Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα χαλαρα μην αγχωνεσαι. 35 λεπτα θελω για 4 λεπτα.....με bitrate ανεβασμενο 50-70 σε 1080 8,75 ωρες ακριβως! τοσο καλα... δεν μπαινω καν στο κοπο να κανω render video στα 20mbps γιατι δεν αξιζει λογω καμερας που εχω και φακων. Δεν μ 'αρεσει. 

Ξεχασα να πω οτι και το αρχειο avi uncompressed. 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nightray ο άνθρωπος άνοιξε ένα θέμα και μπήκες μέσα και τον προσέβαλες χωρίς να έχει κάνει και τίποτα.Μετά συνεχίζεις στο ίδιο ύφος και το θέμα καταστρέφεται.Το παιδί δεν άνοιξε το θέμα για να διαβάζει εσένα να μιλάς για γατάκια ταπώματα και ιστορίες.

Αν έχεις όρεξη λοιπόν μιας και το κατέχεις όπως λες το αντικείμενο κάνε μια πρόταση τι να αγοράσει με 800 ευρώ "μέχρι να μάθει" που λες και συ μπας και βοηθήσεις και κανεναν άνθρωπο πέρα από το υπερτροφικό εγώ σου.Μετά φτιάξε ένα site,ανέβασε την δουλειά σου και δώσε λινκ να σε αποθεώσουμε να γουστάρεις.

Προς το παρόν φτιάξε σύνθεση για το θέμα του παιδιού στο οποίο βρίσκεσαι.

• Like 3
Δημοσ.

Ερασιτεχνικό μοντάζ θέλει να κάνει το παιδί και εσείς του μιλάτε για 8k, wtf δηλαδή.

Τι σημασία έχει αυτό όταν δεν περιμένει κάποιος πελάτης;

αν είσαι της λογικής,αφήνω όλο το βράδυ ανοιχτό το μηχάνημα να κάνει rendering και εγώ πάω για ύπνο και την άλλη ημέρα το πρώι

σηκώνομαι και τσουπ το βρίσκω έτοιμο το βιντεάκι τοτε αγαπητε μου,πάω πάσο.

είναι και αυτό μια επιλογή.Όπως και το γαιδουράκι να πας από χωριο σε χωριό και από πόλη σε πόλη.

Δεν διαφωνώ σε αυτό.

μπα χαλαρα μην αγχωνεσαι. 35 λεπτα θελω για 4 λεπτα.....με bitrate ανεβασμενο 50-70 σε 1080 8,75 ωρες ακριβως! τοσο καλα... δεν μπαινω καν στο κοπο να κανω render video στα 20mbps γιατι δεν αξιζει λογω καμερας που εχω και φακων. Δεν μ 'αρεσει. 

Ξεχασα να πω οτι και το αρχειο avi uncompressed. 

επειδή δεν έχω καταλάβει τι εννοείς μπορείς να μου το εξηγήσεις;

Δημοσ.

αν είσαι της λογικής,αφήνω όλο το βράδυ ανοιχτό το μηχάνημα να κάνει rendering και εγώ πάω για ύπνο και την άλλη ημέρα το πρώι

σηκώνομαι και τσουπ το βρίσκω έτοιμο το βιντεάκι τοτε αγαπητε μου,πάω πάσο.

είναι και αυτό μια επιλογή.Όπως και το γαιδουράκι να πας από χωριο σε χωριό και από πόλη σε πόλη.

Δεν διαφωνώ σε αυτό.

Ε και όμως πάνω σε αυτό διαφωνείς,ερασιτεχνικά σου λέει ο άνθρωπος που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και τίποτα απλό σε δεκάλεπτα κλιπάκια και εσύ του μιλάς για επαγγελματικές δουλειές που πληρώνονται μερικά εκατοστάρικα.
Δημοσ.

Ε και όμως πάνω σε αυτό διαφωνείς,ερασιτεχνικά σου λέει ο άνθρωπος που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και τίποτα απλό σε δεκάλεπτα κλιπάκια και εσύ του μιλάς για επαγγελματικές δουλειές που πληρώνονται μερικά εκατοστάρικα.

δεν έχει σημασία μόνο η χρονική διάρκεια του βίντεο αλλά και ο αριθμός αυτών που θέλεις να επεξεργάζεσαι στην μονάδα του χρόνου.

Όταν για παράδειγμα λες θέλω να πάω από μια πόλη σε μια άλλη και μου ζητάς τον τρόπο,ποια είναι πιο οικονομική λύση,

είναι σίγουρο πως τον ποδαρόδρομο και το γαιδουράκι θα το αποκλείσω.

έτσι και εδώ,κάποια πράγματα αποκλείονται εξ ορισμού (π.χ. φτηνιάρικες επιλογές)

τώρα αν εσύ θέλεις ντε και καλά να επιλέξεις τον ποδαρόδρομο τότε αδελφέ μου,βοηθειά σου!

Δημοσ.

Ενταξη δεν ειναι ολα το ιδιο να πηγαινει η μερσεντες με 200 και μοιαζει λες και πας με 60 και αλλο το swift που παει με 130 και σ ανεβαινει το στομαχι στο στομα...

τι εννοεις κανε μας καποιες προτασεις συγκεκριμενες για τους υπολογιστες μας. Το ιδιο θεμα ανοιξα και γω χτες.

Δημοσ.

Όταν για παράδειγμα λες θέλω να πάω από μια πόλη σε μια άλλη και μου ζητάς τον τρόπο,ποια είναι πιο οικονομική λύση,

είναι σίγουρο πως τον ποδαρόδρομο και το γαιδουράκι θα το αποκλείσω.

Δεν θέλει όμως να πάει από μια πόλη σε μια άλλη,αλλά από μια γειτονιά στην άλλη οπότε πάει και με ποδήλατο δεν χρειάζεται φερραρι.
Δημοσ.

Ωχ καλα που ηρθε και ο nightray να μας μαθει τα κολπα του. Δεν τα ξεραμε τοσο καιρο που δουλευουμε πανω σε αυτα τα προγραμματα.

Επειδη φαινεται οτι γραφεις πραγματικα οτι σου κατεβει, εγω σου λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις σοβαρη δουλεια πανω σε βιντεο και να μην το αφησεις το βραδυ να δουλεψει. Ο δικος μου υπολογιστης δεν εχει κλεισει εδω και 15 μερες για αυτον ακριβως τον λογο, εκτως και αν εχεις ενα συστημα που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην αγορα και τα κανεις ολα μεσα σε μια ωριτσα εσυ, και εμεις οι μαλακες τα αφηνουμε το βραδυ να δουλεψουν.

Οσο για τον φιλο που θελει συστημα για τετοια πραγματα και υποθετω κανα παιχνιδι ας παει σε Χ5650 /1366 η σε amd, η ας μας πει τι ακριβως θελει για να βγαλουμε ακρη.

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ καλα που ηρθε και ο nightray να μας μαθει τα κολπα του. Δεν τα ξεραμε τοσο καιρο που δουλευουμε πανω σε αυτα τα προγραμματα.

Επειδη φαινεται οτι γραφεις πραγματικα οτι σου κατεβει, εγω σου λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις σοβαρη δουλεια πανω σε βιντεο και να μην το αφησεις το βραδυ να δουλεψει. Ο δικος μου υπολογιστης δεν εχει κλεισει εδω και 15 μερες για αυτον ακριβως τον λογο, εκτως και αν εχεις ενα συστημα που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην αγορα και τα κανεις ολα μεσα σε μια ωριτσα εσυ, και εμεις οι μαλακες τα αφηνουμε το βραδυ να δουλεψουν.

Οσο για τον φιλο που θελει συστημα για τετοια πραγματα και υποθετω κανα παιχνιδι ας παει σε Χ5650 /1366 η σε amd, η ας μας πει τι ακριβως θελει για να βγαλουμε ακρη.

για πες μου παλίκαρε την συνταγή σου να κάνω και εγώ τον 5820Κ που έχω να γνωρίσει την αυπνία σε όλη της

την διάσταση.

Τι ρεντάρεις; Βιντέακια για την πλατφόρμα της Nova και του Οτέ και έχει μείνει το δικό σου 2011 αυπνο για μισο μήνα;

Δημοσ.

@Topic Starter:

Δες την παρακατω συνθεση. Για ερασιτεχνης θα σε καλυψει μια χαρα για τα πρωτα βηματα:

2u8fmll.jpg

Συνολο 853. Για gpu acceleration θα κανεις το γνωστο nvidia txt hack αν ποτε βαλεις και premiere, και για scratch disk/cache disk θα εχεις τον SSD και θα ρενταρεις στον σκληρο.

• Like 3
Δημοσ.

για πες μου παλίκαρε την συνταγή σου να κάνω και εγώ τον 5820Κ που έχω να γνωρίσει την αυπνία σε όλη της

την διάσταση.

Τι ρεντάρεις; Βιντέακια για την πλατφόρμα της Nova και του Οτέ και έχει μείνει το δικό σου 2011 αυπνο για μισο μήνα;

Δεν ξερω τι φορτο εργασιας εχεις εσυ, και αν οντως κανεις rendering. Δεν εχει σημασια τι κανω εγω, σημασια εχει να μη λες οτι ναναι ειδικα στον topic starter που ζητησε βοηθεια. Εγω το μονο που σου λεω ειναι οτι μεσα σε μια ωρα η σε λιγες ωρες δουλεια δε γινεται, εκτως και αν εχει λιγη δουλεια, τοτε δε φταιω εγω ^^

Το δικο μου δεν ειναι 2011. ειναι 2011-3 fyi.

Απο οσα καταλαβα ο φιλος θα κανει καποια βιντεακια, για τον εαυτο του μαλλον, οποτε δε βιαζεται να τα τελειωσει μεσα σε μια ωρα. Με εναν fx μπορει να τα κανει αυτα, και να παιζει και παιχνιδια καθως κανει τα βιντεο! Αν θελει κατι πιο βαρβατο ας βρει μια μητρικη 1366 απο τις αγγελιες, και ας παρει εναν Χ5650 απο το ιντερνετ, εκει θα σκοτωνει.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι φορτο εργασιας εχεις εσυ, και αν οντως κανεις rendering. Δεν εχει σημασια τι κανω εγω, σημασια εχει να μη λες οτι ναναι ειδικα στον topic starter που ζητησε βοηθεια. Εγω το μονο που σου λεω ειναι οτι μεσα σε μια ωρα η σε λιγες ωρες δουλεια δε γινεται, εκτως και αν εχει λιγη δουλεια, τοτε δε φταιω εγω ^^

Το δικο μου δεν ειναι 2011. ειναι 2011-3 fyi.

Απο οσα καταλαβα ο φιλος θα κανει καποια βιντεακια, για τον εαυτο του μαλλον, οποτε δε βιαζεται να τα τελειωσει μεσα σε μια ωρα. Με εναν fx μπορει να τα κανει αυτα, και να παιζει και παιχνιδια καθως κανει τα βιντεο! Αν θελει κατι πιο βαρβατο ας βρει μια μητρικη 1366 απο τις αγγελιες, και ας παρει εναν Χ5650 απο το ιντερνετ, εκει θα σκοτωνει.

15 ημερες x 12 ωρες rendering ημερησίως  = 180 ώρες

180 hoursχ60 min=10800 minytes

για 60 min βίντεο ανάλυσης 4096χ2160 στα 30mbps,θα απαιτηθούν 105 min για rendering

άρα 10800/105=102,8 περίπου 103 ώρες

103/1,5 hour που διαρκεί μια ταινία=68,6

Συνεπώς στις 15 αυτές ημέρες έκανες rendering στο 2011-3 σου, 68 ταινίες χρονικής διάρκειας 1,5 ώρας

ανάλυσης 4096χ2160 και ροής δεδομένων στα 30 mbps.

Τέτοια ανέκδοτα μόνο στο insomnia βρίσκεις!

υ.γ.:εδώ δεν ξέρεις σε τι socket κουμπώνει ο 5820 με απλές αριθμητικές θα ασχολούμαστε;

φαντάσου να σου κάνω το ίδιο για 1080 ανάλυση,εκεί φίλε μου ο αριθμός των ταινιών θα πέφτει σαν

βροχή.

πατ,πατ,πατ σαν χαλάζι ένα πράγμα

Δημοσ.

Πανε κουμπωσε τον σε x79 μητρικη να δουμε. Ακου εκει 5820κ σοκετ 2011 :-D Εγω ξερω που κουμπωνει, εχω φτιαξει συστημα με αυτον τον επεξεργαστη, εσυ παλι.. .. παντως ασχετιλα μου βρωμαει η υποθεση.

Πολυ ωραια τα νουμερα που εγραψες, μονο που δε με ενδιαφερουν καθολου γιατι ασχολουμαι με αυτα ολη μερα, δε θα ασχοληθω και εδω στο φορουμ. Το θεμα ειναι να βοηθησουμε τον φιλο και οχι να μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, γιατι μου φαινεται για αυτο το λογο εχεις ερθει εδω. Αλλα μαλλον δε καταλαβες, ρεζιλι εχεις γινει γιατι 1: εισαι ασχετος και εχεις εκτεθει, και 2: Μιλας χωρις να ξερεις ποιος ειναι ο αλλος και τι κανει στον υπολογιστη του και υποθετεις οτι ξερεις περισσοτερα απο ολους εμας χωρις να γνωριζεις ποιοι ειμαστε και με τι εχουμε ασχοληθει, οποτε πανε πες τα παραμυθια σου αλλου. ,.

,.

Δημοσ.

Πανε κουμπωσε τον σε x79 μητρικη να δουμε. Ακου εκει 5820κ σοκετ 2011 :-D Εγω ξερω που κουμπωνει, εχω φτιαξει συστημα με αυτον τον επεξεργαστη, εσυ παλι.. .. παντως ασχετιλα μου βρωμαει η υποθεση.

Πολυ ωραια τα νουμερα που εγραψες, μονο που δε με ενδιαφερουν καθολου γιατι ασχολουμαι με αυτα ολη μερα, δε θα ασχοληθω και εδω στο φορουμ. Το θεμα ειναι να βοηθησουμε τον φιλο και οχι να μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, γιατι μου φαινεται για αυτο το λογο εχεις ερθει εδω. Αλλα μαλλον δε καταλαβες, ρεζιλι εχεις γινει γιατι 1: εισαι ασχετος και εχεις εκτεθει, και 2: Μιλας χωρις να ξερεις ποιος ειναι ο αλλος και τι κανει στον υπολογιστη του και υποθετεις οτι ξερεις περισσοτερα απο ολους εμας χωρις να γνωριζεις ποιοι ειμαστε και με τι εχουμε ασχοληθει, οποτε πανε πες τα παραμυθια σου αλλου. ,.

,.

Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμη οτι με το σκέτο 2011 δεν ασχολείται

κανείς και όταν λέμε 2011 αναφερόμαστε στο 2011-3;

Την απλή αριθμητικούλα την χρησιμοποιώ για να ξεμπροστιάζω τους παπατζήδες.

η αριθμητικούλα λειτουργεί σαν το λιβάνι,"θυμιατίζεις" και οι παπατζήδες αλλάζουν κουβέντα-σκιάζονται-τρέμουν-παίρνουν τα βουνα.

και ξέρεις γιατί τρέμουν; γιατί τους βλάκες που υπάρχουν μέσα στην κοινωνία μπορείς να τους κοροιδεψεις,τους αριθμούς όμως όχι.

Δημοσ.

ΛΟΛ πας να σκεπασεις την ασχετιλα σου με τη δικαιολογια οτι το 2011-3 το αποκαλει ο κοσμος 2011. Ομως για αυτο εχουν διαφορετικα ονοματα, επειδη ειναι διαφορετικα σοκετ και δεν ειναι καν backwards compatible. Παλι καλα που το googlares ομως.

Ξερεις πανω σε τι αρχεια δουλευω? Ξερεις ποση ωρα τα αφηνω το βραδυ? Ξερεις ποση ωρα κανω για να τα ετοιμασω? Ξερεις ποιa προγραμματα χρησιμοποιω? Ξερεις αν χρησιμοποιω graphic acceleration? Ξερεις ποσα μηχανηματα εχουμε στο γραφειο? Ξερεις ποση ωρα κανει ενα ρεντερινγκ 1080ρ σε mac για παραδειγμα? Εισαι πολυ επαγγελματιας εσυ, αφου ουτε εχεις αναφερει απο τι μηχανημα μας εχεις δωσει αυτα τα νουμερα, ουτε απο ποιο προγραμμα, ουτε και καμια αλλη πληροφορια.

Εσυ συνεχιζε να κοιτας την οθονη σου οταν κανει ρεντερινγκ καλυτερα, και ασε τα copy paste απο το google :-).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...