Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ενδιαφέρουσα συσκευή εντοπίσαμε στο περίπτερο της LG, που όμως πέρα από τον ελαφρύ σχεδιασμό και το περίεργου χρώματος φινίρισμα (Brilliant Bronze) δεν είχε να επιδείξει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αναφερόμαστε στο LG Pad II 10.1.

Το LG Pad II 10.1 διαθέτει αρκετά καλό εξοπλισμό, όπως οθόνη 10,1 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1200 pixels και μπαταρία 7400mAh, που είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε συναντήσει σε συσκευή του είδους.

Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC και διαθέτει 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ θα κυκλοφορήσει τόσο σε απλή έκδοση WiFi όσο και σε έκδοση WiFi+4G LTE.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels. Οι διαστάσεις του είναι 254,3 x 161,1 x 7,8 χιλιοστά ενώ το βάρος του είναι 489 γραμμάρια.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.1.1 Lollipop, με το χαρακτηριστικό UI της LG που προσφέρει λειτουργίες Reader Mode, Dual Window και QuickMemo+.

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Δημοσ.

Κανά 5-ώρα πιστεύω μέχρι να φορτίσει η μπαταρία.

Χαχαχα ... η υπερβολή μου αρέσε.

Ναι, η LG τα δίνει με φορτιστή 400 mAh Sunny του Γερμανού.

• Like 1
Δημοσ.

μας δουλεύουν.. από την μία τάχα δεν μπορούν και δυσκολεύονται να προσαρμόσουν τη νέα έκδοση του android και από την άλλη στις νέες συσκευές όλα παίζουν ως διά μαγείας.. Ωθώντας μας να πάρουμε φτου και από την αρχή το καινούριο.. Τι specs είναι αυτά; 2gb ram;;; μήπως γράφει ότι κάνει 150 ευρώ;

Δημοσ.

μας δουλεύουν.. από την μία τάχα δεν μπορούν και δυσκολεύονται να προσαρμόσουν τη νέα έκδοση του android και από την άλλη στις νέες συσκευές όλα παίζουν ως διά μαγείας.. Ωθώντας μας να πάρουμε φτου και από την αρχή το καινούριο.. Τι specs είναι αυτά; 2gb ram;;; μήπως γράφει ότι κάνει 150 ευρώ;

Φιλε μου μην κολλας στην χωρητικότητα της ram αλλα στην ταχύτητα, μπορεί να λέει 2gb ram αλλα ειναι lpddr4 στα 1600mhz ενώ βλεπεις αλλα tablet και smartphones που λενε 3-4 gb ram αλλα ειναι lpddr2 στα 500-600 mhz

• Like 1
Δημοσ.

Στο engadget είπαν 400 ή λίγο παραπάνω...

αν μιλησουμε για ευρώ, θεώρώ μια ρεαλιστική τιμή λανσαρίσματος τα 350... στα δικα μου μάτια τουλάχιστον. Δεν ειναι και ακριβως φρεσκαδούρα σαν χαρακτηριστικα και δεν ειναι οτι δεν εχει χαμηλα τιμολογημενο ανταγωνισμο απο Asus και Lenovo.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το G Pad το προηγουμενο στα 200 και με το ζόρι το αγόραζε ο άλλος, Αν έχει πάνω απο 299 δεν το αγοράζεις για κανένα λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

αν μιλησουμε για ευρώ, θεώρώ μια ρεαλιστική τιμή λανσαρίσματος τα 350... στα δικα μου μάτια τουλάχιστον. Δεν ειναι και ακριβως φρεσκαδούρα σαν χαρακτηριστικα και δεν ειναι οτι δεν εχει χαμηλα τιμολογημενο ανταγωνισμο απο Asus και Lenovo.

Σε ευρω ηταν το ποσο..μακαρι να ηταν δολαρια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...