Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μόλις έφτιαξα έναν ακριβό αρκετά υπολογιστή.

Αυτό που χρειάζομαι είναι να παρέχω σε αυτόν ασφάλεια έτσι ώστε να μην μου καούν κομματια του υπολογιστή.

Το θέμα μου είναι ότι πλέον για την συγκεκριμένη αγορά (υπολογιστής και παρελκόμενα) δεν υπάρχουν άλλα χρήματα εκτός από 35 ευρώ που είχα στην άκρη γι αυτόν τον σκοπό.

Θα ήθελα ένα UPS αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν. Υπάρχει καμία άλλη λύση που να είναι σε αυτό το budget και να έχω ασφάλεια όσο αναφορά κάψιμο κομματιών λόγο διακοπές ρεύματος? Κάποιο πολύπριζο ή κάτι? Το τροφοδοτικό μου είναι 650 Watt.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Φιλικά πάντα. Περιμένω απαντήσεις. Καλό βράδυ.

Βοήθεια! 

Δημοσ.

εφοσον δεν εχεις χρηματα για αγορα ups καλο θα ειναι να αγορασεις ενα πολυπριζο ασφαλειας για προστασια απο υπερτασεις . απο κει και περα μπορεις αν εχεις φυσικα την δυνατοτητα να μαζεψεις χρηματα για αγορα ενος ποιοτικου ups για να εισαι καλυμενος . εχε παντως υποψη οτι τις περισσοτερες φορες η ζημια γινεται οχι οταν κοβεται το ρευμα αλλα οταν επανερχεται . (λογω αυξημενης τασης)

Δημοσ.

Οπως τα ειπε ο απο πάνω.Το πρόβλημα δεν είναι όταν κόβεται αλλά όταν επανέρχεται.Οι νέες μητρικές έχουν anti-surge protection 

(καλό,εκτός αν παίζεις λολ :D)

Δημοσ.

Ρίξε μία ματιά για έναν σταθεροποιητή τάσης. Λογικά θα βρεις στο ποσό που ψάχνεις και θα σου "κόβει" τα spikes τάσης. Η μπαταρία που έχει επιπλέον το UPS δεν σου είναι ουσιαστικά απαραίτητη.

Δημοσ.

Παράδειγμα (δεν προτείνω κατ'ανάγκην e-shop, απλά είχα δουλέψει κάποτε εκεί κι έχω συνηθίσει τη σελίδα):

http://www.e-shop.gr/ups-l?table=PER&category=UPS&filter-587=1

Αν καταφέρεις να φτάσεις και στον APC οικονομικά, ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ πολύπριζο έχω αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό που θα κάνει είναι αν έχεις κάποια μεγαλούτσικη υπέρταση να κάψει την ασφάλεια του πολυπρίζου. Ο σταθεροποιητής φροντίζει να έχεις την τάση που θέλεις, ακόμα κι αν το δίκτυο κάνει σκαμπανεβάσματα.

Δημοσ.

Πφφ έχω πρόβλημα με το budget και δεν διαθέτω πολλά μπορείς να στείλεις ένα λινκ απο ένα καλό πολυπριζο? 

Δημοσ.

Βάσει των προδιαγραφών του έχει και σταθεροποιητή

Δημοσ.

Κοίτα, αρκετά καλά θεωρούνται τα APC . Σε άλλες μάρκες, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει έρευνα τελευταία σχετικά με το πώς πάνε ποιοτικά. Το μόνο που με "ξενίζει" λίγο, είναι ότι κοιτώντας στο ίδιο site, βλέπω όλες τις άλλες μάρκες στο ίδιο πεδίο τιμών να είναι 1500άρια. Από APC έχει το βασικό της μοντέλο σε 1400άρι περίπου στα ίδια λεφτά. Πρόσεξε: Δεν λέω ότι είναι κακό ή οτιδήποτε ως UPS, απλά ή είναι τρομερό Value for money, ή κάπου έχουν "κόψει" για να πετύχουν την τιμή (στη μπαταρία, ίσως);

Δημοσ.

μα γι αυτο ρωταω. ηθελα να σηκωνει αρκετα watt γιατι εχω συνδεμενα 2pc Και μια οθονη. και μερικες φορες τρεχουν ταυτοχρονα. επισης ρωταω γιατι θελω να μου παρεχει ασφαλεια σε αυξομειωσεις ρευματος (αληθινη προστασια και οχι μπαρουφες) γιατι το ενα pc ειναι καλο και φοβαμαι μην εχω καποια παρομοια τυχη με φιλο που εκαψε 230 ευρω μητρηκη απο αυξομειωση της ΔΕΗ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...