silverado Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον σε καποια χρονια τα πραγματα θα ειναι τελειως διαφορετικα.Αναμεσα στην φυλακιση που υποστηριζουν οι περισσοτεροι και στο καλη ορεξη που θα ερθει καποια στιγμη, υπαρχει δρομος.http://kynoclub.gr/2013/10/29/%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%AD%CF%82/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Προτιμώ Κάβουρα
Homo Masturbalis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αυτοί που γκρινιάζουν για το κρέας σκύλου έχουν δοκιμάσει και το απορρίπτουν; δε κατάλαβα που ειναι το πρόβλημα. μια συνήθεια είναι. εμείς έχουμε συνηθίσει να τρώμε χοιρινό,άλλοι το αποφεύγουμε, σε μας φαίνεται νορμαλ να σφάζουμε τοσα αρνιά.... σε άλλους να τρώνε κατσαρίδες. αν ζούσατε στην Κίνα θα σας φαίνοταν νορμαλ. αν οι κινέζοι ζούσαν εδώ θα τους φαίνοταν παράλογο όπως φαίνεται τώρα στους περισσότερους
Getta Robo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αυτοί που γκρινιάζουν για το κρέας σκύλου έχουν δοκιμάσει και το απορρίπτουν; Στη τοπικη νομοθεσια. Απαγορευεται. Αν ζουσαμε στη Κινα μπορει να ειχαμε και πεντε ματια. Ζουμε ομως στην Ελλαδα και εδω απαγορευεται. Οπως και απαγορευεται η βια στα ζωα, εξου και το θεμα. Και για να ξερεις, πολλοι Κινεζοι της νεας γενιας δεν τρωνε κρεας σκυλου και το θεωρουν βαρβαρο. Και ειναι παρα πολλοι περισσοτεροι σε αντιστοιχια απο οτι πχ εδω αυτοι που δεν τρωνε καθολου κρεας. Μαλλον σε καποια χρονια τα πραγματα θα ειναι τελειως διαφορετικα. Αναμεσα στην φυλακιση που υποστηριζουν οι περισσοτεροι και στο καλη ορεξη που θα ερθει καποια στιγμη, υπαρχει δρομος. http://kynoclub.gr/2013/10/29/%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%AD%CF%82/ Δεν ισχυει το παραπανω αρθρο. http://ellinikahoaxes.gr/2013/12/01/ηκινεζοποίηση-της-ευρώπης-εισαγω/ 3
deesnider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ισχυει το παραπανω αρθρο. Δε μπορεί...ψάξε το λίγο περισσότερο. Ο συγκεκριμένος χρήστης παραθέτει πάντα δημοσιεύσεις έγκυρων sites... 3
Anything you say Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως πεφτει τρελη ''φολα'' με μουφες ειδησεις που αφορουν ζωα και κακοποιηση και τι συμπτωση ολες απο τα πολλα --Απιστευτο!!!-ΣΟΚ!!!-ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚA!!!!-- τσοντομπλογκς που μαστιζουν το ιντερνετ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως πεφτει τρελη ''φολα'' με μουφες ειδησεις που αφορουν ζωα και κακοποιηση και τι συμπτωση ολες απο τα πολλα --Απιστευτο!!!-ΣΟΚ!!!-ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚA!!!!-- τσοντομπλογκς που μαστιζουν το ιντερνετ. Αυτό συμβαίνει με όλες τις κατηγορίες "ειδήσεων" στα sites αυτού του τύπου και δεν θα πρέπει να σε παραξενεύει. Το ότι υπάρχουν όμως και είναι άπειρα και πολλαπλασιάζονται συνεχώς, σημαίνει πως και το κοινό τους αντίστοιχα αυξάνεται. Το θέμα μας εδώ ήταν απλά οι βάναυσες και αρρωστημένες συμπεριφορές κάποιων απέναντι στα ζώα. Και αυτά πρέπει να τιμωρούνται είτε έχουν να κάνουν με σκύλους & γάτες, είτε με αγελάδες, γουρούνια, κότες κλπ. 1
silverado Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δε μπορεί...ψάξε το λίγο περισσότερο. Ο συγκεκριμένος χρήστης παραθέτει πάντα δημοσιεύσεις έγκυρων sites... Εσυ μεινε στο συννεφακι σου. Τι λεει το μη εγκυρο site ; Οτι Κινεζοι που ζουν στην Ιταλια αποφασισαν να ζητησουν και επισημα την εισαγωγη απο κεφαλακια σκυλων. Ποση αφελεια πρεπει να εχει καποιος για να πιστευει οτι η παγκοσμιοποιηση θα σεβαστει τα δικα του θελω απεναντι στα θελω των αλλων ; Το αν το μετρο θα επιβληθει και στην χωρα μας μεταξυ 3ου,4ου ή 5ου μνημονιου, απο τους εταιρους μας ή απο τους Πακιστανους που θα εχουν σε λιγο το πανω χερι ή απο τους Κινεζους ως προαπαιτουμενο για κανενα δανειο,δεν εχει καμμια σημασια. Εσυ κοιτα να μην βαλεις στοιχημα την κοτσιδα σου στο οτι εντος μιας δεκαετιας δεν θα πωλειται κανονικα και με τον νομο στην χωρα μας κρεας σκυλου ,γιατι μαλλον θα το χασεις. 1
george_gr1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως πεφτει τρελη ''φολα'' με μουφες ειδησεις που αφορουν ζωα και κακοποιηση και τι συμπτωση ολες απο τα πολλα --Απιστευτο!!!-ΣΟΚ!!!-ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚA!!!!-- τσοντομπλογκς που μαστιζουν το ιντερνετ.Τετοιες μουφες ειδησεις ομως κοινοποιουν πολλοι με ευκολια, σπερνουν μισος με ψευτικα γεγονοτα και μπορει να γινει επικινδυνο. Πιο πανω ειπα καποιο παραδειγμα που ειδα στο fb. Φτιανω μια φωτο με την εικονα προφιλ σου, το ονομα σου διπλα και απο βαζω αλλη μια φωτο με εναν σκυλο σκοτωμενο και γραφω "εφαγε τουφεκια το κολοσκυλο γιατι πολυ μας ζαλισε". Κοινοποιω την φωτο, γραφω και το καταλληλο σχολιο.. κοινοποιηστετο παντου να βρεθει ο μπασταρδος. Εννοειτε ολα τα αμυαλα ζωα θα το κοινοποιησουν χωρις να τους περασει απτο μυαλο οτι ισως να ειναι μουφα και επικινδυνο διοτι προκειτε απλα για μια φωτο και καλα crop. Αντε πεισε εσυ μετα οτι δεν εισαι ελεφαντας στην καλυτερη, η να στην στησει κανενα ουφο με κανα στυλιαρι στη χειροτερη. Ετσι απλα επειδη δε γουσταρω τη φατσα σου.
spyros007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και το θεμα του ΤΣ αφορά συγκεκριμένο περιστατικό, υπραχει κάποιος να μας πει εγκυρα αν και πως τιμωρήθηκε τελικα αυτος ο υπάνθρωπος και κατα ποσο η είδηση ειναι αληθινη .Θεωρω οτι αυτος που παραθέτει γεγονοτα χωρις ελενχο δημιουργεί γενικοτερη αναξιοπιστία στα λεγομενα του.Επισεις αν άνοιγε το θεμα χωρίς την συγκεκριμένη ειδηση ελαχιστοι θα ασχολουνταν με αυτο.
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 θα μου απαντήσεις ειλικρινά , θεωρείς πως όλα αυτα τα ποστ που έδειξες ειναι χειρότερα απο αυτό, το ένα , το μοναδικό ?Για να απαντήσω ευθέως πρώτα απ όλα, δεν υπάρχει καν σύγκριση για το λόγο που είπε ο Thresh: δεν είπε πως τα ζώα τα θεωρεί αντικείμενα, είπε πως απ όσο γνωρίζει ο νόμος τα θεωρεί αντικείμενα. Μπορεί να είναι όντως έτσι, μπορεί και να μην είναι (προσωπικά δε νομίζω πως είναι), σε κάθε περίπτωση αυτή η τοποθέτηση δείχνει στη χειρότερη περίπτωση άγνοια και η άγνοια μόνη της δεν είναι κατακριτέα, ποσό μάλλον συγκρίσιμη με λιντσαρίσματα. Νομίζω είναι προφανές. Τώρα που έφυγε αυτό απ τη μέση... και να έλεγε ότι ο ίδιος θεωρεί τα ζώα αντικείμενα, τι σχέση έχει αυτό με τα υπόλοιπα; Και το ένα είναι κατακριτέο, και το άλλο. Θα ήταν σα να λέω ότι οι βιαστές πρέπει να τιμωρούνται και να μου απαντάς ότι οι δολοφόνοι είναι χειρότεροι. Δε με απασχολεί ποιος είναι χειρότερος γιατί δεν έχω να επιλέξω ανάμεσα στον Ιησού και το Βαραββά. Anyway αυτά είναι θεωρητικά. Στην πράξη όπως είπαμε, εφόσον αγαπάς ιδιαίτερα πολύ τα ζώα νομίζω πως ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βοήθησεις τη φιλοζωία σαν κίνημα είναι να συμμαζεύεις τους "συμπολεμιστές" όταν παρεκτρέπονται διότι έτσι "χαλάνε την πιάτσα".
deesnider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εσυ μεινε στο συννεφακι σου. Τι λεει το μη εγκυρο site ; Οτι Κινεζοι που ζουν στην Ιταλια αποφασισαν να ζητησουν και επισημα την εισαγωγη απο κεφαλακια σκυλων. Ποση αφελεια πρεπει να εχει καποιος για να πιστευει οτι η παγκοσμιοποιηση θα σεβαστει τα δικα του θελω απεναντι στα θελω των αλλων ; Το αν το μετρο θα επιβληθει και στην χωρα μας μεταξυ 3ου,4ου ή 5ου μνημονιου, απο τους εταιρους μας ή απο τους Πακιστανους που θα εχουν σε λιγο το πανω χερι ή απο τους Κινεζους ως προαπαιτουμενο για κανενα δανειο,δεν εχει καμμια σημασια. Εσυ κοιτα να μην βαλεις στοιχημα την κοτσιδα σου στο οτι εντος μιας δεκαετιας δεν θα πωλειται κανονικα και με τον νομο στην χωρα μας κρεας σκυλου ,γιατι μαλλον θα το χασεις. Μωρέ δεν πα να τραγουδάς! Εγώ, άμα δε μού δώσεις link με την είδηση, από ολυμπία γκουρού, μακελειό και defencenet, δεν πιστεύω λέξη... 1
panagos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μεγάλη ερεύνα του FBI λέει πως οι μεγαλύτεροι κατά συρροή δολοφόνοι στην ιστορία της Αμερικής , οι μεγαλύτεροι ψυχασθενείς εγκληματίες κτλ υπήρξαν στα παιδικά τους χρόνια βασανιστές ζώων ! Αυτό δεν λειτουργεί αντίστροφα όμως. Μπορεί οι μεγαλύτεροι εγκληματίες να βασανίζανε ζώα μικροί. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, πως όποιος βασανίζει ζώα, γίνεται ψυχοπαθής εγκληματίας. Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν χωρίς να έχουν κανένα σεβασμό για τη ζωή των ζώων. Τα μεταχειρίζονται όπως γουστάρουν, γιατί μπορούν - έτσι απλά. Αυτό δεν τους κάνει κατά συρροή δολοφόνους. Αμόρφωτα γίδια, ναι. Όχι ότι τους αξίζουν ελαφρυντικά. Απλά για να ξέρουμε τι λέμε.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Για να απαντήσω ευθέως πρώτα απ όλα, δεν υπάρχει καν σύγκριση για το λόγο που είπε ο Thresh: δεν είπε πως τα ζώα τα θεωρεί αντικείμενα, είπε πως απ όσο γνωρίζει ο νόμος τα θεωρεί αντικείμενα. Μπορεί να είναι όντως έτσι, μπορεί και να μην είναι (προσωπικά δε νομίζω πως είναι), σε κάθε περίπτωση αυτή η τοποθέτηση δείχνει στη χειρότερη περίπτωση άγνοια και η άγνοια μόνη της δεν είναι κατακριτέα, ποσό μάλλον συγκρίσιμη με λιντσαρίσματα. Νομίζω είναι προφανές. Τώρα που έφυγε αυτό απ τη μέση... και να έλεγε ότι ο ίδιος θεωρεί τα ζώα αντικείμενα, τι σχέση έχει αυτό με τα υπόλοιπα; Και το ένα είναι κατακριτέο, και το άλλο. Θα ήταν σα να λέω ότι οι βιαστές πρέπει να τιμωρούνται και να μου απαντάς ότι οι δολοφόνοι είναι χειρότεροι. Δε με απασχολεί ποιος είναι χειρότερος γιατί δεν έχω να επιλέξω ανάμεσα στον Ιησού και το Βαραββά. Anyway αυτά είναι θεωρητικά. Στην πράξη όπως είπαμε, εφόσον αγαπάς ιδιαίτερα πολύ τα ζώα νομίζω πως ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βοήθησεις τη φιλοζωία σαν κίνημα είναι να συμμαζεύεις τους "συμπολεμιστές" όταν παρεκτρέπονται διότι έτσι "χαλάνε την πιάτσα". Εννοείται πως ειναι κατακριτέα και τα δυο , μου ποσταρες κάποια μηνύματα και έκανα το ίδιο έτσι απλά ! εγώ προσωπικά (γι αυτο και δεν θα βρεις ούτε ενα μήνυμα μου σαν και αυτά που ανέβασες προηγουμένως, όσα νήματα και να ψάξεις) θελω μόνο να τιμωρούνται όσο πιο αυστηρά γίνεται οι παραβάτες, είναι οι μοναδικοί που δεν θα έδειχνα ποτέ κανένα οίκτο ! διάβασες τι έγραψε η εισαγγελέας ? καμία συγνώμη πλέον στις δικές μου έδρες ! και σε πληροφορώ σε πολύ σκληρές υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα (δολοφονίες , εγκλήματα κτλ δικάζει καθε μέρα) ξέρει να δίνει ευκαιρίες .. αν βρεθείς μπροστά της κατηγορούμενος για κακοποίηση , δεν σε ακούει, δεν υπάρχεις, την αυστηρότερη των ποινών και άντε γεια !!! τέλος παντων δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά .. ναι , αγαπάω ιδιαίτερα πολύ τα ζώα ( τους αδύναμους γενικότερα θα έλεγα) και το δείχνω έμπρακτα στην προσωπική μου ζωή, έξω μου προσφέρει ικανοποίηση το να βοηθάω , εδώ το μόνο που μου έχει προσφέρει αυτή μου η αδυναμία είναι ενας-δυο αποκλεισμοί !
Προτεινόμενες αναρτήσεις