Προς το περιεχόμενο

Συνδεση και συγχρονισμος iphone 6 - macbook pro

maximo_lider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Εδω και καποιες μερες εχω ενα θεμα με τη συνδεση και τον συγχρονισμο του iphone 6 (ios 8.4) με το macbook pro (ΟS X Yosemite 10.10.5) . 
Itunes κτλ εχουν γινει update με τις τελευταιες εκδοσεις κανονικα. Δεν μου εμφανιζει ουτε στο finder (στη λιστα) το iphone!!  Τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν συνδεεται με το macbook,ανοιγει το itunes κανονικα,αλλα δεν εμφανιζει το iphone πουθενα!! με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω συγχρονισμο δεδομενων κτλ. Επισης οταν παταω κλεισιμο του itunes, δεν κλεινει, παρα μονο αν αποσυνδεσω εκεινη τη στιγμη το iphone η κανω τερματισμο απο τις διεργασιες...

macbook pro 13'' late 2010

Θα σου έλεγα να βάλεις το iphone σε DFU mode και να ξαναπροσπαθήσεις, δοκιμάζοντας το σε ένα καινούργιο account που θα φτιάξεις στον mac.Aν το βλεπει στο καινούργιο account κατι συμβαίνει με το account σου στο mac.

Αν πάλι δεν το βλέπει μαλλον κατι συμβαίνει με το καλώδιο ή ακόμα καποιο προβλημα στο hardware-λειτουργικό του mac.

Χτες συνδεσα αλλη συσκευη iphone 6 στο itunes  και το διαβασε κατευθειαν!! Τι μπορει να φταιει στη συσκευη μου???

σε DFU mode δοκίμασες. Μπορεί να θέλει restore.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο ειναι το θεμα, οτι θελω να γλυτωσω το restore..... 

Moλις δοκιμασα και το εβαλα σε DFU mode και το αναγνωρισε κατευθειαν!!

Παω για restore μαλλον ετσι?? 

Μπορω να κανω απλα επαναφορα οπως ειναι στην 8.4 η θα αναγκαστικα θα με βαλει στην 8.4.1??? 

Επεξ/σία από maximo_lider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...