Oxygene Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Υπήρχε περίπτωση smartwatch να μην λέει την ώρα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Υπήρχε περίπτωση smartwatch να μην λέει την ώρα; Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολα στην κατανόηση τα γραπτά μου ε?
sugardad78 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Υπήρχε περίπτωση smartwatch να μην λέει την ώρα; Τα συγκεκριμένα αν δε τα κάνεις ΠΡΩΤΑ pair, ναί είναι ΤΟΣΟ αυτόνομα και ΆΛΛΟ τόσο εξαρτώμενα απο τη συσκευή σου..Φευ όμως τα κοστολογούν από 350-400 αντί 150/200€ (και το ξαναλέω με τα υλικά που είναι φτιαγμένο το εν λόγω και τα εν λόγω είναι λογική αυτή η τιμολόγηση, αλλά... 400€... για ενα smartwatch... που σε 1-2 χρόνια με το ρυθμό που εξελίσσεται η τεχνολογία θα είναι ασυμβατο... outdated.... και ίσως ένα paperclip με μπρασελέ κροκό και ζαφειρένιο καντράν είναι φάουλ εκ μέρος του αγοραστή να πέσει στην παγίδα, οι εταιρίες ας βγάζουν ότι θέλουν, ακόμα και smartwatch με μπρασελέ απο πετσάκι ιππόκαμπου...) ένα καλό παράδειγμα είναι το νέο zenwatch 2 συμπαθητικότατη τιμολόγηση (όντας και κάτοχος του 1) το οποίο δεν κοστίζει εξόφθαλμα υπερβολικά και κάνει ακριβώς τα ίδια!
Chocobo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές απλά google και youtube 'em εγώ για παράδειγμα έχω το Zenwatch και με τη χρήση του tinycam monitor και έχοντας το κινητό συνεχώς συνδεδεμένο με το vpn μου μπορώ απο τον καρπό μου να κάνω επιτήρηση των χώρων που με ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να βγάλω το κινητό απο τη θήκη του, ακόμα να δώ τα αποτελέσματα των αγώνων ή να διαβάσω τα εισερχόμενα mail μου, viber, κτλ πάντα χωρίς ν βγάλω το κινητό από τη θήκη του. Ειδικά για το tinycam monitor ακομα και αν δε το έχω ενεργό άμα ανιχνευθεί κάποια κίνηση η εφαρμογή στέλνει μνμ και βλέπω τα πάντα στον καρπό μου και μπορώ πάντα να εκκινώ την εφαρμογή απο το "ρολόι" επίσης. Οπότε ναι, είναι χρήσιμο, είναι κάτι που σίγουρα δεν είναι ανάξιο αναφοράς ή χλεύης καθώς ώς χρήστης απο τα πιο αρχαία smartwatch, η εμπειρία σήμερα, οι νεωτερισμοί και ευκολίες που προσφέρει ένα adroid wear είναι πολλές γι'αυτό και σου λέω ψάξε.. Καλά ρε φίλε πόσο πολύ μπορεί να βαριέσαι πες μου....Τόσο δύσκολο συο είναι να βγάλεις το κινητό απο την θήκη.? όσο για το tinycam μάλλον κουραστικό το βρίσκω να κάνεις χρήση και των δύο χεριών σου το ένα για να κρατάς το ρολόι σε θέση ώστε να το βλέπεις και το άλλο να κάνεις scroll τους χώρους σου.Η οθόνη του κινητού στα δείχνει όλα ταυτόχρονα δεν νομίζεις πως αξίζει τον κόπο να το βγάλεις απο την θήκη και να σταματίσεις να βγάζεις τα μάτια σου και να χάνεις χρόνο στο scrolling.? Δες αυτό το ταλέπωρο πόσο χρόνο χάνει να κάνει το ίδιο που λες πως κάνεις ενώ θα μπορούσε απλά να δει το κινητό Γενικά το βρίσκω εντελώς άσκοπο μιας και πάντα θα θες και τα δύο χέρια για προιόν που υποτίθεται είναι για διευκόλινση..Για να σε δω να λειτουργείς το ρολόι ενώ οδηγείς :P Αρχαία smartwatch....ΑΡΧΑΙΑ...Σοβαρα.? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τα συγκεκριμένα αν δε τα κάνεις ΠΡΩΤΑ pair, ναί είναι ΤΟΣΟ αυτόνομα και ΆΛΛΟ τόσο εξαρτώμενα απο τη συσκευή σου..Φευ όμως τα κοστολογούν από 350-400 αντί 150/200€ (και το ξαναλέω με τα υλικά που είναι φτιαγμένο το εν λόγω και τα εν λόγω είναι λογική αυτή η τιμολόγηση, αλλά... 400€... για ενα smartwatch... που σε 1-2 χρόνια με το ρυθμό που εξελίσσεται η τεχνολογία θα είναι ασυμβατο... outdated.... και ίσως ένα paperclip με μπρασελέ κροκό και ζαφειρένιο καντράν είναι φάουλ εκ μέρος του αγοραστή να πέσει στην παγίδα, οι εταιρίες ας βγάζουν ότι θέλουν, ακόμα και smartwatch με μπρασελέ απο πετσάκι ιππόκαμπου...) ένα καλό παράδειγμα είναι το νέο zenwatch 2 συμπαθητικότατη τιμολόγηση (όντας και κάτοχος του 1) το οποίο δεν κοστίζει εξόφθαλμα υπερβολικά και κάνει ακριβώς τα ίδια! Σε 1-2 χρόνια και τα κινητά που τώρα κάνουν 900 ευρώ, δεν θα είναι επίσης ξεπερασμένα? 1
sugardad78 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά ρε φίλε πόσο πολύ μπορεί να βαριέσαι πες μου....Τόσο δύσκολο συο είναι να βγάλεις το κινητό απο την θήκη.? όσο για το tinycam μάλλον κουραστικό το βρίσκω να κάνεις χρήση και των δύο χεριών σου το ένα για να κρατάς το ρολόι σε θέση ώστε να το βλέπεις και το άλλο να κάνεις scroll τους χώρους σου.Η οθόνη του κινητού στα δείχνει όλα ταυτόχρονα δεν νομίζεις πως αξίζει τον κόπο να το βγάλεις απο την θήκη και να σταματίσεις να βγάζεις τα μάτια σου και να χάνεις χρόνο στο scrolling.? Δες αυτό το ταλέπωρο πόσο χρόνο χάνει να κάνει το ίδιο που λες πως κάνεις ενώ θα μπορούσε απλά να δει το κινητό Γενικά το βρίσκω εντελώς άσκοπο μιας και πάντα θα θες και τα δύο χέρια για προιόν που υποτίθεται είναι για διευκόλινση..Για να σε δω να λειτουργείς το ρολόι ενώ οδηγείς :P Αρχαία smartwatch....ΑΡΧΑΙΑ...Σοβαρα.? κατ'αρχάς, βαριέμαι ΠΟΛΥ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σίγουρα δεν θέλω να βλέπουν την οθονάρα μου και να με ρωτάνε τι βλέπω ή τι διαβάζω... Όσο για το tinycam στο βίντεο δείχνει την έκδοση BETA 5.6... όσον αφορά το smartwatch που δείχνει το βίντεο είναι στρόγγυλο εγώ προτιμώ τα τετράγωνα λόγω μεγαλύτερης και καθαρότερης διαγωνίου... στο δια ταύτα η 6.2.2 είναι η μέρα με τη νύχτα, mkay? Στην 6.2.2 όσες κάμερες έχεις κάνεις ένα swipe και επιλέγεις εναλάξ ή απο κάτω προς τα πάνω και βγαίνει μενού επιλογής 1,2,3,4...κ.ο.κ ούτε μενού, ούτε Σίβα ή Κόρο ούτε 10 χέρια, ούτε ταλαιπωρία. η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.... Γιατί παλι φίλε μου 2 χέρια; Η συσκευή είναι μονιμως στην τσάντα και σε σίγαση μιας και το smartwatch έχει δόνηση και με ειδοποιεί πάντα, και το smartwatch στο χέρι, οπότε δεν χρειάζεται κανένα κινητό να είναι στα χέρια μου μιας και όλες τις ειδοποιήσεις απο όλες τις εφαρμογές τις βλέπω/λαμβάνω, και email και μύνηματα ακόμα και στο viber να λάβω απαντάω σε όλα αυτά στα Ελληνικά μια χαρά.. Όταν οδηγω εκτός απο το να ακούω trip-hop δεν απαντώ σε κλήσεις ούτε κοιτάω ρολόγια, τα έχω όλα γραμμένα, απερίσπαστη οδήγηση=ασφάλεια=κανόνας! Σοβαρά Αρχαία, εκτός αν ζείς ακόμα στα 90's ή έστω στο 2000/2004 έχω χρησιμοποιήσει και τα έχω λειτουργικά ακόμα Timex Datalink, Fossil Abacus with Microsoft SPOT, Fossil Wrist PDA αυτά δεν είναι αρχαία, διαφώτισέ με γιατί δεν σε νοιώθω στο τέλος καθόλου, η απλά δεν νοιώθεις και γράφεις.. απλά για να γράφεις.... :P
sugardad78 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 1-2 χρόνια και τα κινητά που τώρα κάνουν 900 ευρώ, δεν θα είναι επίσης ξεπερασμένα? Ξεπερασμένο για εμένα (υποκειμενική προσέγγιση) είναι κάτι το οποίο πάυει να σου προσφέρει την εργονομία, ευκολία, δυνατότητες/λειτουργίες. Οπότε όχι, δεν είναι το ίδιο... Εχω ένα LG G2 32GB δλδ 4πύρηνο με 2GB Ram.... να μη σε απασχολώ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.. Πές μου τι ΔΕΝ μπορώ να κάνω, σημειωτέων το εν λόγω είναι 2+ χρόνων.... όπως επίσης και πολλές άλλες συσκευες π.χ. Galaxy S3 ή Note 2 τα οποία λειτουργούν άψογα και κάνουν τα πάντα όλα, Καθώς επίσης είναι standalone device (βλ. αυτόνομη συσκευή) και θα λειτουργεί άψογα! Τα ρολογάκια όμως των 400-500-800€ που έχουν 512MB ram όταν βγεί το Χ update και η επόμενη γενιά και θα έχουν 1GB ram τι θα γίνουν.. Το smartwatch όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι κινητό δεν είναι κάτι το αυτόνομο αλλά είναι ένα complementary gadjet/addon/service με περιορισμένες δυνατότητες (προς το παρόν)
Chocobo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 κατ'αρχάς, βαριέμαι ΠΟΛΥ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σίγουρα δεν θέλω να βλέπουν την οθονάρα μου και να με ρωτάνε τι βλέπω ή τι διαβάζω... Όσο για το tinycam στο βίντεο δείχνει την έκδοση BETA 5.6... όσον αφορά το smartwatch που δείχνει το βίντεο είναι στρόγγυλο εγώ προτιμώ τα τετράγωνα λόγω μεγαλύτερης και καθαρότερης διαγωνίου... στο δια ταύτα η 6.2.2 είναι η μέρα με τη νύχτα, mkay? Στην 6.2.2 όσες κάμερες έχεις κάνεις ένα swipe και επιλέγεις εναλάξ ή απο κάτω προς τα πάνω και βγαίνει μενού επιλογής 1,2,3,4...κ.ο.κ ούτε μενού, ούτε Σίβα ή Κόρο ούτε 10 χέρια, ούτε ταλαιπωρία. η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.... Γιατί παλι φίλε μου 2 χέρια; Η συσκευή είναι μονιμως στην τσάντα και σε σίγαση μιας και το smartwatch έχει δόνηση και με ειδοποιεί πάντα, και το smartwatch στο χέρι, οπότε δεν χρειάζεται κανένα κινητό να είναι στα χέρια μου μιας και όλες τις ειδοποιήσεις απο όλες τις εφαρμογές τις βλέπω/λαμβάνω, και email και μύνηματα ακόμα και στο viber να λάβω απαντάω σε όλα αυτά στα Ελληνικά μια χαρά.. Όταν οδηγω εκτός απο το να ακούω trip-hop δεν απαντώ σε κλήσεις ούτε κοιτάω ρολόγια, τα έχω όλα γραμμένα, απερίσπαστη οδήγηση=ασφάλεια=κανόνας! Σοβαρά Αρχαία, εκτός αν ζείς ακόμα στα 90's ή έστω στο 2000/2004 έχω χρησιμοποιήσει και τα έχω λειτουργικά ακόμα Timex Datalink, Fossil Abacus with Microsoft SPOT, Fossil Wrist PDA αυτά δεν είναι αρχαία, διαφώτισέ με γιατί δεν σε νοιώθω στο τέλος καθόλου, η απλά δεν νοιώθεις και γράφεις.. απλά για να γράφεις.... :P μμμμμμ ναι,θα σε ρωτάνε τι βλέπεις και διαβάζεις στο κινητό αλλά αν σε δούν να κοιτάς και να διαβάζεις στο ρολόι θα τους φανεί λιγότερο παράξενο και δεν θα σε ρωτήσουν.Τα επιχειρήματα σου είναι το λιγότερο αστεία. όχι στην 6,2,2 αλλά στην 150,2,3,6,5 δεν θα μπορείς στο οθονίτσα να δεις 5-6 κάμερες ταυτόχρονα οπότε μην χάνεις το χρόνο σου να μου λες για εκδόσεις.Είπα scroll το άλλαξες σε swipe και μαγικά μιλάμε για κάτι διαφορετικό....Κανείς δεν είπε για δέκα χέρια αλλά ακόμα και στο swipe σου θα έχεις και τα δύο χέρια κατειλιμένα. Ανθρωπε μου το ρολόι σου όταν επιλέγεις(menu,scrolling,search,swipe για να καταλάβεις κλπ) κάτι θες ένα χέρι σωστά.? Eκτός και αν επιλέγεις και ακουμπάς την οθόνη με το χέρι που φοράει το ρολόι , τότε κάνεις χρήση και των δύο χεριών.Το κινητό μπορείς να το κρατάς και με το ίδιο χέρι να γράφεις κλπ.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό και μιλας για 10 χέρια κλπ ή απλά δεν σκαμπάζεις.? η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.... Επι της ευκαιρίας είπες πως με το tinycam κάνεις επιτήρηση χώρων....Ε την κάνεις λάθος λοιπόν.Αν βλέπεις ένα χώρο την φορά προφανός χάνεις τα γεγονότα στους υπόλοιπους χώρους και αν κάνεις swipe όλη την ώρα για κάθε χώρο μαλλον έχεις θέμα.Έχεις επιλογή να δεις 5-6 χώρους ταυτόχρονα αλλά όχι θα κάτσεις να το κάνεις στο ρολόι,έναν έναν τους χώρους να σου βγουν και τα μάτια.. Τέλος όχι δεν θεωρώ τα 90s αρχαία.Επίσης αφού είσαι τόσο της ασφάλειας στην οδήγηση κλείσε την trip hop γιατί μπορεί να μην ακούς καλά και να μας πάθεις κάτι.
sugardad78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 μμμμμμ ναι,θα σε ρωτάνε τι βλέπεις και διαβάζεις στο κινητό αλλά αν σε δούν να κοιτάς και να διαβάζεις στο ρολόι θα τους φανεί λιγότερο παράξενο και δεν θα σε ρωτήσουν.Τα επιχειρήματα σου είναι το λιγότερο αστεία. όχι στην 6,2,2 αλλά στην 150,2,3,6,5 δεν θα μπορείς στο οθονίτσα να δεις 5-6 κάμερες ταυτόχρονα οπότε μην χάνεις το χρόνο σου να μου λες για εκδόσεις.Είπα scroll το άλλαξες σε swipe και μαγικά μιλάμε για κάτι διαφορετικό....Κανείς δεν είπε για δέκα χέρια αλλά ακόμα και στο swipe σου θα έχεις και τα δύο χέρια κατειλιμένα. Ανθρωπε μου το ρολόι σου όταν επιλέγεις(menu,scrolling,search,swipe για να καταλάβεις κλπ) κάτι θες ένα χέρι σωστά.? Eκτός και αν επιλέγεις και ακουμπάς την οθόνη με το χέρι που φοράει το ρολόι , τότε κάνεις χρήση και των δύο χεριών.Το κινητό μπορείς να το κρατάς και με το ίδιο χέρι να γράφεις κλπ.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό και μιλας για 10 χέρια κλπ ή απλά δεν σκαμπάζεις.? η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.... Επι της ευκαιρίας είπες πως με το tinycam κάνεις επιτήρηση χώρων....Ε την κάνεις λάθος λοιπόν.Αν βλέπεις ένα χώρο την φορά προφανός χάνεις τα γεγονότα στους υπόλοιπους χώρους και αν κάνεις swipe όλη την ώρα για κάθε χώρο μαλλον έχεις θέμα.Έχεις επιλογή να δεις 5-6 χώρους ταυτόχρονα αλλά όχι θα κάτσεις να το κάνεις στο ρολόι,έναν έναν τους χώρους να σου βγουν και τα μάτια.. Τέλος όχι δεν θεωρώ τα 90s αρχαία.Επίσης αφού είσαι τόσο της ασφάλειας στην οδήγηση κλείσε την trip hop γιατί μπορεί να μην ακούς καλά και να μας πάθεις κάτι. Επειδή συνεχίζεις να έχεις κολλημα με τα 2 χέρια.. το λαμπάκι στο ρολόι σου για να δείς την ώρα στο σκοτάδι τα 2 χέρια χρησιμοποιείς, και στο tissot t-touch για να επιλέξεις λειτουργία και τα 2 χέρια χρησιμοποιείς, και στο casio sea path finder επίσης για να επιλέξεις λειτουργία πάλι τα 2 χέρια χρησιμοποιείς, και στο seiko kinetic σε ορισμένα μοντέλα πάλι τα 2 χέρια χρησιμοποιείς για να κάνεις manual φόρτιση. και plz μή μου κάνεις χριστομάθεια τι κάνω και δε κάνω σωστά, εκεί που δεν μπορώ να έχω το κινητό φατσα φόρα εκεί έχω το ρολογάκι και είμαι κομπλέ, όταν μπορώ τα έχω όλα σε panoramic view στο κινητό και με τα movement alert είμαι κομπλέ. Το κάνω παράθεση μόνο και μόνο να μη χαθεί η απόλυτη επιχειρηματολογία σου. ...που άρχισε με το τίποτα, ξεδιπλώθηκε εντελώς προσωπικά και δεν κατέληξε δα και πουθενά... #FuckLogic Μαγκιά σου και μπράβο σου που δεν τα θεωρείς αρχαία, δεν θα σου πώ εγώ τι θα γουστάρεις όπως εσύ, και μήν μου λές άλλα γιατί οδηγώ ακούω trip-hop και έχω έσενα να σου απαντώ voice απο το ρολόι και θα μπουκάρω με φόρα στο σαλόνι σου με το αμάξι και μετά δε θα πάθω μόνο εγώ...
pittas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ο τομέας smart watch βρίσκεται ακόμα σε πρωτόγονα επίπεδα. Όποιος δίνει τόσα λεφτά για ένα προϊόν που παίρνει τόση βελτίωση όσο δεν πάει άλλο, απλά έχει λεφτά για πεταμα. Εντάξει με 500 ευρώ δεν παίρνεις tag Heuer Carrera αλλά με 600-700 παίρνεις ελβετικό αυτόματο να το χαίρεσαι μια ζωη 1
Chocobo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή συνεχίζεις να έχεις κολλημα με τα 2 χέρια.. το λαμπάκι στο ρολόι σου για να δείς την ώρα στο σκοτάδι τα 2 χέρια χρησιμοποιείς, και στο tissot t-touch για να επιλέξεις λειτουργία και τα 2 χέρια χρησιμοποιείς, και στο casio sea path finder επίσης για να επιλέξεις λειτουργία πάλι τα 2 χέρια χρησιμοποιείς, και στο seiko kinetic σε ορισμένα μοντέλα πάλι τα 2 χέρια χρησιμοποιείς για να κάνεις manual φόρτιση. Tα επι<ειρήματα μου ήταν άψογα.Εσύ απέφυγες να απαντήσεις σε όλα πέραν της χρήσης με τα δύο χέρια..Που ακόμα και σε αυτό το άλλαξες και το συγκρίνεις με άλλα ρολόγια.Δεν αμφιβάλψ ότι και στα υπόλοιπα ρολόγια χρειάζεσαι δύο χέρια αλλά η αρχική παράθεση ήταν πως με το κινητό σου είναι πιο έυκολο να κάνεις όσα κάνεις εσύ με το ρολόι..τώρα γιατί το γύρισες και μου λες για άλλα ρολόγια δεν ξέρω.Αν δεν έχεις να παντήσεις σε όσα λέω μην το πας αλλού για αλλού.Τελος φυσικα και κατεληξε καπου καθως βλεπουμε πως ακομα και ενας εμπειρος και παλιος χρηστης κανει πραγματα με το ρολοι τοτ που θα μπορουσε να κανει πιο ανετα και καλυτερα μσ το κινητο.Τα υπολοιπα ειναι αστεια.
sugardad78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Tα επι<ειρήματα μου ήταν άψογα.Εσύ απέφυγες να απαντήσεις σε όλα πέραν της χρήσης με τα δύο χέρια..Που ακόμα και σε αυτό το άλλαξες και το συγκρίνεις με άλλα ρολόγια.Δεν αμφιβάλψ ότι και στα υπόλοιπα ρολόγια χρειάζεσαι δύο χέρια αλλά η αρχική παράθεση ήταν πως με το κινητό σου είναι πιο έυκολο να κάνεις όσα κάνεις εσύ με το ρολόι..τώρα γιατί το γύρισες και μου λες για άλλα ρολόγια δεν ξέρω.Αν δεν έχεις να παντήσεις σε όσα λέω μην το πας αλλού για αλλού. Τελος φυσικα και κατεληξε καπου καθως βλεπουμε πως ακομα και ενας εμπειρος και παλιος χρηστης κανει πραγματα με το ρολοι τοτ που θα μπορουσε να κανει πιο ανετα και καλυτερα μσ το κινητο.Τα υπολοιπα ειναι αστεια. θα σου κάνω paste τι απαντησα πιο πάνω και plz μή μου κάνεις χριστομάθεια τι κάνω και δε κάνω σωστά, εκεί που δεν μπορώ να έχω το κινητό φατσα φόρα εκεί έχω το ρολογάκι και είμαι κομπλέ, όταν μπορώ τα έχω όλα σε panoramic view στο κινητό και με τα movement alert είμαι κομπλέ. νομίζω οτι ΔΕΝ απέφυγα και αν τα βάλεις όλα σε σειρά ουτε άλλαξα, ούτε τέθλασα, ούτε απέφυγα, σου απαντησα σε πολλά και με διαφορα παραδείγματα/επιχειρήματα. επιλεκτικό quote εγώ δεν κάνω....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεπερασμένο για εμένα (υποκειμενική προσέγγιση) είναι κάτι το οποίο πάυει να σου προσφέρει την εργονομία, ευκολία, δυνατότητες/λειτουργίες. Οπότε όχι, δεν είναι το ίδιο... Εχω ένα LG G2 32GB δλδ 4πύρηνο με 2GB Ram.... να μη σε απασχολώ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.. Πές μου τι ΔΕΝ μπορώ να κάνω, σημειωτέων το εν λόγω είναι 2+ χρόνων.... όπως επίσης και πολλές άλλες συσκευες π.χ. Galaxy S3 ή Note 2 τα οποία λειτουργούν άψογα και κάνουν τα πάντα όλα, Καθώς επίσης είναι standalone device (βλ. αυτόνομη συσκευή) και θα λειτουργεί άψογα! Τα ρολογάκια όμως των 400-500-800€ που έχουν 512MB ram όταν βγεί το Χ update και η επόμενη γενιά και θα έχουν 1GB ram τι θα γίνουν.. Το smartwatch όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι κινητό δεν είναι κάτι το αυτόνομο αλλά είναι ένα complementary gadjet/addon/service με περιορισμένες δυνατότητες (προς το παρόν) Αυτό που λες ισχύει ακόμη περισσότερο για ένα smartwatch. Το αγοράζεις και σου προσφέρει στην ουσία μια επεκταση των ειδοποιήσεων που έρχονται στη συσκευή σου. Οπότε και να μη μπορέσει να "σηκώσει" μια επόμενη αναβάθμιση (όπως και πολλά smartphones), θα συνεχίσει να σου προσφέρει τις ειδοποιήσεις κανονικά έστω και με το παλιό λειτουργικό. Είναι πιο πιθανό να σε "αφήσει" το smartwatch λόγω της μπαταρίας τους και της φθοράς της, παρά λόγω του λειτουργικού... Οι συσκευές αυτές για την ώρα είναι νέες και γι'αυτό κοστίζουν παραπάνω. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητες, όπως και όλα σχεδόν τα gadgets! 3
suffocater Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το πιάσαμε,τα θεωρεις αχρηστα. Είπες εχεις το lg g2. Εκτός και αν φοράς φαρδια παντελόνια,2 νουμερα μεγαλύτερο/με τσέπες στο γόνατο,το κινητο σου με 5.2" οθόνη,ειναι μεγαλο(για μένα τουλαχιστον)και ΑΒΟΛΟ να το έχω στην τσεπη μου συνέχεια. Αφηνω λοιπον το κινητο στο γραφείο μου,και κινούμαι στους υπολοιπους 6 οροφους της εργασιας μου ελευθερα,χειριζομενος τα παντα μεσω ρολογιου(και του δικτυου wifi που υπαρχει). Σε χώρους με πολυ φασαρία και κοσμο,ΔΕΝ χάνω κλησεις/ειδοποιήσεις πλεον.Δεν γινεται να χασεις κλήση οταν δονειται ο καρπός σου.Ειδικα τον μισό χρονο που κυκλοφορω με οποιοδήποτε πανωφόρι,δεν υπαρχει λόγος πολλες φορες να το βγάλω καν απ την τσέπη του. Ως αντικλεπτικο:Μολις το κινητο απομακρυνθει απ το ρολόι,βαράει συναγερμο στο χερι μου. Επίσης,επειδη παρατάω πολλες φορες το κινητο διασπαρτο σε καποιον απ τους οροφους σπιτι μου,και εχει μείνει αθορυβο,ειναι πολυ ευκολο με ενα πατημα απ το ρολοι να το κανω να χτυπησει ωστε να βρω σε ποιον καναπε εχει παραπεσει. Αυτές ειναι μερικες απ τις ευκολίες ενός smartwatch. 1
Chocobo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το πιάσαμε,τα θεωρεις αχρηστα. Είπες εχεις το lg g2. Εκτός και αν φοράς φαρδια παντελόνια,2 νουμερα μεγαλύτερο/με τσέπες στο γόνατο,το κινητο σου με 5.2" οθόνη,ειναι μεγαλο(για μένα τουλαχιστον)και ΑΒΟΛΟ να το έχω στην τσεπη μου συνέχεια. Αφηνω λοιπον το κινητο στο γραφείο μου,και κινούμαι στους υπολοιπους 6 οροφους της εργασιας μου ελευθερα,χειριζομενος τα παντα μεσω ρολογιου(και του δικτυου wifi που υπαρχει). Σε χώρους με πολυ φασαρία και κοσμο,ΔΕΝ χάνω κλησεις/ειδοποιήσεις πλεον.Δεν γινεται να χασεις κλήση οταν δονειται ο καρπός σου.Ειδικα τον μισό χρονο που κυκλοφορω με οποιοδήποτε πανωφόρι,δεν υπαρχει λόγος πολλες φορες να το βγάλω καν απ την τσέπη του. Ως αντικλεπτικο:Μολις το κινητο απομακρυνθει απ το ρολόι,βαράει συναγερμο στο χερι μου. Επίσης,επειδη παρατάω πολλες φορες το κινητο διασπαρτο σε καποιον απ τους οροφους σπιτι μου,και εχει μείνει αθορυβο,ειναι πολυ ευκολο με ενα πατημα απ το ρολοι να το κανω να χτυπησει ωστε να βρω σε ποιον καναπε εχει παραπεσει. Αυτές ειναι μερικες απ τις ευκολίες ενός smartwatch. Λοιπον για αρχη πες μου που ειπα πως εχω LG G2 σε παρακαλω γιατι θα τρελαθω.Δεν ανεφερα πουθενα τι κινητο εχω.Μιας και το εφερε ομως η κουβεντα εχω moto g 1st gen.Χοραει και στο βρακι μεσα,το πεταω οπιυ ναναι,φορτιση μια ανα 3 ημερο και κανω και τις δουλειες για τις οποιες εσυ θες κινητο και σμαρτρολοι Με λιγα λογια μου ειπες πως ενα ρολοι 400 ευρω ειναι χρησιμο γιατι σε βοηθαει να βρεις το κινητο που ξεχνας συνεχεια επειδη ειναι τοσο τεραστιο που δεν χωραει στις τσεπες σου....τωρα οτι και να πω εγω τσαμπα θα το πω. Καλα παει το marketing με την δημιουργια ανυπαρκτων αναγκων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα