Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γουστάρουμε-αγαπάμε κοψίδια,μπριτζόλες,κιοφτέδες,χταπόδια πλακί,καλαμάρια,λοιπά κρέατα και προϊόντα χασαπικής. Γελάδια-αρνιά-κατσίκια-γρνια-πσάρια-χταπόδια&καλαμάρια-κότες, όλα τα καλά για το τσιμπούσι. Οι άλλοι κσύδι και γρασίδι. 1
Pankar95 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 >Τρέφομαι αποκλειστικά με διάφανες τσούχτρες.
sepsekasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αυτογνωσία δεν είναι κακό πράγμα. Κακό πράγμα! είναι να πιστεύεις πως είσαι κάτι που δεν είσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση φιλοζωος. Και εγώ τρώω το κρέας μου αγαπάω τα ζώα αλλά το ότι εξαετίας μου παθαίνουν ζώα δεν με κάνει φιλοζωο ούτε καν ζωοφιλο. Εσείς κοιτατε τη μάπα σας στο καθρέφτη βγάζοντας το κρέας από τα δόντια και σκέφτεστε το ποσό φιλοζωοι είστε;Αν ναι έχετε πρόβλημα να το κοιτάξετε ή στο λεξικό σας ή στο ψυχολόγο σας. Υ.Γ. μη πάτε να ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές είστε ακατάλληλοι.
pitogiro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ αγαπώ το φαγητό μου. Είτε ζωντανό είναι το κουνελάκι είτε ψητό, εγώ το λατρεύω το ίδιο.
Getta Robo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αυτογνωσία δεν είναι κακό πράγμα. Κακό πράγμα! είναι να πιστεύεις πως είσαι κάτι που δεν είσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση φιλοζωος. Και εγώ τρώω το κρέας μου αγαπάω τα ζώα αλλά το ότι εξαετίας μου παθαίνουν ζώα δεν με κάνει φιλοζωο ούτε καν ζωοφιλο. Εσείς κοιτατε τη μάπα σας στο καθρέφτη βγάζοντας το κρέας από τα δόντια και σκέφτεστε το ποσό φιλοζωοι είστε;Αν ναι έχετε πρόβλημα να το κοιτάξετε ή στο λεξικό σας ή στο ψυχολόγο σας. Υ.Γ. μη πάτε να ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές είστε ακατάλληλοι. Τι σε ψεκασαν;
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ολοι φιλοζωοι κλπ μεχρι να πεσει το κοψιδι στο πιατο...
sepsekasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σε ψεκασαν; Με ψεκασαν λογική. Εσένα τι σε ψεκάζουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 WD40, φαίνεται από το nick και το avatar... 2
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 λιοπύρι Συννεφιά είχε σήμερα. Το thread έχει πάει στο επίπεδο 3 (βέγκαν). Όταν περάσουμε τον σκόπελο της πειρατείας και φτάσουμε στους ηλιακούς θερμοσίφωνες θα επανέλθω. 2
sepsekasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για κάποιους ζώα είναι τα σκυλιά και τα γατια όλα τα αλλά ζωντανά ειναι αλλου Θεού. Μακάρι με τη παγκοσμιοποίηση να πουλάνε σουβλάκι με σκύλο και γάτα μπας και καταλάβουμε ότι όλα τα ζωντανά του κόσμου είναι ίδια και πρέπει να τα σεβόμαστε αλλιώς είμαστε φασισταρια φωνάζοντας πως είμαστε και αντιφα.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Υ.Γ. μη πάτε να ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές είστε ακατάλληλοι. Αν ο κατάλληλος για να πάει να ψηφίσει είσαι εσύ, τότε δεν ειναι καθόλου τυχαιο αυτο που συμβαίνει στον τοπο μας !!! ---- Στο θέμα μας τώρα - εδώ ρε άνθρωπε δεν εξετάζουμε το πόσο φιλόζωος - κωλόψυχος - φιλάνθρωπος - μισάνθρωπος η δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να είναι ο καθένας , εδώ συζητάμε για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά ενάντια σε ένα ζώο και κατά πόσο συμφωνούμε με την αυστηρή νομοθεσία! αν δεν μπορείς να συμμετέχεις μην το κάνεις , μην χαλάς την συζήτηση με τζατζίκια και σουβλάκια ! στην Ελλάδα που δεν λειτουργεί τίποτα και που οι δρόμοι είναι γεμάτοι αδέσποτα ,άλλος τα κλωτσάει και τα θανατώνει κ σε άλλον πονάει η ψυχή του που μόνο τα βλέπει,έχει σημασία τι είδους κρέας τρώει ο καθένας? ορίζει αυτό την συμπεριφορά του? ήμαρτον δηλαδή .. έλεος ...
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αυτογνωσία δεν είναι κακό πράγμα. Κακό πράγμα! είναι να πιστεύεις πως είσαι κάτι που δεν είσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση φιλοζωος. Και εγώ τρώω το κρέας μου αγαπάω τα ζώα αλλά το ότι εξαετίας μου παθαίνουν ζώα δεν με κάνει φιλοζωο ούτε καν ζωοφιλο. Εσείς κοιτατε τη μάπα σας στο καθρέφτη βγάζοντας το κρέας από τα δόντια και σκέφτεστε το ποσό φιλοζωοι είστε;Αν ναι έχετε πρόβλημα να το κοιτάξετε ή στο λεξικό σας ή στο ψυχολόγο σας. Υ.Γ. μη πάτε να ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές είστε ακατάλληλοι. Το συγκεκριμένο θέμα όσες φορές το έχω δει να τίθεται προκαλεί flames. Θα συμφωνήσω αλλά και θα κατακρίνω ορισμένα από αυτά που λες. Ναι να το παίζει κάποιος φιλόζωος και να τρώει κρέας είναι κοροϊδία και υποκρισία, για μένα δεν είναι φιλόζωος. Παρά ταύτα αυτό δεν απαγορεύει οτι μπορεί να αγαπάει κάποια ζώα, δεν σημαίνει οτι επειδή τρώει κρέας θα αφήνουμε τον καθέναν να βασανίζει και να κάνει οτι θέλει διάφορα είδη ζώων. Και επειδή ξέρω οτι θα πεις: Την αγελάδα και την κατσίκα την σφάζουμε γιατί αντιδράμε έτσι στον σκύλο, πολύ απλά η εκμετάλλευση ορισμένων ζώων (γάλα από αγελάδα π.χ) ή η θανάτωσή τους για κατανάλωση από τον άνθρωπο προβλέπεται από τον νόμο πως θα γίνεται και με ποιες συνθήκες θα πραγματοποιείται. Ο σκύλος και η γάτα είναι ζώα συντροφιάς και όποιος τα βασανίζει πρέπει να τιμωρείται, η δε κατανάλωση του κρέατός τους απαγορεύεται. Φιλόζωος δεν είμαι αλλά αγαπάω κάποια είδη ζώων που τους έχω αδυναμία. Το οτι πολλοί νομίζουμε οτι είμαστε κάτι ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαστε ισχύει, αλλά αυτό δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Το ποιος "φιλόζωος" που τρώει κρέας θα πάει σε ψυχολόγο να κοιταχτεί και ποιος οχι άσε να το κρίνει καλύτερα ο καθένας.
george_gr1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μα και εσυ δεχεσαι να βασανιζονται ζωα για να φας τοση ποσοτητα κρεατος που θα σου κανει κακο. Δεν ειναι θεμα επιβιωσης. Αυτο μεταφραζεται οτι θα μεγαλωσουν ενα ζωο σε αθλιες συνθηκες και θα το σφαξουν χωρις να υπαρχει λογος οπως ακριβως θα σκοτωσει καποιος ενα σκυλο χωρις λογο. Διστυχως ειναι ακριβως το ιδιο. Το μονο που μπορω να δεχθω ειναι η αποψη οτι ο σκυλος το αλογο το δελφινι εχουν μια παραπανω αντιληψη, μια αλλη επικοινωνια μαζι μας και προσωπικα ποτε δεν θα ετρωγα κατι απο αυτα. Υ.Γ. τις γατες τις μισω. Ειμαι σιγουρος οτι αν ειχαν το μεγεθος του σκυλου η του αλογου θα με καναν φετες για να παιξουν χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις