Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

θελω να κανω αναζητηση ενος αρχειου word η excell σε ενα φακελο που ειναι μεσα . οταν κανω αναζητηση και βαζω την λεξη κλειδι (ΑΥΤΟ ΤΟ MAC)  βρισκει ολα τα αρχεια σε ολο ομως που υπαρχουν στον mac .οταν κανω αναζητηση μεσα στον υποφακελο που εκει βρισκεται οντως το αρχειο με την ιδια λεξη κλειδι εκει δεν βρισκει τιποτα .

καμμια ιδεα κανεις ?? 

ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

<p>Απο τον finder και ψαχνω μεσα στον φακελλο που οντως εχω εκει το αρχειο και δεν το βρισκει ,ομως αν κανω ολικη αναζητηση σε ολο το φορητο εκει βρισκει</p>

Δημοσ.

Γιατί παιδεύεσαι με το δύσχρηστο "Find" ;.

Δοκίμασε το Spotlight που βρίσκει τα πάντα, εγγενώς δείχνει το preview τους, ενώ

πατώντας το πλήκτρο cmd δείχνει και την διαδρομή (path). :).

• Like 2
Δημοσ.

το ζητουμενο για μενα είναι να κανω αναζητηση  μεσα σε έναν συγκεκριμενο φακελλο   που εχω 2000  αρχεια word   και όχι σε ολο το mac   .

Δημοσ.

το ζητουμενο για μενα είναι να κανω αναζητηση  μεσα σε έναν συγκεκριμενο φακελλο   που εχω 2000  αρχεια word   και όχι σε ολο το mac   .

Ωραία, ας πούμε ότι ο φάκελος λέγεται Word Documents.

Πληκτρολογείς λοιπόν το όνομα του στο search του Spotlight, οπότε θα τον δεις στην υποκατηγορία FOLDERS.

Click επάνω του και στην δεξιά στήλη βλέπεις πλέον όλα τα εμπεριεχόμενα αρχεία.

Ελπίζω να βοήθησα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, ας πούμε ότι ο φάκελος λέγεται Word Documents.

Πληκτρολογείς λοιπόν το όνομα του στο search του Spotlight, οπότε θα τον δεις στην υποκατηγορία FOLDERS.

Click επάνω του και στην δεξιά στήλη βλέπεις πλέον όλα τα εμπεριεχόμενα αρχεία.

Ελπίζω να βοήθησα. :)

ευχαριστω  θα το δοκιμασω και θα σου πω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...