Leo97 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω την βοήθεια σας για ότι λέει ο τίτλος! Θέλω να χτίσω έναν υπολογιστή κυρίως για photoshop και after effects(να μην κολλάει στο μοντάζ βίντεο) με 500€. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορεί... αν αρχίσεις κάναν έρανο. Με 500€ θα κολλάει δεν το γλιτώνεις. (αν μιλάς για 1080 και κανονικό μοντάζ και όχι ερασιτεχνικό) Συμπλήρωσε μια και την φόρμα να δούμε αν έχεις και κάνα κομμάτι παλιό και ποια μέρη του Η/Υ χρειάζεσαι. 2
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω την βοήθεια σας για ότι λέει ο τίτλος! Θέλω να χτίσω έναν υπολογιστή κυρίως για photoshop και after effects(να μην κολλάει στο μοντάζ βίντεο) με 500€. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Me οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι , πύργο και ηχεία ?
Leo97 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά εντάξει είπαμε.. Ερασιτεχνικό μοντάζ... 500€ για το tower, ηχεια και οθονη...
patriot21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε σε μεταχειρισμενο δε κανεις δουλεια με αυτο το budget...φιλικα! 1
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει πιθανότητα για υψηλότερο budget ? Αν πάμε για τα βασικά 1) Cougar Spike κουτί για micro-atx (24€) ή Raijintek Acadia για midi (33€) 2) Aerocool KCAS-600 (52€) 3) Kingston 8Gb DDR3 1866Mhz (47€) 4) Toshiba 1TB DT01ACA100 1TB SATA III (53€) 5) Samsung DVD-RW 24x SATA (17€) 6) ViewSonic VX2409 (23,6", FULL HD, HDMI) (129€) 7) Logitech MK220 (23€) 8) Logitech Z130 (23€) ------------------------------------------------------------------------------- Μέχρι εδώ έχεις κόστος συστήματος 345€ ! Ψάξε στα μεταχειρισμένα για κάτι δυνατό σε επεξεργαστή - μητρική- κάρτα γραφικών με κόστος 150-170€ και είσαι σχετικά καλά .
Leo97 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορώ να το ανεβάσω μέχρι 700-800€... Τώρα υπάρχει λύση;
Leo97 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τι λέτε για αυτόν τον υπολογιστή; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-GB400.htmΕίναι καλός για αυτό που θέλω;
terry308 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τι λέτε για αυτόν τον υπολογιστή; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-GB400.htmΕίναι καλός για αυτό που θέλω; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;;Έτοιμο τούβλο Χ μόνο αν χρειάζεται να κερδίσεις € λόγω λειτουργικού 1
Leo97 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατάλαβα... Για αυτόν τι λέτε; http://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/lenovo-h50-50-desktop-pc/prod7252355pp/ ή για αυτόν; http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/statheroi-i-y/desktop/h-y-quest-x-i7-win-10-0915sorry ρε παιδιά σας έχω πρήξει...
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν χαρακτηριστικά καλά είναι. Αυτό που λέει ο terry είναι ότι δεν αξίζουν τα έτοιμα επειδή βάζουν φτηνά υλικά(μητρικές τροφοδοτικά κτλ) και χρεώνουν πολλά,αν φτιάξεις κομμάτι-κομμάτι θα κάνεις καλύτερο σύστημα ή/και φτηνότερο. 1
Leo97 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία! Μπορείτε να μου πείτε τα κομμάτια για ενα PC για αυτό που θέλω και να μην ξεπερνούν τα 800€;
nightray Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Leo,θα ήταν καλύτερα να μας πεις οτι είσαι ένας νεαρούλης που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την επεξεργασία βίντεο και ούτε σοβαρά με την επεξεργασία φωτογραφίας και από το χαρτζηλίκι σου, περισέψανε 500-800 ευρώ με τα οποία θα ήθελες να αγοράσεις pc για να ασχοληθείς με το photoshop και το after effects.Οπότε νεαρούλη με τα 800 ευρώ φτιάχνεις ένα pc για αναλύσεις video standard definition και αναλύσεις φωτογραφίας 3 mpixel. Μαθαίνεις να δουλεύεις πολύ καλά τα συγκεκριμένα προγράμματα και μετά από πολύ καιρό αγοράζεις ένα πιο δυνατό σύστημα.
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Leo,θα ήταν καλύτερα να μας πεις οτι είσαι ένας νεαρούλης που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την επεξεργασία βίντεο και ούτε σοβαρά με την επεξεργασία φωτογραφίας και από το χαρτζηλίκι σου, περισέψανε 500-800 ευρώ με τα οποία θα ήθελες να αγοράσεις pc για να ασχοληθείς με το photoshop και το after effects. Οπότε νεαρούλη με τα 800 ευρώ φτιάχνεις ένα pc για αναλύσεις video standard definition και αναλύσεις φωτογραφίας 3 mpixel. Μαθαίνεις να δουλεύεις πολύ καλά τα συγκεκριμένα προγράμματα και μετά από πολύ καιρό αγοράζεις ένα πιο δυνατό σύστημα. Τι παει να πει αυτο? Τον ξερεις τον αθρωπο η λες οτι σου κατεβει. Ρε δεν παμε καλα. Αν θελεις κατι οικονομικο για να κανεις τη δουλεια σου, ειτε πανε σε fx επεξεργαστη, Ειτε αναγκαστικα παρε τα παντα καινουρια και βρες απο ebay μια μητρικη 1366 και εναν Χ5650/60 Xeon, καλυτερα ετσι παρα να παρεις καποιον κλειδωμενο ι5 η ι3 γιατι το μπατζετ ειναι μικρο για τετοια πραγματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα