nikx Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Από τα καλύτερα της σειράς γενικά και το 4ο χωρίς να χρειάζεται να θυμάσαι το bandersnatch ,το τρίτο μας τα χάλασε, ενδιαφέρον σαν υπόθεση χάλια υλοποίηση.. Δύο μένουν..
Kaboomzer Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Το βλέπετε από άλλη χώρα; Σε μένα λεει Μάιο θα ειναι διαθέσιμο.
noFEARgr Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Τα πρώτα 3 που είδα πολύ καλά, καμία σχέση με τις προηγούμενες σεζόν του netflix
LiquidTroll Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου To 1o βλεπω, και επειτελους γυρισε στο παλιο καλο του εαυτό 1
managermono Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου αυτη η σεζον πολυ καλυτερη απτις τελευταιες 22 hours ago, nikx said: Από τα καλύτερα της σειράς γενικά και το 4ο χωρίς να χρειάζεται να θυμάσαι το bandersnatch ,το τρίτο μας τα χάλασε, ενδιαφέρον σαν υπόθεση χάλια υλοποίηση.. Δύο μένουν.. το 3 κουρασε πολυ
nikx Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και τα δύο τελευταία με το 5ο δυνατό και το uss calister δεν απογοήτευσε χορταστικό και εφάμιλλο με το καλό πρώτο μέρος,κάτι λέγανε και για αυτόνομη σειρά πριν κανουν το σίκουελ . Anyway το σίγουρο είναι ότι ξαναγύρισε στις (sci-fi) bleak future ρίζες του σε αυτήν την σαιζόν μετά τις δοκιμές που γίνανε στην 6η με κάτι horror επεισόδια like demon 79 και λοιπά . Επεξ/σία 12 Απριλίου από nikx
Niko09 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Μουφα και αυτος ο κυκλος με χειροτερο το τριτο επεισοδιο και την εντελως αταλαντη πρωταγωνιστρια.Το τελευταιο επεισοδιο καταντησε κωμωδια αν και ειχε προοπτικες ενω το μονο που αξιζε ηταν το πρωτο.
PSYHAS Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Είδα το 1,2,5, & 6. Συγκρίνοντας τα με τους προηγούμενους 2 κύκλους( με την εξαίρεση του S5E2 με τον Andrew Scott κ ίσως και του S6E1), θεωρώ ότι είναι πιο πρωτότυπα και στο πνεύμα της σειράς, έτσι όπως είχαμε μάθει από τους πρώτους κύκλους. Αρκετά Easter eggs και συνδέσεις με τα παλιά , με μεγαλύτερη φυσικά το sequel του USS Callister. Νομιζω ότι το 1ο επεισόδιο από όσα είδα είναι το καλύτερο, με θέματα που έχει ξανά δείξει η σειρά, αλλά αρκετά πιο κοντά στο concept των δυστοπικων κοινωνιών που πραγματεύεται. Εξαιρετικές και οι ερμηνείες
Innersense Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Βλέπω το S7E1 Τι ΕΠΙΣΟΔΕΙΑΡΑ είναι αυτή, πόσο ανατριχιαστικά τέλειο! Είναι όλα αυτά που βλεπουμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, κάνεις δεν λέει και καθόμαστε και τα καταπίνουμε σαν πρόβατα... Επεξ/σία 14 Απριλίου από Innersense
Voodooman Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Για την ώρα είδα τα Common people, Eulogy και USS Callister. Το πρώτο πράγματι επιστρέφει στα σκοτεινά, low budget, καταθλιπτικά επισόδια των πρώτων κύκλων και είναι από τα καλύτερα όλης της σειράς, το Eulogy μου έφερε στο μυαλό San Junipero, ενώ το Callister εντυπωσιάζει με το πόσο καλογραμμένο είναι, χωρίς μάλιστα να έχει και το πλεονέκτημα της πρωτοτυπίας που είχε το πρώτο μέρος. Δυστυχώς έπεσα στην παγίδα να δω πρώτα τα επεισόδια που μου σύστησαν ως τα καλύτερα (Το Callister ούτως ή άλλως θα το έβλεπα πρώτο!..), αλλά ακόμη και έτσι να είναι, συνολικά φαίνεται μια καλή σαιζόν.
PSYHAS Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Έχοντας δει πλέον όλα τα επεισόδια, μπορώ να πω ότι μου άρεσε όλος ο κύκλος. Ακόμη και το Hotel Reverie ,που φαίνεται να έχει τις χειρότερες κριτικές, μάλλον λόγω της αδύναμης ερμηνείας της πρωταγωνίστριας. Γενικά κυριαρχεί στη σεζόν μια μελοδραματική ατμόσφαιρα και μια νοσταλγική νότα παλιότερων αγαπημένων επεισοδίων. Μαζί με το πρώτο , θα ξεχώριζα και το 5ο με τεράστιο Paul Giamatti 2
Gogotsa Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Εξαιρετικη η 7μη με εξαιρεση το 3το που ηταν ψιλομετριο. 1
pakitis Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Ολοκλήρωσα κι εγώ τη σαιζόν. 1,2,3,6 μου άρεσαν. 4,5 μάπα. Ο καθένας με τα γούστα του. Το Hotel Reverie που αναφέρει κι ο φίλος πιο πάνω μια χαρά επεισόδιο είναι κι απόρησα που είπε ότι είναι το χειρότερο σε κριτικές. Δηλαδή το επεισόδιο που έμπαινε ο άλλος συνέχεια σε φωτογραφίες ήταν καλύτερο; Αυτό δε μου άρεσε και το άλλο με τα "σκατουλάκια" στο πισί.
noFEARgr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Αυτό που έμπαινε στις φωτογραφίες το βρήκα εξαιρετικό Γενικά η σεζόν δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες 2 ευτυχώς 3
pakitis Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 17 ώρες πριν, noFEARgr είπε Αυτό που έμπαινε στις φωτογραφίες το βρήκα εξαιρετικό Γενικά η σεζόν δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες 2 ευτυχώς Γι' αυτό λέμε υποκειμενικά είναι όλα. Εξαιρετικό ο ένας μάπα ο άλλος κοκ. Θέλω κι άλλα όμως τώρα. :ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα