Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

...,φορτιση μια ανα 3 ημερο και κανω και τις δουλειες για τις οποιες εσυ θες κινητο και σμαρτρολοι :)

Από πότε οι "δουλειές" είναι ίδιες για όλους??? 

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από πότε οι "δουλειές" είναι ίδιες για όλους???

απο τοτε που το ατομο λεει πως η δουλεια του ειναι να επιβλεπει χωρους και να ανεβοκατεβενει οροφους μπορω να κανω ανετα συγκρηση.Ο αλλος λεει ειπες πως εχεις LGG2 και γω σε φαση αναρωτιεμαι αν διαβασε καν αυτα που λεω η αν εχει μπερδεψει το thread.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο αλλος λεει ειπες πως εχεις LGG2 και γω σε φαση αναρωτιεμαι αν διαβασε καν αυτα που λεω η αν εχει μπερδεψει το thread.

Απλά μπέρδεψε το ποιός το είπε...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λες ισχύει ακόμη περισσότερο για ένα smartwatch. Το αγοράζεις και σου προσφέρει στην ουσία μια επεκταση των ειδοποιήσεων που έρχονται στη συσκευή σου. Οπότε και να μη μπορέσει να "σηκώσει" μια επόμενη αναβάθμιση (όπως και πολλά smartphones), θα συνεχίσει να σου προσφέρει τις ειδοποιήσεις κανονικά έστω και με το παλιό λειτουργικό.

Είναι πιο πιθανό να σε "αφήσει" το smartwatch λόγω της μπαταρίας τους και της φθοράς της, παρά λόγω του λειτουργικού... :)

Οι συσκευές αυτές για την ώρα είναι νέες και γι'αυτό κοστίζουν παραπάνω. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητες, όπως και όλα σχεδόν τα gadgets! 

Συμφωνώ και επαυξάνω, δεν λέμε κάτι το εντελώς διαφορετικό..

νομίζω οτι το ανέλυσα αρκετά διεξοδικά μπαταρίες, λειτουργικα, κτλ σε προηγούμενα ποστ.

Απλά με ρώτησες specifically για κινητά, ναι?

Οπότε,

Ενώ το 2 χρονών κινητό μου συνεχίζει απρόσκοπτα να κάνει οτι έκανε και πρίν

Το ρολόι όπως πολύ σωστα υπέθεσες και πολύ σωστά ανέφερα θα έχει (υποθετικά πάντα) μειωμένη απόδοση/δυνατότητες, όπερ και λόγος για πεταμένα λεφτά (για την περίπτωση των €400+), για αναβάθμιση λόγω μη εκπλήρωσης κάποιων ή όλων των υποκειμενικών κατα περίπτωση (π.χ. για τη δική μου) κριτηρίων αφού θα προσφέρει μειωμένη λειτουργικότητα σε σχέση με τα νέα

(Βέβαια μπορεί στα ρολόγια η google να το παίξει microsoft και να δώσει υποστήριξη 3ετίας όπως στα lumia, για αυτό και επιφυλασσομαι, U Never Know..Μακάρι!!)

Συμφωνώ, Φυσικά και ΟΛΑ τα gadjets δεν είναι απαραίτητα σε όλους, καθείς με τις ανάγκες του,

και δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανεις να υποδείξει στον οιοδήποτε τις εκάστοτε ανάγκες του (γι'αυτό αλλωστε μιλάμε με υποκειμενικά κριτήρια και όχι αντικειμενικά).

Οπότε και ξαναματα-αναφέρω ότι προσωπικά θεωρώ οτι είναι πολλά τα λεφτα

και για το εν λόγω αλλά και για τα όμοια του είδους του που τιμολογούνται άνω των 200€.

Πάντως αντικειμενικά To Zenwatch2 που έφερα ως παράδειγμα αρκετά ποστ πίσω είναι ακριβό ή υπολείπεται σε κάτι έναντι του ανταγωνισμού? ;) :P

Μια χαρά είναι!!! :D :drool:

@suffocater

Αν αυτά που γράφεις πάνε προς εμένα κάνεις.. λάθος....

Γνωρίζω πολύ καλά τι κάνουν 2 έχω (Zenwatch+G Watch)... :P

Διαβασε το νήμα απο την αρχή... :/

Δημοσ.

Λοιπον για αρχη πες μου που ειπα πως εχω LG G2 σε παρακαλω γιατι θα τρελαθω.Δεν ανεφερα πουθενα τι κινητο εχω.Μιας και το εφερε ομως η κουβεντα εχω moto g 1st gen.Χοραει και στο βρακι μεσα,το πεταω οπιυ ναναι,φορτιση μια ανα 3 ημερο και κανω και τις δουλειες για τις οποιες εσυ θες κινητο και σμαρτρολοι :)

Με λιγα λογια μου ειπες πως ενα ρολοι 400 ευρω ειναι χρησιμο γιατι σε βοηθαει να βρεις το κινητο που ξεχνας συνεχεια επειδη ειναι τοσο τεραστιο που δεν χωραει στις τσεπες σου....τωρα οτι και να πω εγω τσαμπα θα το πω.

Καλα παει το marketing με την δημιουργια ανυπαρκτων αναγκων.

Για το lg g2 σε μπερδεψα με τον sugar,αλλα δεν αλλαζει το point του ποστ περι μεγάλων κινητών που πλεον κατακλυζουν την αγορα.

Και Ουτε τα μισά δεν εδωσα απ το ποσο που αναφέρεις.

Και οχι,δεν ειπα αυτό το συνονθηλευμα που μου καταλογίζεις.

Ξαναπροσπαθησε.

Eπίσης,δεν είπα οτι  ΘΕΛΩ(απαραιτητα δηλ) και κινητο και σμαρτρολοι για τις δουλειές μου,αλλα οτι και με τα 2 τις κανω ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.Δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο να το πιασεις.

Μπορείς να κουρέψεις το γκαζον σου και με δρεπάνι αν θες,αλλα αν ειχες και μια κουρευτικη μηχανή θα το εκανες πιο ευκολα.

Αυτο ειναι και το νοημα των gadget.Να κανουν την ζωη σου πιο ευκολη.

@suffocater

Αν αυτά που γράφεις πάνε προς εμένα κάνεις.. λάθος....

Γνωρίζω πολύ καλά τι κάνουν 2 έχω (Zenwatch+G Watch)... :P

Διαβασε το νήμα απο την αρχή... :/

Oχι,δεν πήγαιναν σε σένα,μόνο το ποιος ειχε το lg g2 μπέρδεψα(που ήταν ουσιαστικα και αδιάφορο για την ουσια του post) και τον παραβραχυκλωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Για το lg g2 σε μπερδεψα με τον sugar,αλλα δεν αλλαζει το point του ποστ περι μεγάλων κινητών που πλεον κατακλυζουν την αγορα.

Και Ουτε τα μισά δεν εδωσα απ το ποσο που αναφέρεις.

Και οχι,δεν ειπα αυτό το συνονθηλευμα που μου καταλογίζεις.

Ξαναπροσπαθησε.

Eπίσης,δεν είπα οτι  ΘΕΛΩ(απαραιτητα δηλ) και κινητο και σμαρτρολοι για τις δουλειές μου,αλλα οτι και με τα 2 τα κανω ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.Δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο να το πιασεις.

Μπορείς να κουρέψεις το γκαζον σου και με δρεπάνι αν θες,αλλα αν ειχες και μια κουρευτικη μηχανή θα το εκανες πιο ευκολα.

Αυτο ειναι και το νοημα των gadget.Να κανουν την ζωη σου πιο ευκολη.

Oχι,δεν πήγαιναν σε σένα,μόνο το ποιος ειχε το lg g2 μπέρδεψα(που ήταν ουσιαστικα και αδιάφορο για την ουσια του post) και τον παραβραχυκλωσα.

Φίλε μου συμφωνώ,εξήγησε μου όμως πως στην περίπτωση του φίλου που είπε για ¨επιτίρηση χώρον¨ γίνεται πιο εύκολο αυτό με ένα smartwatch.? Πως δηλαδή με μια οθόνη που βλέπει έναν χώρο και πρεπει να κάνει scroll/swipe να δει όλους του άλλους είναι πιο εύκολο απο το να δει απλά το κινητό του στην οθόνη βλέπει 5-6 χώρους ταυτόχρονα.Ο χρόνος που θα χρειαστεί να δει όλους τους χώρους(και με ελάχιστη λεπτομέρεια) είναι πολύ μεγαλύτερος απο το να το κάνει με το κινητό.Επίσης λέω πως με το κινητό θα χρειαστεί ένα χέρι,με το ίδιο χέρι που θα κρατάει το κινητό με το ίδιο θα γράφει,ψάχνει κλπ ενώ με το ρολόι του θα έχει και τα δύο χέρια κατειλιμένα και θα του πάρει και περισσότερη ώρα.

Δεν λέω πως σε μερικά πράγματα δεν βοηθάει,ούτε πως τα ρολόγια δεν είναι χρήσιμα.

Δημοσ.

ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβουν κάποιοι ότι άλλο ρολόι, άλλο smartwatch! Το 2ο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, που τοποθετείτε στο χέρι μας...ΣΑΝ ΡΟΛΟΙ και εκτός των άλλων λειτουργιών, διαθέτει (μαντέψτε τι?) και ρολόι! 

HELL YEAH!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου συμφωνώ,εξήγησε μου όμως πως στην περίπτωση του φίλου που είπε για ¨επιτίρηση χώρον¨ γίνεται πιο εύκολο αυτό με ένα smartwatch.? Πως δηλαδή με μια οθόνη που βλέπει έναν χώρο και πρεπει να κάνει scroll/swipe να δει όλους του άλλους είναι πιο εύκολο απο το να δει απλά το κινητό του στην οθόνη βλέπει 5-6 χώρους ταυτόχρονα.Ο χρόνος που θα χρειαστεί να δει όλους τους χώρους(και με ελάχιστη λεπτομέρεια) είναι πολύ μεγαλύτερος απο το να το κάνει με το κινητό.Επίσης λέω πως με το κινητό θα χρειαστεί ένα χέρι,με το ίδιο χέρι που θα κρατάει το κινητό με το ίδιο θα γράφει,ψάχνει κλπ ενώ με το ρολόι του θα έχει και τα δύο χέρια κατειλιμένα και θα του πάρει και περισσότερη ώρα.

Δεν λέω πως σε μερικά πράγματα δεν βοηθάει,ούτε πως τα ρολόγια δεν είναι χρήσιμα.

Δεν νομίζω οτι ειμαι αρμοδιος να ερμηνεύσω  τα λεγομενα του...

Αυτο που μπορώ να σου πω με σιγουριά ομως ειναι πως την ευκολία που σου προσφέρει,κ εγω οταν την διάβαζα σε reviews κλπ,ΔΕΝ την καταλαβαινα τόσο πολύ(σαν εσενα δηλαδη),παρα μόνο οταν το χρησιμοποιούσα πλεον για 1 μήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι 2 χέρια οκ

Το ρολόι είναι στον ΚΑΡΠΟ δεν είναι περασμένο κοκορέτσι στα δάχτυλα οπότε ένα χέρι,

το άλλο που το ρολόι είναι περασμένο στον καρπό μπορeί να κρατα λουράκι σκύλου, κρουασάν ή τσατσάρα. (Multithreading (1xWatch+1xCroisant)/Multitasking (look the watch while holding the croisant) :D :P :lol:

και στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχω δεί ΑΚΟΜΑ smartwatch με χρήση ίριδας ή νευμάτων.

Look 'ma, no hands!

Το 'να χέρι νίβει τ'άλλο και τα δυό παίζουν μπιλιάρδο!

Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι η επιτήρηση γίνεται πιο EYKOΛA, ΠΟΤΕ όμως!

είπα οτι γίνεται και απο το ρολόι χωρίς να χρειαστεί να βγάλω το κινητό αλλά και πιο εχέμυθα αν θές σε πιο κάτω ποστ σε περιπτώσεις που ΔΕΝ μπορώ να βγάλω το κινητό φάτσα φόρα,

το έχουμε εξαντλήσει χρυσέ μου ήμαρτον!

να στο κάνω πάλι νια-νια

εγώ για παράδειγμα έχω το Zenwatch και με τη χρήση του tinycam monitor και έχοντας το κινητό συνεχώς συνδεδεμένο με το vpn μου μπορώ απο τον καρπό μου να κάνω επιτήρηση των χώρων που με ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να βγάλω το κινητό απο τη θήκη του,

ακόμα να δώ τα αποτελέσματα των αγώνων ή να διαβάσω τα εισερχόμενα mail μου, viber, κτλ πάντα χωρίς ν βγάλω το κινητό από τη θήκη του.

Ειδικά για το tinycam monitor ακομα και αν δε το έχω ενεργό άμα ανιχνευθεί κάποια κίνηση η εφαρμογή στέλνει μνμ και βλέπω τα πάντα στον καρπό μου και μπορώ πάντα να εκκινώ την εφαρμογή απο το "ρολόι" επίσης.

KAI....

και plz μή μου κάνεις χριστομάθεια τι κάνω και δε κάνω σωστά, εκεί που δεν μπορώ να έχω το κινητό φατσα φόρα εκεί έχω το ρολογάκι και είμαι κομπλέ, όταν μπορώ τα έχω όλα σε panoramic view στο κινητό και με τα movement alert είμαι κομπλέ.

και στο κινητό  τα μάτια μου βγάζω γι'αυτό οταν είμαι στο γραφείο τα έχω σε πρόγραμμα στο pc και τέλος.

Δημοσ.

Από τα πιο όμορφα στο χώρο των σμαρτ-γουοτς.

Και αν παρακολούθησα και σωστά τα γεγονότα τελευταία, σύντομα πεαρ και με iPhone, το έχω πάρει με την πρωτη έκπτωση (πτώση) τιμής. 

Παρόλο που έχω το apple watch, δεν θα με χάλαγε καθόλου η εμπειρία μίξης λειτουργικών. 

Αν και το θέμα είναι από ότι θυμάμαι στο πρώτο άρθρο που είχατε κάνει για το huawei, έδινε μικρή μπαταριά, με αποτέλεσμα μια η άλλη σχεδόν με το  apple watch. (μια μερα περίπου μπαταριά)

Αν την καλυτερέψει, από αναπληρωματικό και ανάλογα τις λειτουργίες που θα διαθέτει,  άνετα θα μπορούσε να περάσει και βασικό!  

Όσο για την τιμή, πιστεύω ότι είναι τσιμπημένη, αλλα είναι θέμα στρατηγικής. Στο λανσάρισμα όσα πιάσουν, και μετά από ένα 6μηνο περίπου, κόβουμε ένα κατοστάρικο, και ερχόμαστε στα ίσα. ;-)  

(βλπ Σαμι )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...