overpower Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Είναι κάποιος που του άρεσε το Metalhead? προτελευταίο με τα μεταλλικά σκυλιά Δεν ηταν κακο
ObeyWario! Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, overpower είπε Δεν ηταν κακο Πάει καιρός αλλά θυμάμαι πως απο κάποιο σημείο και μετά χάζευα ταυχρόνα στο ιντερνετ. Περισσότερο σαν αγγαρεία το είχα μήπως γίνει καμιά απίστευτη ανατροπή και τη χάσω Με λίγα λόγια, δεν ήταν όλα καλά Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από ObeyWario!
AtiX Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, McNerd είπε Ρε παιδιά ο Charlie Brooker δεν ειναι ο σεναριογραφος ολων των επ; Ναι... όλα τα έχει γράψει ο Brooker... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από AtiX 1
jonkyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Είναι κάποιος που του άρεσε το Metalhead? προτελευταίο με τα μεταλλικά σκυλιά Τρομερό. Η ασπρόμαυρη αισθητική και το αίσθημα της "ησυχίας" με κράτησε. Ωστόσο, δεν ήταν κλασικό BM επεισόδιο, πρέπει να είμαι ειλικρινής. Και φυσικά δεν ήταν όλα καλά. Ο τρίτος κύκλος (κάπου το έχω ήδη γράψει στις προηγούμενες σελίδες) ήταν πολύ πιο λάιτ από τους προηγούμενους. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από jonkyr
th_nikos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Προσωπικά το επεισόδιο που με έχει στοιχειώσει είναι το Shut Up and Dance. Είναι νομίζω το μοναδικό από τα επεισόδια του Black Mirror που αυτά που περιγράφει μπορούν να γίνουν με τη τεχνολογία του σήμερα. 1
jonkyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, th_nikos είπε Προσωπικά το επεισόδιο που με έχει στοιχειώσει είναι το Shut Up and Dance. Είναι νομίζω το μοναδικό από τα επεισόδια του Black Mirror που αυτά που περιγράφει μπορούν να γίνουν με τη τεχνολογία του σήμερα. Από τα κορυφαία. Νομίζω όμως ότι και το Hatred To The Nation είναι φτιαγμένο για το σήμερα. Άλλωστε ήδη η τεχνολογία αυτή έχει επιτευχθεί: https://www.eurekalert.org/pub_releases/2017-02/cp-sgt020217.php
gas7777 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, th_nikos είπε Προσωπικά το επεισόδιο που με έχει στοιχειώσει είναι το Shut Up and Dance. Είναι νομίζω το μοναδικό από τα επεισόδια του Black Mirror που αυτά που περιγράφει μπορούν να γίνουν με τη τεχνολογία του σήμερα. Πολλά από αυτά που διαδραματίζονται στο black mirror ηδη γινονται. Πχ η φάση με τα like στα social media δε το θεώρησα καθόλου υπερβολη. Υφίσταται. 1
McNerd Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, gas7777 είπε Πολλά από αυτά που διαδραματίζονται στο black mirror ηδη γινονται. Πχ η φάση με τα like στα social media δε το θεώρησα καθόλου υπερβολη. Υφίσταται. http://www.nme.com/news/tv/black-mirrors-nosedive-episode-become-reality-china-2263309
jonkyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ναι, σωστά. Είχα ξεχάσει το nosedive διότι δεν μου πολυάρεσε τότε! Θυμάμαι μία συνέντευξη του Brooker, όταν ρωτήθηκε (καιρό πριν τον τρίτο κύκλο) πότε θα επανέλθει το ΒΜ. Τότε είχε απαντήσει ότι "ίσως να είχε ήδη συμβεί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι κάποια από αυτά που γράφουμε σαν ιδέες προλαβαίνουν να γίνουν πραγματικότητα πριν τα γυρίσουμε" Επίσης σε άλλη συνέντευξή του είχα διαβάσει ότι το White Bear είχε εντελώς άλλο concept και άλλαξε όλο το σενάριο και το ξαναέγραψε on site, όταν βρήκε τον χώρο όπου έγιναν τελικά τα γυρίσματα. Θεωρώ το συγκεκριμένο επεισόδιο ένα από τα καλύτερα που έχουν παιχτεί ως τώρα.
McNerd Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Για το USS callister τι έχετε να πείτε; Δε με χάλαγε να έμπαινε ο κλώνος μου σε game και να τα κανε όλα μπουρδ...
katergaris79 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Για 'μένα αυτό είναι από τα πιο αδύναμα του BM. Όχι ότι ήταν κακό, απλώς κάτι δεν κολλούσε, σα να ήταν από άλλη σειρά η όλη φάση.
AtiX Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Πάντως και το χειρότερο επεισόδιο του ΒΜ να πιάσεις... μια σκέψη, μια ανησυχία, κάποιον προβληματισμό θα σου δημιουργήσει ακόμα και αν το βλέπεις μόνο σου... 3
katergaris79 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 'Black Mirror' Is Filming In London This Week, And It's Taking the Capital Back In Time
ObeyWario! Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, McNerd είπε Για το USS callister τι έχετε να πείτε; Δε με χάλαγε να έμπαινε ο κλώνος μου σε game και να τα κανε όλα μπουρδ... Μου φάνηκε σαν μία αδιάφορη ταινία επιστημονικής φαντασίας και χαμηλού budget 1
th_nikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, jonkyr είπε Από τα κορυφαία. Νομίζω όμως ότι και το Hatred To The Nation είναι φτιαγμένο για το σήμερα. Άλλωστε ήδη η τεχνολογία αυτή έχει επιτευχθεί: https://www.eurekalert.org/pub_releases/2017-02/cp-sgt020217.php Μπορεί η τεχνολογία για τo Hatred To The Nation (επίσης πολύ δυνατό επεισόδιο) να υπάρχει αλλά δεν είναι mainstream ακόμα όπως στο Shut Up and Dance. 6 ώρες πριν, gas7777 είπε Πολλά από αυτά που διαδραματίζονται στο black mirror ηδη γινονται. Πχ η φάση με τα like στα social media δε το θεώρησα καθόλου υπερβολη. Υφίσταται. Δε θεωρώ ότι τα άλλα επεισόδια του Black Mirror υπερβολή απλώς το Shut Up and Dance χρησιμοποιεί τη τεχνολογία που και ένα παιδί χειρίζεται σήμερα και η ιδέα πίσω από το επεισόδιο είναι πολύ απλή και παράλληλα τρομακτική. Spoiler Συμφωνώ με τα likes που αναφέρεις αλλά ευτυχώς απέχουμε πολύ απ' το να χάσεις τη δουλειά σου γιατί δεν έχεις καλό μέσο όρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα