gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μιλαει μεταφορικα ετσι; Τι ενα τρις αλλαγες στην ιστορια;
Bermudakias33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, gavros10 είπε Μιλαει μεταφορικα ετσι; Τι ενα τρις αλλαγες στην ιστορια; Όχι, δεν το λέει μεταφορικά. Απλά νομίζει ότι επικοινωνεί με ηλιθίους «για αυτόν» συνδρομητές του Netflix. Για αυτόν, οι συνδρομητές του Netflix, δεν είναι ικανοί να μετρήσουν πόσες είναι οι εναλλακτικές. Οπότε, βάζει και ένα «τρις» για να τους εντυπωσιάσει. Μάλλον θεωρεί γενικά ηλίθιο τον μέσο άνθρωπο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Bermudakias33
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, thomasG4 είπε Edit: Η interactive έκδοση είναι μόνο για PC. Απο TV που δοκίμασα δεν λειτουργεί σαν interactive. Σε προβολή από Android βγάζει πάντως επιλογές (φαντάζομαι και κάνοντας casting). Αν και δεν το έψαξα, ίσως είναι και θέμα smart TV (θα το δω αργότερα μέσα στην μέρα με δόκιμες).
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, koftis650 είπε Σε προβολή από Android βγάζει πάντως επιλογές (φαντάζομαι και κάνοντας casting). Αν και δεν το έψαξα, ίσως είναι και θέμα smart TV (θα το δω αργότερα μέσα στην μέρα με δόκιμες). Ναι τελικά υπάρχει και το interactive κανονικά στις smart TV, από ότι διάβασα σε αλλα forums. Όταν το έβαλα απο τη TV, δεν μου έβγαλε κάτι για interactive και υπέθεσα ότι δεν θα δουλεύει, αλλά μάλλον επειδή συνέχισα αυτό που ξεκίνησα απο το PC έγινε έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Για κάποιο λόγο με τις επιλογές που έκανα δεν έπαιξε καν πάνω από 40'-45'...δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα ... απεναντίας θα έλεγα (ψιλό...) μούφα...
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, koftis650 είπε Για κάποιο λόγο με τις επιλογές που έκανα δεν έπαιξε καν πάνω από 40'-45'...δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα ... απεναντίας θα έλεγα (ψιλό...) μούφα... Μα η ουσία είναι να δεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Δεν αναρωτήθηκες καθόλου δηλαδή άμα διάλεγες το άλλο τι θα γινόταν; Άμα δεν γουστάρεις καθόλου την επιλογή, τότε απλά μην επιλέγεις τίποτα και θα σε οδηγήσει στη default ιστορία, αλλά για εμένα δεν έχει ενδιαφέρον έτσι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Μα η ουσία είναι να δεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Δεν αναρωτήθηκες καθόλου δηλαδή άμα διάλεγες το άλλο τι θα γινόταν; Άμα δεν γουστάρεις καθόλου την επιλογή, τότε απλά μην επιλέγεις τίποτα και θα σε οδηγήσει στη default ιστορία, αλλά για εμένα δεν έχει ενδιαφέρον έτσι. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία απλά όπως είπα και πρίν, δεν ενθουσιάστηκα καθόλου με αυτό που είδα σε πρώτη φάση.
gavros10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Η θεια μου η deflate την εφερε και στα notes λεει "From the 250 available decision events, this is the default 68 choices Netflix have defined as the default \'linear\' timeline"
Bermudakias33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Έχει ανέβει πειρατική έκδοση που περιλαμβάνει τις διαφορετικές πλοκές τέλους.
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, gavros10 είπε Η θεια μου η deflate την εφερε και στα notes λεει "From the 250 available decision events, this is the default 68 choices Netflix have defined as the default \'linear\' timeline" Δεν περιλαμβάνει όμως πολλά alternative paths που είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Μόλις είδα το default και χάνει αρκετά κατά τη γνώμη μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Μα η ουσία είναι να δεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Δεν αναρωτήθηκες καθόλου δηλαδή άμα διάλεγες το άλλο τι θα γινόταν; Άμα δεν γουστάρεις καθόλου την επιλογή, τότε απλά μην επιλέγεις τίποτα και θα σε οδηγήσει στη default ιστορία, αλλά για εμένα δεν έχει ενδιαφέρον έτσι. Το θεμα ειναι οτι αρκετες φορες απλα η επιλογη σου δεν εβγαζε πουθενα και σε γυρναγε πισω, το οποιο ειναι βλακωδες. Και εγω ειδα καπου 45 λεπτα, 2 εναλακτικα φιναλε και το σταματησα. Δεν ειναι ασχημο το κονσεπτ αλλα θα προτιμουσα λιγοτερες επιλογες αλλα να δινουν ουσιαστικη τροπη στην ιστορια.
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Capt.staros είπε Το θεμα ειναι οτι αρκετες φορες απλα η επιλογη σου δεν εβγαζε πουθενα και σε γυρναγε πισω, το οποιο ειναι βλακωδες. Και εγω ειδα καπου 45 λεπτα, 2 εναλακτικα φιναλε και το σταματησα. Δεν ειναι ασχημο το κονσεπτ αλλα θα προτιμουσα λιγοτερες επιλογες αλλα να δινουν ουσιαστικη τροπη στην ιστορια. Όπως είπα και πιο πριν, άμα δεν θέλεις να δεις όλες τι διαθέσιμες επιλογές (κρατάει περίπου 3 ώρες) τότε πας με τις default (αφήνεις να επιλέξει μόνο του). Θα σου βγει περίπου μιάμιση ώρα και καλύπτει τα περισσότερα αν και έχει και κάποια easter eggs που τα βρίσκεις όταν κάνεις τις επιλογές μόνος σου.
DeareN Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nομίζω είδα όλες τις επιλογές και όλα τα τέλη αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μου ξέφυγε κανένα. 2 από αυτά μου άρεσαν πάρα πολύ. Πολύ ενδιαφέρον κονσεπτ αλλά όχι όπως θα το ήθελα, ίσως επειδή περιορίζεται στο mood του black mirror δηλαδή να σε αφήνει με αυτή την ελαφριά κατάθλιψη στο τέλος. Να ρωτήσω τώρα κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Ειναι η πρώτη προσπάθεια που κάνει το Netflix σε πολλαπλά τέλη με επιλογές? Αν ναι τότε πολύ καλή προσπάθεια, εγώ προσωπικά θα ήθελα λιγότερες ερωτήσεις αλλά αυτές οι λιγότερες ερωτήσεις να επηρέαζαν περισσότερο την ιστορία. Σου μένει στο τέλος μια γλοκόπικρη γεύση δε ξέρω γιατί.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από DeareN
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ειναι η πρωτη ναι. Πρεπει να μπει και στις τηλεορασεις ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα