν ξέρω αν μπαίνει γιατί έχει και tablet αλλά νομίζω οτι δεν χρεισιμοποιεί το tablet πια για ιντερνετ κλπ μόνο για την δουλειά.

Αν δεν είχα πρόβλημα με μερικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν σε windows θα το έπαιρνα και εγώ. Γιατί και εγώ κουράστικα με τα σπαστικά των οικονομικών android.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι για να παρεις συσκευη android που να αξιζει πρεπει να τα σκασεις οποτε εφοσον εχεις χαμηλο μπατζετ πας κατευθιαν για WP.Για τα βασικα που το θες ειναι οτι καλυτερο και δεν εχει lag κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Για την χρήση που θέλεις, δες και το 535 και το 532 που ειναι πιο οικονομικα απο το 640. Και βγαινουν και σε dual sim και εχουν και 1GB Ram.

------

532:

http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html

------

535:

http://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-8GB.html?from=recommendation

Δημοσ.

Στο 532 δεν ξέρω αν θα με βολέψει η μικρότερη οθόνη!

Το 535 απορρίπτεται, δεν έχω όρεξη για τέτοια σκηνικά http://www.insomnia.gr/topic/581157-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-535/

θέλω να αγοράσω κάτι που θα δουλεύει και όχι να παίζω ρώσικη ρουλέτα με bugs, updates, επιστροφές, αντικαταστάσεις κλπ.

Δημοσ.

αν και το android εχει βελτιωθεί κατα πολύ και ειδικα στις low budget συσκευές που εκείνα τα χρόνια ήταν απαράδεκτες μια χαρα θα σε εξυπηρετησει το lumia 640, μακάρι να μπορούσαμε να το αγοράσουμε εδω σε τιμές ΗΠΑ, σε reviews λένε ότι το δίνανε ακόμα και 80$ σε walmart

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα και είδα σήμερα τα Lumia 640 και 532...και τα δύο μου άρεσαν, δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο να πάρω...το μόνο που με απασχολεί είναι η διαφορά στο μέγεθός τους. Το 532 είναι πιο μαζεμένο χωρίς να το λες και μικρό, ενώ το 640 εκ πρώτης όψης μου φάνηκε τεράστιο σε σχέση με τις συσκευές που χρησιμοποιούσα.

Δημοσ.

Προς 532 σε βλέπω να πηγαίνεις... Είναι πιο μαζεμένο αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το κράτημα λόγω του πάχους που εχει.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω. Το 640 έχει σχεδόν διπλάσια τιμή, σίγουρα καλύτερο κινητό και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε τόσο μεγάλο μέγεθος από άποψη ευχρηστίας κλπ. αν θα με βολέψει.

• Like 1
Δημοσ.

Το 532 το εχω γω!Καλο κινητο κανενα κολλημα ολα smooth!Απλα μπορει τωρα να σ'αρεσει το 532 που ειναι 'μαζεμενο' αλλα μετα απο λιγο καιρο θα βγαζεις τα ματια σου!Προτεινω να πας στο 640 λογω μεγαλυτερης οθονης και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μπαταρια!!Για τα χρηματα του αξιζει το 640!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...