Mesqal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Guys νομιζω το αδικειτε το 6ο, μαζι με το san junipero τα καλυτερα τις σειρας για μενα.
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τοσο πολυ σας αρεσε το san junipero? Απο τα πιο αδιαφορα επεισοδια για μενα... 1
speedy23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Το SJ ηταν τελειο απλα. Στην τελευταια σεζον ξεχωρισε ανετα το Black Museum. Ακολουθει με αποσταση το Metalhead και το Crocodile παρα την υπερβολη του. Τα αλλα λιγο πολυ meh με το 1ο να ειναι λιγο καλυτερο.
McNerd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ B.M., να τις δει όλες, να δει κάποιες σεζόν, ή να δει μια επιλογή επεισοδίων; Μια και είναι αυτοτελή απ' ότι μούχουν πει. Υπάρχει κάποια ψιλοστάνταρ best sesaon B.M.? πχ με βάση imdb, internet cult κλπ.
Metal_Head Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, McNerd είπε Θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ B.M., να τις δει όλες, να δει κάποιες σεζόν, ή να δει μια επιλογή επεισοδίων; Μια και είναι αυτοτελή απ' ότι μούχουν πει. Υπάρχει κάποια ψιλοστάνταρ best sesaon B.M.? πχ με βάση imdb, internet cult κλπ. Γενικά αξίζει να τα δεις όλα (εκτός από το S01E01 - Τhe National Anthem και το S02E03 - The Waldo Moment), που τα βρήκα κάπως άκυρα Από τις 3 πρώτες Seasons (την 4η δεν την έχω τελειώσει ακόμα) τα καλύτερα (τουλάχιστον για μένα) είναι τα εξής (χωρίς συγκεκριμένη σειρά) : S01E03 - The Entire History of You Special Ep - White Christmas S03E01 - Nosedive S03E03 - Shut Up and Dance S03E04 - San Junipero 1
McNerd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, Metal_Head said: Γενικά αξίζει να τα δεις όλα (εκτός από το S01E01 - Τhe National Anthem και το S02E03 - The Waldo Moment), που τα βρήκα κάπως άκυρα Από τις 3 πρώτες Seasons (την 4η δεν την έχω τελειώσει ακόμα) τα καλύτερα (τουλάχιστον για μένα) είναι τα εξής (χωρίς συγκεκριμένη σειρά) : S01E03 - The Entire History of You Special Ep - White Christmas S03E01 - Nosedive S03E03 - Shut Up and Dance S03E04 - San Junipero ωραίος θενκς. ας πει και κάνας άλλος τι πιστεύει.
managerre Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 ολα καλα ειναι , δεν ειναι και πολλα , δες τα ολα
DhZou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/6/2018 στις 11:00 ΜΜ, McNerd είπε Θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ B.M., να τις δει όλες, να δει κάποιες σεζόν, ή να δει μια επιλογή επεισοδίων; Μια και είναι αυτοτελή απ' ότι μούχουν πει. Υπάρχει κάποια ψιλοστάνταρ best sesaon B.M.? πχ με βάση imdb, internet cult κλπ. Δες τα όλα, ειδικά το s1 e1 που εμένα είναι το αγαπημένο μου. Από 4η είδα το 1ο προς το παρόν και μου άρεσε πάρα πολύ, γαμώ τις φάσεις ήταν.
nikler Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Την ξεκίνησα Κυριακή και έχω φτάσει ήδη 4ο επεισόδιο (s2e1) απο τις πιο αξιόλογες σειρές στο είδος της. Αγαπημένο (έως τώρα) s1 e2
webparts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Ειναι απο τις σειρες που τις ανακαλυπτεις και ξενερωνεις επειδη δεν εχει ενα "τονο" επεισοδια να τα λιωσεις..
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ποιο επεισοδιο ειναι με την Atwell? θελω να το δω για ..εκπαιδευτικους λογους.
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το πρώτο της δεύτερης, αν θυμάμαι καλά. 1
Theodore1890 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Παρόμοια και καλύτερη κατά τη γνώμη μου σειρά αλλά πιο sci fi είναι η Philip K. Dick's Electric Dreams. Δε ξεκινάει καλά αλλά απ το μέσο της σεζον και μετά είναι φοβερή. 1
christakos07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Theodore1890 είπε Παρόμοια και καλύτερη κατά τη γνώμη μου σειρά αλλά πιο sci fi είναι η Philip K. Dick's Electric Dreams. Δε ξεκινάει καλά αλλά απ το μέσο της σεζον και μετά είναι φοβερή. Βγαίνει νόημα αν ξεκινήσουμε από το 5ο επεισόδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα