nightray Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ΛΟΛ πας να σκεπασεις την ασχετιλα σου με τη δικαιολογια οτι το 2011-3 το αποκαλει ο κοσμος 2011. Ομως για αυτο εχουν διαφορετικα ονοματα, επειδη ειναι διαφορετικα σοκετ και δεν ειναι καν backwards compatible. Παλι καλα που το googlares ομως. Ξερεις πανω σε τι αρχεια δουλευω? Ξερεις ποση ωρα τα αφηνω το βραδυ? Ξερεις ποση ωρα κανω για να τα ετοιμασω? Ξερεις ποιa προγραμματα χρησιμοποιω? Ξερεις αν χρησιμοποιω graphic acceleration? Ξερεις ποσα μηχανηματα εχουμε στο γραφειο? Ξερεις ποση ωρα κανει ενα ρεντερινγκ 1080ρ σε mac για παραδειγμα? Εισαι πολυ επαγγελματιας εσυ, αφου ουτε εχεις αναφερει απο τι μηχανημα μας εχεις δωσει αυτα τα νουμερα, ουτε απο ποιο προγραμμα, ουτε και καμια αλλη πληροφορια. Εσυ συνεχιζε να κοιτας την οθονη σου οταν κανει ρεντερινγκ καλυτερα, και ασε τα copy paste απο το google . έτσι εξηγούνται όλα. γιατί μου φάνηκε περίεργο να έχεις σπαταλήσει τουλάχιστον δυο χιλιάρικα και να μην γνωρίζεις το αυτονόητο, ο,τι δηλαδή το 2011 έχει πάει περίπατο και όταν λέμε 2011 εννούμε το 2011-3. κάνει μπαμ από μακριά οτι δεν είσαι ενημερωμένος πάνω στην τεχνολογία των υπολογιστών και κατα συνέπεια είχα οδηγηθεί στην σκέψη οτι αν είσουν κάτοχος 2011-3 θα είσουν για λόγους νεοπλουτισμού και όχι κάτι άλλο. κοινώς επειδή είχες πολλά λεφτά δεν ήξερες τι να τα κάνεις και τα σκόρπισες στο 2011-3. Έλα όμως που ούτε τα 2 χιλιάρικα δεν είχες για το 2011-3 και απλά το χειρίζεσαι στο γραφείο. Για αυτό και δεν μπορείς να μας πεις και χρόνους. Διότι δεν το έχεις στο σπίτι σου για να το δοκιμάσεις και να πειραματιστείς Άρα μάγκα μου,παίζεις μπάλα με ξένα κόλλυβα.Οπότε αγόρασε πρώτα το δικό σου 2011,(ναι καλά διάβασες) 2011 και μετά έλα να μιλήσουμε. έχω την εντύπωση πως στο γραφείο που δουλεύεις θα πρέπει να είσαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Για να δώσουν το στησιμο του 2011-3 σε άνθρωπο που δεν ξέρει οτι το socket 2011 έχει πάει στον βρόντο και έχει αντικατασταθεί από το 2011-3,αυτό κάτι σημαίνει Από τότε που βγήκε το 2011-3,κανείς πλέον δεν αγοράζει το 2011.Γκε γκε; Άρα το 2011 έχει σβήσει.Γκε γκε; Άρα όταν λέμε 2011 ενοούμε το 2011-3.Γκε γκε;
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα όμως που ούτε τα 2 χιλιάρικα δεν είχες για το 2011-3 και απλά το χειρίζεσαι στο γραφείο. Όχι ρε φούστη μου,τόσο πολύ δυσκόλεψαν οι καιροί με την κρίση; Να μην έχει ο άνθρωπος 2 χιλιάρικα σε ψιλά για να κάνει μια κοντορούλα στο ιντερνετ; Που καταλήξαμε θεέ μου. 1
nightray Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι ρε φούστη μου,τόσο πολύ δυσκόλεψαν οι καιροί με την κρίση; Να μην έχει ο άνθρωπος 2 χιλιάρικα σε ψιλά για να κάνει μια κοντορούλα στο ιντερνετ; Που καταλήξαμε θεέ μου. αν δεν έχει η αυθεντία του rendering δυο χιλιάρικα για να αγοράσει Pc, τότε ποιος έχει;ο μπαρμπαντώνης ο ψαράς; και εξάλλου αν δεν έχει λεφτά να αγοράσει δυνατό μηχάνημα,τότε πως έγινε αυθεντία στο rendering; δια της επιφοιτήσεως ή δια των tutorial στο Youtube; είναι σαν να μου λες οτι ο χαμιλτον δεν έχει λεφτά να αγοράσει φεράρι και δανείζετε τα αυτοκίνητα της mercedes για να κάνει την δουλειά του και τις κόντρες του είδες τελικά που καταντήσαμε.; Αυθεντίες του rendering να μην έχουν 2 χιλιάρικα να πάρουν ένα μηχάνημα της προκοπής. άτιμη-μπαμπέσα καινωνια!
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 είναι σαν να μου λες οτι ο χαμιλτον δεν έχει λεφτά να αγοράσει φεράρι και δανείζετε τα αυτοκίνητα της mercedes για να κάνει την δουλειά του και τις κόντρες του Ακόμα και να τα έχει τα λεφτά σιγά μην αγοράζει ο ίδιος τα αγωνιστικά του... Και όπως και να το κάνεις, κάποιος που θα δουλεύει επαγγελματικά θα κάθεται ολόκληρη την ημέρα να δουλεύει τα project και θα το αφήνει όλη την νύχτα για να κάνει render τα project που ετοίμασε.
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 έτσι εξηγούνται όλα. γιατί μου φάνηκε περίεργο να έχεις σπαταλήσει τουλάχιστον δυο χιλιάρικα και να μην γνωρίζεις το αυτονόητο, ο,τι δηλαδή το 2011 έχει πάει περίπατο και όταν λέμε 2011 εννούμε το 2011-3. Έλα όμως που ούτε τα 2 χιλιάρικα δεν είχες για το 2011-3 και απλά το χειρίζεσαι στο γραφείο. Δε δουλευω σε τουριστικο η μεταφραστικο γραφειο, ουτε και στο Δημο δουλευω, οποτε αν δε ξερεις μη μιλας. Φτιαχνω τα προτζεκτ οταν εμαι εκει, και επειδη εχει πολυ δουλεια εχω μεταφερει και τον δικο μου για να εχω 2 συστηματα διαθεσιμα, στο ενα να κανω τα προτζεκτ και στο αλλο να ρενταρω. Εδω μεσα ολοι με ξερουν, και ξερουν κατα ποσο ειμαι ενημερωμενος για τη τεχνολογια η οχι. Βοηθαω κοσμο απο το 2008 εδω στο φορουμ σε θεματα hardware. Οπως βοηθησα και εσενα να καταλαβεις οτι το 2011 δεν ειναι ιδιο με το 2011-3, τωρα πας να το γυρισεις, μονο που εσυ εισαι αυτος που δεν ηξερε τη διαφορα. Να το παλι Τι ρεντάρεις; Βιντέακια για την πλατφόρμα της Nova και του Οτέ και έχει μείνει το δικό σου 2011 αυπνο για μισο μήνα; Ενημερωσου λιγο καταρχας για τη τεχνολογια, μαθε τα βασικα σοκετ και μετα ελα κανε προτασεις σε τοπικ αναβαθμισεων. Το παιζεις μαγκας και τρανος, αλλα δεν ξερεις τιποτα, ουτε για τη τεχνολογια (Αφου δεν ηξερες οτι το 2011 και το 2011-3 δεν ειναι ιδια, και οτι ο 5820κ κουμπωνει σε 2011-3 και οχι σε 2011) αλλα και σε θεματα βιντεο rendering αφου μας εκανες copy paste κατι νουμερα και νομιζεις θα εντυπωσιαστουμε. Γραφτηκες εδω μεσα χθες και θελεις να μας βγαλεις ολους ασχετους και ψευτες, μιλας χωρις να ξερεις τον αλλον και κακολογεις τον κοσμο επειδη ζηλευεις. Ειχα τα λεφτα να το στησω το Χ99 συστηματακι, τον επεξεργαστη φυσικα τον πηρα τζαμπα, τα περισσοτερα ομως τα αγορασα, και κανεις λαθως που υποθετεις (ξανα) οτι μου περισσευαν τα 2 χιλιαρρικα, απλα το χρειαζομουν για τη δουλεια μου, και ευτυχως ξοδεψα αρκετα λιγοτερα απο 2 χιλιαρικα. Αν παντως ενδιαφερεσαι μπορω να σε βοηθησω να στησεις και εσυ ενα συστηματακι για rendering αν θες να ασχοληθεις με το αθλημα, για οτι θες εδω ειμαστε. 4
nightray Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Aγαπητέ TRILOBYTER οτι είναι 100% βέβαιο οτι το UHD και το 4Κ στο γραφείο που δουλεύεις δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμηΜην με ρωτάς πως το ξέρω.Έχω μαντικές ικανότητες.Οπότε ασχολήσου με τα πιτσιρίκια λύνοντας τους rendering προβληματισμούς τους και άσε κάποιους άλλους να απολαμβάνουν τις αναλύσεις που εσύ θα ανακαλύψεις όταν και όποτε το γραφείο αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτές
tuxpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Αγαπητέ nightray-keyboard warrior. Πραγματικά δίνω τα εύσημα στον admin των forum-site που δεν έχεις φάει ακόμα ban που πάει σύννεφο. Μάθε στην ζωή σου να είσαι σεμνός και ταπεινός, και ή δουλεία σου να μιλάει μόνη της. όχι να μιλάς εσύ για την δουλειά σου - που δεν ρώτησε και κανένας-. Όταν μπαίνεις σε ένα thread που κάποιος ζητάει μια γνώμη-βοήθεια και γράφεις τις ατελείωτες παπαρολογίες σου δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αν μπορείς να βοήθησεις - βοήθα. Αλλιώς γράψε κάνα βιβλίο και μην μας ζαλίζεις τα ούμπαλα. 3
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε ασχολήσου με τα πιτσιρίκια λύνοντας τους rendering προβληματισμού Το λες αυτο λες και ειναι κατι κακο, μα φυσικα και θα ασχοληθω, για αυτο και ειμαι εδω, για να βοηθησω εαν και οταν μπορω. Εσυ παλι δεν ξερω γιατι εισαι εδω. 1
nightray Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το λες αυτο λες και ειναι κατι κακο, μα φυσικα και θα ασχοληθω, για αυτο και ειμαι εδω, για να βοηθησω εαν και οταν μπορω. Εσυ παλι δεν ξερω γιατι εισαι εδω. έγω είμαι εδώ αφενώς για να μάθω πράγματα που δεν ξέρω,π.χ σε πόσα λεπτά ρεντάρει ο 5820 ένα UHD βίντεο στα 150 Mbps και αφετέρου για να ξεσκεπάζω τους παπατζήδες. Τώρα αν βρείτε άτομο που να έχει κάνει τέτοιες δοκιμές ώστε να μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω ερωτημά μου, εμένα να με ... Απεναντίας παπατζήδες έχω βρει ουκ ολίγους. Πουλήστε παπατζηλίκι στα πιτσιρίκια για να ανεβούν οι μετοχές σας και το κύρος σας εδώ μέσα στο forum και αφήστε εμένα να ψάχνω μέρα μεσημέρι με το φαναράκι να βρώ άνθρωπο που έχει δουλέψει σε αναλύσεις UHD και σε "τρελές" ροές δεδομένων για να ανταλλάξω απόψεις,εμπειρίες και τεχνογνωσία Υ.γ.:TRILOBYTER δεν έχω βάλει στον 5820 το Κ στο τέλος.Λες και αυτό να αποτελεί ένδειξη ασχετοσύνης μου;
thanospr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και αν πας στην ΝΑΣΑ και τους τα πεις αυτα θα γελανε 2 χρονια.Κατι τετοιοι σαν εσενα χαλανε την εικονα των Ελληνων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα