Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει είπαμε.. Ερασιτεχνικό μοντάζ...

500€ για το tower, ηχεια και οθονη...

Μπορείς να πάρεις ότι θες και να κάνεις ερασιτεχνικό μοντάζ χωρίς κανένα πρόβλημα και σε 1080 και σε ότι θες,μην ακούς εδώ που την είδαν όλοι επαγγελματικά.

Αν δεν σου φτάνει η μνήμη μπορείς να κόβεις την ταινία σε μικρότερα κομμάτια πριν την επεξεργασία,αν σε περιορίζει στο πόσα εφέ μπορείς να τρέχεις την ίδια στιγμή τρέξε λιγότερα,δεν σε κυνηγάει κανείς από πίσω να σου λέει

πρέπει να είναι έτοιμα σε πριν από πέντε λεπτά.. 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Leo,θα ήταν καλύτερα να μας πεις οτι είσαι ένας νεαρούλης που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την επεξεργασία βίντεο και ούτε σοβαρά με την επεξεργασία φωτογραφίας και από το χαρτζηλίκι σου, περισέψανε 500-800 ευρώ με τα οποία θα ήθελες να αγοράσεις pc για να ασχοληθείς με το photoshop και το after effects.

Οπότε νεαρούλη με τα 800 ευρώ φτιάχνεις ένα pc για αναλύσεις video standard definition και αναλύσεις φωτογραφίας 3 mpixel. Μαθαίνεις να δουλεύεις πολύ καλά τα συγκεκριμένα προγράμματα και μετά από πολύ καιρό αγοράζεις ένα πιο δυνατό σύστημα.

Το bullying που τράβηξες μικρός σου χει αφήσει κουσούρια τρελέ.Κοίτα το.Μιλάς και στον πραγματικό κόσμο με τόσο νταηλίκι?

Δημοσ.

με 500 ευρο κανει και photos κανει και βιντεο hd ακομα και με επαγγελματικα προγραμματα και δεν εχει σημασια η ηλικια. Ισα ισα οι γεροι και οι γριες που κουβαλανε καμερες και φωτογραφικες πολλων γιουρο δεν εχουν ιδεα τι να τα κανουν τα αρχεια τους. Αμα καποιος/α ειναι νεος στο παιχνιδι απλα ρωτατον.  Ολοι απο pc 500 ευρο ξεκινησαμε το παμε στο 1000ρικο ε και ετσι. Αλλο ο κοσμος που ξερει τι θελει καλα και εχει το πορτοφολι να το εξελιξει το θεμα. 

οθονη οχι βαλε αλλα 200 για μονιτορ τα 500 ειναι απαραιτητα για τα κομματια.

Δημοσ.

Αναλογα με το τι θελει να κανει ακριβως.. Θα παιζει και παιχνιδια? Θα κανει μονταζ, με ποιο προγραμμα? Θα παιζει και παιχνιδια μαζι? Το θελει για μονταζ gaming videos? Η κατι αλλο πιο σοβαρο? Να μας τα πει λιγο να βγαλουμε μια ακρη.

Δημοσ.

'Οταν αγαπητά μου παιδάκια,ασχοληθείτε ποτέ με το Photoshop και το after effects ελάτε να μιλήσουμε.

Όταν το κατέχεις το σπορ,άνετα μπορείς να ξέρεις σε τι επίπεδο είναι αυτός που σου μιλάει

Επίσης μερικοί,όπως και ο νεαρούλης μας Leo έχετε μπερδέψει το premiere με το after effects.

Μοντάζ κάνεις στο Premiere.To after effects είναι για άλλα κόλπα και αυτά τα άλλα κόλπα
σου ζητάνε πολλά μα πολλά κιλά μνήμης ram.

Επίσης έχω φροντίσει για όλα εκείνα τα άτακτα παιδάκια του φορουμ που με αμφισβητούν,να σας δώσω
το όνομα του Torrent του βίντεο αναλύσεως 8Κ για να πάνε να το κατεβάσουν για να δούνε οτι μιλάνε με κάποιον
που όχι μόνο ξέρει τι του γίνεται, αλλά εν έτη 2015 που κάποιοι δεν ξέρουν τι εστί UHD ,αυτός ασχολείται με 8Κ
υλικό

Πληκτρολογείστε στο google το παρακάτω και κατεβάστε το μέσω torrent
Ghost.Towns.in.8K.4320p.opus.YouTube.x264.mkv

Δημοσ.

Γατακια ολα... ηρθε ο nightray να σας μαθει τα κολπα με αναλυσεις 8κ και δεν συμμαζεύεται λεμε... 
Επισης για ποσα κιλα ram μιλας? 2.200 να τ'αφησω?

Επίσης έχω φροντίσει για όλα εκείνα τα άτακτα παιδάκια του φορουμ που με αμφισβητούν,να σας δώσω
το όνομα του Torrent του βίντεο αναλύσεως 8Κ για να πάνε να το κατεβάσουν για να δούνε οτι μιλάνε με κάποιον
που όχι μόνο ξέρει τι του γίνεται, αλλά εν έτη 2015 που κάποιοι δεν ξέρουν τι εστί UHD ,αυτός ασχολείται με 8Κ
υλικό.

kinky.jpg?w=730

• Like 3
Δημοσ.

upscaled το κανεις και 20k αν ειδα το σωστο βιντεο στο youtube. Red epic και φακο υψηλης αναλυσης ειναι αυτα. Και κολπο....portrait stiched!

Δημοσ.

Γατακια ολα... ηρθε ο nightray να σας μαθει τα κολπα με αναλυσεις 8κ και δεν συμμαζεύεται λεμε... 

Επισης για ποσα κιλα ram μιλας? 2.200 να τ'αφησω?

kinky.jpg?w=730

γατάκι αν μου δώσεις λινκ με βίντεο 16Κ τότε σου βγάζω το καπέλο.

οπότε κάνε κανα Like στο facebook γιατί αυτό σου ταιριάζει πιο πολύ.

Τον ταπώνεις τον άλλο δια της υπεροχής σου και όχι δια της ειρωνείας

upscaled το κανεις και 20k αν ειδα το σωστο βιντεο στο youtube. Red epic και φακο υψηλης αναλυσης ειναι αυτα. Και κολπο....portrait stiched!

ποιο Youtube βρε ανισορροπε. Το τορρεντ κατεβάσε!

εμ θα μου πεις,ξερετε τιποτα άλλο απο το youtube;

Δημοσ.

Τον ταπώνεις τον άλλο δια της υπεροχής σου και όχι δια της ειρωνείας

Ειπε, ο ανάγωγος που δεν ξερει να συμπεριφερεται, και ρουφηξε τον φραπε του με καμαρι....

• Like 1
Δημοσ.

αυτο δεν λες; το τορρεντ βγαζει κινεζικα δεν ξερω

το θεμα μας δεν ηταν τα ποσα Κ ομως boy! εγω μιλαω για πιο βαρυ καμια slr canon με magic lantern. Εδω κολλαει το AEff.

Δημοσ.

αυτο δεν λες; το τορρεντ βγαζει κινεζικα δεν ξερω

το θεμα μας δεν ηταν τα ποσα Κ ομως boy! εγω μιλαω για πιο βαρυ καμια slr canon με magic lantern. Εδω κολλαει το AEff.

ροη δεδομένων απο το youtube;

ποση;

Δημοσ.

Βρε μεγαλε με 5mb ιντερνετ δε μπορω να φορτωσω πανω απο 1080p πλακα μας κανεις τι να δω λεπτομερεια πως βγαζει η red epic!!

δεν ειπε κανεις με 500 ευρω θα βγαλουμε πολλα k τοσα θες μονο για τις ram! με 5d mrkIII ομως και δυνατο φακο βγαζει καμια 4-5 και 8k καθετα. 

Οποτε αφου σ αρεσει να μετρας τα k κατσε και μετρα τωρα ποσα εχει η red epic και ποσα η canon 5dmarkIII.. φραγκα

Δημοσ.

αγαπητέ,για να χαμηλώσουμε λιγάκι και τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις,μπορείς να μου πεις σε πόση ώρα κάνεις rendering σε 1080 ανάλυση και με ροή δεδομένων 20 mbps για ένα βίντεο χρονικής διάρκειας 1,5 ώρας σε σύστημα 800 ευρώ;

Δημοσ.

Ερασιτεχνικό μοντάζ θέλει να κάνει το παιδί και εσείς του μιλάτε για 8k, wtf δηλαδή.

αγαπητέ,για να χαμηλώσουμε λιγάκι και τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις,μπορείς να μου πεις σε πόση ώρα κάνεις rendering σε 1080 ανάλυση και με ροή δεδομένων 20 mbps για ένα βίντεο χρονικής διάρκειας 1,5 ώρας σε σύστημα 800 ευρώ;

Τι σημασία έχει αυτό όταν δεν περιμένει κάποιος πελάτης;
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...