Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το SJ ηταν τελειο απλα.

Στην τελευταια σεζον ξεχωρισε ανετα το Black Museum. Ακολουθει με αποσταση το Metalhead και το Crocodile παρα την υπερβολη του. Τα αλλα λιγο πολυ meh με το 1ο να ειναι λιγο καλυτερο.

Δημοσ.

Θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ B.M., να τις δει όλες, να δει κάποιες σεζόν, ή να δει μια επιλογή επεισοδίων;

Μια και είναι αυτοτελή απ' ότι μούχουν πει. Υπάρχει κάποια ψιλοστάνταρ  best sesaon B.M.? πχ με βάση imdb, internet cult κλπ.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, McNerd είπε

Θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ B.M., να τις δει όλες, να δει κάποιες σεζόν, ή να δει μια επιλογή επεισοδίων;

Μια και είναι αυτοτελή απ' ότι μούχουν πει. Υπάρχει κάποια ψιλοστάνταρ  best sesaon B.M.? πχ με βάση imdb, internet cult κλπ.

Γενικά αξίζει να τα δεις όλα (εκτός από το S01E01 - Τhe National Anthem και το S02E03 - The Waldo Moment), που τα βρήκα κάπως άκυρα

Από τις 3 πρώτες Seasons (την 4η δεν την έχω τελειώσει ακόμα) τα καλύτερα (τουλάχιστον για μένα) είναι τα εξής (χωρίς συγκεκριμένη σειρά)  :

S01E03 - The Entire History of You

Special Ep - White Christmas

S03E01 - Nosedive

S03E03 - Shut Up and Dance

S03E04 - San Junipero

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Metal_Head said:

Γενικά αξίζει να τα δεις όλα (εκτός από το S01E01 - Τhe National Anthem και το S02E03 - The Waldo Moment), που τα βρήκα κάπως άκυρα

Από τις 3 πρώτες Seasons (την 4η δεν την έχω τελειώσει ακόμα) τα καλύτερα (τουλάχιστον για μένα) είναι τα εξής (χωρίς συγκεκριμένη σειρά)  :

S01E03 - The Entire History of You

Special Ep - White Christmas

S03E01 - Nosedive

S03E03 - Shut Up and Dance

S03E04 - San Junipero

ωραίος θενκς.

ας πει και κάνας άλλος τι πιστεύει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 11:00 ΜΜ, McNerd είπε

Δες  τα όλα, ειδικά το s1 e1 που εμένα είναι το αγαπημένο μου.

Από 4η είδα το 1ο προς το παρόν και μου άρεσε πάρα πολύ, γαμώ τις φάσεις ήταν.

Δημοσ.

Την ξεκίνησα Κυριακή και έχω φτάσει ήδη 4ο επεισόδιο (s2e1) απο τις πιο αξιόλογες σειρές στο είδος της.

Αγαπημένο (έως τώρα) s1 e2

Δημοσ.

Παρόμοια και καλύτερη κατά τη γνώμη μου σειρά αλλά πιο sci fi είναι η Philip K. Dick's Electric Dreams. Δε ξεκινάει καλά αλλά απ το μέσο της σεζον και μετά είναι φοβερή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theodore1890 είπε

Παρόμοια και καλύτερη κατά τη γνώμη μου σειρά αλλά πιο sci fi είναι η Philip K. Dick's Electric Dreams. Δε ξεκινάει καλά αλλά απ το μέσο της σεζον και μετά είναι φοβερή.

Βγαίνει νόημα αν ξεκινήσουμε από το 5ο επεισόδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...