johnyboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 ετυχε να δω πρώτα το 1ο επεισοδιο του 4ου κυκλου και μετά το 1ο απο την πρώτη σεζον, δηλαδή τα 2 απο τα 3 χειροτερα επεισοδια της σειράς και την παράτησα.ειπα ομως μετά απο πολύ καιρο να δω και κανενα ακομα μηπως και δεν ειναι όλα ετσι.ευτυχως την συνέχισα γιατί τα περισσότερα ειναι απλα καταπληκτικά. 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) The circle https://www.imdb.com/title/tt4287320/ Μοιαζει πολυ με επεισοδιο black mirror, το ειδα, καλο ηταν. Black mirror σε movie Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Zerg13
jonkyr Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, johnyboy είπε ετυχε να δω πρώτα το 1ο επεισοδιο του 4ου κυκλου και μετά το 1ο απο την πρώτη σεζον, δηλαδή τα 2 απο τα 3 χειροτερα επεισοδια της σειράς και την παράτησα.ειπα ομως μετά απο πολύ καιρο να δω και κανενα ακομα μηπως και δεν ειναι όλα ετσι.ευτυχως την συνέχισα γιατί τα περισσότερα ειναι απλα καταπληκτικά.
totalius Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Σοβαρα τωρα εχει το Hang the dj τη βαθμολογια που εχει ? Μολις ειδα οτι πιο ανουσιο και βλακεια εχω δει απο σειρα ever. 1
Steel_Inferno Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καταπληκτική σειρα, καθε επεισοδιο ειναι αρκετα ενδιαφερον. Αναμενουμε τη νεα σεζόν πλεον... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από Steel_Inferno
panossar95 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ήρθα να γράψω τι σειραρα είναι αυτή και φεύγω. 5
kon1to Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 10/5/2018 στις 9:41 ΜΜ, totalius είπε Σοβαρα τωρα εχει το Hang the dj τη βαθμολογια που εχει ? Μολις ειδα οτι πιο ανουσιο και βλακεια εχω δει απο σειρα ever. απο τα πιο αγαπημένα μου επεισόδια της σειράς... 😂
panossar95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/10/2018 στις 9:17 ΜΜ, kon1to είπε απο τα πιο αγαπημένα μου επεισόδια της σειράς... 😂 Όχι χειρότερο σίγουρα, όχι και από τα καλά. Χειρότερο από το metalhead δεν υπάρχει σε όλη τη σειρά, ίσως και το πρώτο, αν και το μέταλ ήταν εντελώς ανούσιο και γενικά κακό από όλες τις απόψεις. Πάντως από τα καλύτερα άνετα το White Bear. Και μιας και τα έχω πρόσφατα αφού τη τελείωσα εχθές, πραγματικά ενώ είναι τρομερή σειρά, απορώ για πιο λόγο βγάλανε το metalhead. Πέρα από την σκηνοθετική ασπρόμαυρη άποψη, είναι ένα υπέρτατο σκουπίδι σαν επεισόδιο, εντελώς εκτός από όλα τα υπόλοιπα. Πραγματικά στεναχωρηθηκα από το τιμ του Μπλάκ Μιρορ, που επέτρεψε να βγει τετοιο επεισόδιο, όταν έχουμε δει όλα τα άλλα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από panossar95 2
26ska Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Νταξει καλή η σειρά, αλλά εγώ δεν τρελάθηκα, για εμένα το καλύτερο με διαφορά το San junipero.
guy_threepwood Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ξεκίνησα αργά να βλέπω την σειρά. Φοβερή, αλλά παιδιά τόσο San junipero με κατέπληξε. Δεν ντρέπονται να πω ότι με συγκίνησε. 2
thomasG4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κυκλοφόρησε σήμερα το special επεισόδιο (1:30 διάρκεια) στο Netflix. Bonus: Η σειρά είναι interactive και ανάλογα τις επιλογές του χρήστη θα έχει διαφορετικό τέλος. Όποιος δεν έχει Netflix καλό θα ήταν να έβαζε γιατί πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία. Το ξεκινάω τώρα και θα πω εντυπώσεις αργότερα. Edit: Η interactive έκδοση είναι μόνο για PC. Απο TV που δοκίμασα δεν λειτουργεί σαν interactive. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από thomasG4 3
xaratsi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Bonus: Η σειρά είναι interactive και ανάλογα τις επιλογές του χρήστη θα έχει διαφορετικό τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα