Προς το περιεχόμενο

απο a8 σε fx 6core

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ηθελα να ρωτησω αν αξιζει αυτη η αναβαθμιση απο A8 6600 σε 6πυρηνο ή ειτε και 8πυρηνο fx μεχρι 16mb cache το πολυ. και οτι ακολουθει μητρικη, ψυξη κτλπ ακεφτομαι και μνημες για αλλαγη 1600mhz αυτο θα γινει ετσι και αλλιως εχω μονο 8gb 1336. Δισκοι υπαρχουν και ρευμα. Χρηση: μονταζ (video editing). Vga υπαρχει μια gtx660 (δε ξερω καν αμα υποστηριζεται απο after effects και premiere) και πολυ πολυ υπομονη γιατι σερνεται :P

δεν μπορω να ξερω για λεφτα πανω κατω τα βλεπω στο πεντακοσαευρο αλλα αν δεν αξιζει αγοραζω μονο ram και τελος. 

(χρηση: μονταζ) δεν υπαρχει σωτηρια για ιντελ αυτη τη στιγμη :P

Δημοσ.

με 5κατοστάρικα μπάτζετ παιρνεις έναν fx 8320 με 150 ευρώ.
                                                               am3+ 970 μητρική με 100 ευρώ
                                                               μια ψύκτρα με 30 ευρώ, δε θες κάτι άλλο. ούτε μνήμες αλλάζεις ούτε τίποτα.
Σύνολο 280 (άντε 300 πες αν πάρεις κάτι καλύτερο σε μητρική ή ψύξη)
πουλάς και τον επεξεργαστή σου πακέτο με την μητρική και σου βγαίνει αρκετά φθηνά.
το τροφοδοτικό που έχεις πες μας μόνο ποιο είναι.

Δημοσ.

το μηχανημα θα τρωει μονο ρευμα. Ενα 530βατ ειχα powertech το εκανα 650 για να παιζει και 4 δισκους μαζι.

Το cache σκεφτομαι στον amd 8mb η 16... 8320 ή 6350; 

fx 8320 και 970 μητρικη και ενα κουτι full tower 400e. Μπα δε τα μετραω καλα ολα αλλαγμα θελουν...

Δημοσ.

Πρώτα από όλα κοίτα να αλλάξεις τροφοδοτικό και άσε όλα τα άλλα για μετά, εκτός αν θες να πάρεις το μηχάνημα στο χέρι. Επίσης συμπλήρωσε την φόρμα αναβάθμισης για να καταλάβουμε καλύτερα τι χρειάζεσαι, διαφορετικά δεν θα γίνει σωστή δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

γράψε αναλυτικά τι έχεις γιατί έτσι άκρη δε βγαίνει. Εκτός και αν μιλάμε για τελείως ανεξάρτητο pc που θα στηθεί απο την αρχή και δε θα κρατηθεί τίποτα παλιό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον αναλυτικα το pc ειναι:

cpu A8 6600K 4mb cache γραφικα κλειστα ψηκτρα rajinteck themis

gigabyte F2A85XM-D3H

2x4 kingston 1600mhz HUPERX Blu.

gtx 660 2gb gigabyte

κουτι thermaltake mid tower

3 δισκοι: 1 ssd kingston 120 v300 (os και programs), 1 barracuda 500 7200rpm και 1 WD usb3

psu Powertech 530 w (!!!)

δεν εχω και τροφοδικο τελικα, υποχρεωτικα ειναι και αυτο στην αναβαθμιση. Απλα δοκιμασα ενα 650 γιατι κολλαγε τον δισκο τον seagate. Και σκεφτομαι και ακομα 1 ssd μικρο αλλα γρηγορο για scratch μονο.

δεν θελω το μηχανημα να το κανω να ανοιγει τα win πιο γρηγορα ουτε τα προγραμματα δεν εχω θεμα σ αυτο. Λεω πως γινεται και εαν γινεται να ανεβασω ταχυτητα στο after effects. Τα αρχεια μου ειναι dng απο raw (magic lantern) δεν ειναι mov.  Σορυ για τη φορμα δεν καταλαβα τι συμπηρωνουμε. Τι με περνει για αναβαθμιση τελικα, τι θα κανει διαφορα; 

Καταλαβατε τιποτα; δεν μας φτανουν τα λεφτα αστα :(

Τι χρηση κανεις δεν μας ειπες ομως;

μονταζ premiere και after effects κανω

πουλάς και τον επεξεργαστή σου πακέτο με την μητρική και σου βγαίνει αρκετά φθηνά.

τι να πουλησω τα χαριζω αμα βρω αναβαθμιση με λιγα γιουρο 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Ποσό που διαθέτουμε : 400-450

Χρήση υπολογιστή : ΜΟΝΤΑΖ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AFFTER EFFECTS / PREMIERE

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ΒΟΡΕΙΑ / Ε-SHOP

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? E-SHOP Η ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ότι θες κάρτα γραφικών παρά επεξεργαστή.

Δεν τον καλύπτει η gtx 660 2gb gigabyte που έχει; Τα προγράμματα θέλουν ανώτερη κάρτα; Δεν έχω ασχοληθεί γι αυτό ρωτάω.

Πρώτα θέλει τροφοδοτικό και μετά τα άλλα;)

Δημοσ.

Δεν τον καλύπτει η gtx 660 2gb gigabyte που έχει; Τα προγράμματα θέλουν ανώτερη κάρτα; Δεν έχω ασχοληθεί γι αυτό ρωτάω.

Πρώτα θέλει τροφοδοτικό και μετά τα άλλα ;)

Τον καλύπτει,κάποιες λειτουργίες μεν μπορεί να δουλεύουν και μέσου vga και να αυξάνουν την ταχύτητα,αλλά έχει cuda και η 660 για επιτάχυνση.

Για το μοντάζ θέλει και πολύ μνήμη και καλό ssd για scrap/swap για να έχεις καλή ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ μουτρα ναι την 660 τη κραταω. 

Για το μοντάζ θέλει και πολύ μνήμη και καλό ssd για scrap/swap για να έχεις καλή ταχύτητα.

δυο ssd ενα για os + ενα για scratch/previews ειμαι νταξη η ειναι βλακεια;

ναι ram θα βαλω οτι παρει.

δεν ξερω τι θελει οσοι ξερουν απο camera raw κτλπ στο after effects με upscale και φιλτρα θα ξερουν οτι ειναι βαρυ το rendering. Για τετοιες δουλειες κάνουν μονο τα τερατα pc, τα χχχχ νουμερα.

Δημοσ.

Γεια σας παλι, ειναι να αγορασω ram ενα κιτακι 2 x 4 αλλα δε ξερω ποιες:   εχω 2 x hyperX Blu. KHX1600C9D3B1/4G (8GB) KINGSTON

χρειαζομαι αλλες δυο 4ρες αλλα δεν βρισκω τις ιδιες. Ειναι για AMD μητρικη 4ετιας αυτην που ειπα παραπανω. Eγινε μπερδεμα τωρα για το αν ειναι συμβατες. Ποιες απο τις παρακατω ειναι ρε παιδια;

http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmz8gx3m2a1600c9b-vengeance-8gb-2x4gb-pc3-12800-dual-channel-kit-blue-p-PER.549299

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-khx16c9t3k2-8x-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-xmp-beast-series-dual-channel-kit-p-PER.550403

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c9srk2-8-8gb-2x4gb-1600mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-dual-channel-kit-p-PER.552874

το manual support της μητρικης που βλεπω δινει συμβατοτητα με kingston KHX1600C9D3..... το xmp τι ειναι; δεν νομιζω οτι στο bios το δικο μου εχει κατι σχετικο για χρονισμα κτλπ αυτα δεν ειναι για ιντελ; ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

εκανα μερικες αλλαγες τα στοιχεια του pc που λεω πιο πανω. Τωρα ειναι τα σωστα. Καμια βοηθεια ρε Ελλαδαρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...