Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei wake up, you are not apple.

Δεν πρόκειται να πουλησει γιατι ειναι χαβαι. Σοβαρα τωρα...ρωτησες γιατι πουλαει η apple εναντι της χαβαι;;;

Γουαγουει προφέρεται :P

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτα τα ρολογια ειναι για αναπτυγμενες οικονομιες που υπαρχουν λεφτα για πεταμα εδω σε λιγο δεν θα υπαρχουν χρηματα για smartphone για τον μεσο πολιτη

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι απο περιέργεια, πόσο θα θέλατε να κοστίζει ένα τέτοιο ρολόι τη δεδομένη χρονική στιγμή? Για όσους πουν 40-60 ευρώ, σας προκαλώ να πάτε να πάρετε ένα τέτοιο απο τα άπειρα κινέζικα που κυκλοφορούν και να "απολαύσετε" την ...java εμπειρία χρήσης! :P

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι απο περιέργεια, πόσο θα θέλατε να κοστίζει ένα τέτοιο ρολόι τη δεδομένη χρονική στιγμή? Για όσους πουν 40-60 ευρώ, σας προκαλώ να πάτε να πάρετε ένα τέτοιο απο τα άπειρα κινέζικα που κυκλοφορούν και να "απολαύσετε" την ...java εμπειρία χρήσης! :P

Για μενα προσωπικα normal τιμη θα ηταν 200-350ευρω,τα 400 αρχικη τιμη τα θεωρω τσιμπημενη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα δεν κατανοώ την χρησιμότητα....

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές απλά google και youtube 'em

εγώ για παράδειγμα έχω το Zenwatch και με τη χρήση του tinycam monitor και έχοντας το κινητό συνεχώς συνδεδεμένο με το vpn μου μπορώ απο τον καρπό μου να κάνω επιτήρηση των χώρων που με ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να βγάλω το κινητό απο τη θήκη του,

ακόμα να δώ τα αποτελέσματα των αγώνων ή να διαβάσω τα εισερχόμενα mail μου, viber, κτλ πάντα χωρίς ν βγάλω το κινητό από τη θήκη του.

Ειδικά για το tinycam monitor ακομα και αν δε το έχω ενεργό άμα ανιχνευθεί κάποια κίνηση η εφαρμογή στέλνει μνμ και βλέπω τα πάντα στον καρπό μου και μπορώ πάντα να εκκινώ την εφαρμογή απο το "ρολόι" επίσης.

Οπότε ναι, είναι χρήσιμο, είναι κάτι που σίγουρα δεν είναι ανάξιο αναφοράς ή χλεύης καθώς ώς χρήστης απο τα πιο αρχαία smartwatch, η εμπειρία σήμερα, οι νεωτερισμοί και ευκολίες που προσφέρει ένα adroid wear είναι πολλές γι'αυτό και σου λέω ψάξε..

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι οτι το πράμα αυτό στα 400€ και για την κάθε εταιρία είναι λάθος τιμολόγηση (δεν παραγνωρίζω όμως στην εδώ τιμολόγηση τα υλικά κατασκευής τα οποία είναι top shelf) αφού δεν είναι κινητό δεν είναι κάτι το αυτόνομο αλλά είναι ένα complementary gadjet/addon/service με περιορισμένες δυνατότητες παρόλο που τρέχει android και αν μή τι άλλο με σχετικά αδύναμο επεξεργαστή, πολύ χαμηλή ανάλυση και ΑΝΑΙΜΙΚΟΤΑΤΕΣ μπαταρίες (βλ πρίζα/φορτιστής+χρήστης=LFE)

Δημοσ.

Πολύ πιο ωραίο από πολλά smartwatches ... Και θα το προτιμούσα απο το apple watch ... Έχει πιο ωραίες επιλογές στα λουρακια ! Και φαίνεται πολύ premium !

• Like 1
Δημοσ.

Καλά είναι σοβαροί ? 400 & 800 δολάρια ? :ph34r:  :ph34r: Και μετά λένε για την τιμολόγηση της κακιάς apple :shifty: .. Αφενός η κάθε εταιρία έχει δικαίωμα να κοστολογεί κατά πως κρίνει σωστό τα προιόντα της αφετέρου όμως  ακούμε κακή κριτική μόνο για τα apple watch.

Προσωπικά θεωρώ ότι η huawei κάνει τίμια και αξιόλογα βήματα στο χώρο αλλά έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα μέχρι να αρχίσει να υπερκοστολογεί τα android προιόντα της. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμα δεν κατανοώ την χρησιμότητα....

Και γω τα ίδια έλεγα, αλλά 11 μήνες με το Sony SW3 πιάνω τον εαυτό  μου όταν δεν το φοράω να κοιτάζω τον καρπό κάθε φορά που ακύγεται ήχος απο το κινητό... Το ότι πετάω το κινητό στην τσάντα ή γενικώς δεν το έχω άμεσα στα χέρια μου και βλέπω όλες τις ειδοποιήσεις, είναι τελικά μια πολύ καλή λειτουργία (αν και όχι αναγκαία). Σε συνδυασμό και με ένα bluetooth headset εν κινήσει είναι ακόμη πιο πρακτικό μιας και χειρίζομαι και τις κλήσεις χωρίς να ψάξω το κινητό.

Και ταυτόχρονα δείχνει και την ώρα, οπότε ...why not?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...