agiohorion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα θελω να κανω αναζητηση ενος αρχειου word η excell σε ενα φακελο που ειναι μεσα . οταν κανω αναζητηση και βαζω την λεξη κλειδι (ΑΥΤΟ ΤΟ MAC) βρισκει ολα τα αρχεια σε ολο ομως που υπαρχουν στον mac .οταν κανω αναζητηση μεσα στον υποφακελο που εκει βρισκεται οντως το αρχειο με την ιδια λεξη κλειδι εκει δεν βρισκει τιποτα . καμμια ιδεα κανεις ?? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς κάνεις την αναζήτηση ;. Από τον Finder, ή από το Spotlight ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Απο τον finder και ψαχνω μεσα στον φακελλο που οντως εχω εκει το αρχειο και δεν το βρισκει ,ομως αν κανω ολικη αναζητηση σε ολο το φορητο εκει βρισκει</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί παιδεύεσαι με το δύσχρηστο "Find" ;. Δοκίμασε το Spotlight που βρίσκει τα πάντα, εγγενώς δείχνει το preview τους, ενώ πατώντας το πλήκτρο cmd δείχνει και την διαδρομή (path). . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μου άρεσε το cmd που δείχνει το path ...μάθαμε κάτι και σήμερα για το OS X. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 το ζητουμενο για μενα είναι να κανω αναζητηση μεσα σε έναν συγκεκριμενο φακελλο που εχω 2000 αρχεια word και όχι σε ολο το mac . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 το ζητουμενο για μενα είναι να κανω αναζητηση μεσα σε έναν συγκεκριμενο φακελλο που εχω 2000 αρχεια word και όχι σε ολο το mac . Ωραία, ας πούμε ότι ο φάκελος λέγεται Word Documents. Πληκτρολογείς λοιπόν το όνομα του στο search του Spotlight, οπότε θα τον δεις στην υποκατηγορία FOLDERS. Click επάνω του και στην δεξιά στήλη βλέπεις πλέον όλα τα εμπεριεχόμενα αρχεία. Ελπίζω να βοήθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία, ας πούμε ότι ο φάκελος λέγεται Word Documents. Πληκτρολογείς λοιπόν το όνομα του στο search του Spotlight, οπότε θα τον δεις στην υποκατηγορία FOLDERS. Click επάνω του και στην δεξιά στήλη βλέπεις πλέον όλα τα εμπεριεχόμενα αρχεία. Ελπίζω να βοήθησα. ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα