Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιοπύρι κάθεσαι πολύ στον ήλιο και σε πείραξε, φορά κάνα καπέλο φίλος

Με το παραπάνω ποστ σου δικαιολογείς απόλυτα τον τίτλο του high score σε μπανασισμενα account εδώ μέσα!

Δεν θα μπω σε διάλογο θα θα σου πω μόνο αυτό και αποχωρώ!

Αν νομίζεις ότι μπορείς να σκοτώσεις ένα ζώο χωρίς να πάθεις τίποτα σου προτείνω να κάνουμε το εξής! Σκότωσε ένα και ανέβασε το βίντεο εδώ η σε κάποιον προσωπικό λογαριασμό σου! Αν δεν σε κλείσω φυλακή εγώ προσωπικά ορκίζομαι να μην ξαναγράψω εδώ ποτέ!

Καλή συνέχεια..

Επειδη μολις λιγο πριν λιγο ειδα στο fb μια "εικονα" η οποια ηταν και καλα απο crop απο μια αναρτηση καποιου, στην οποια φαινοταν το ονοματεπωνυμο καποιου, η φωτο του διπλα, απο κατω μια φωτο απο ενα ψοφιο σκυλο και εγραφε σχολιο οτι του εδωσε φολα επειδη μπλα μπλα, 7 like κτλ κτλ.

Κοινοποιηστε το μεχρι να βρεθει ο δραστης και να το διασυρουμε κτλ κτλ.

Τα ζωα ολα καθονται και κοινοποιουν μια "εικονα" η οποια μπορει καλλιστα να ειναι φτιαγμενη απο ενα 10χρονο με smartphone των 80 ευρω σε 5 λεπτα, χωρις να μπορει σκεφτει το ΗΛΙΘΙΟ μυαλο τους οτι μπορει να διασυρουν εναν ανθρωπο χωρις να εχει κανει κατι.

Γι αυτο λοιπον επειδη και εσυ θα το κοινοποιουσες το μονο που μπορω να πω ειναι να κοντρολαρετε το μισος σας γιατι απο ενα σημειο και μετα εκτος απο αρρωστια κατανταει ακρως επικινδυνο.

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει απο που είναι η εικόνα και δεν έχει και καμία σημασία. Η πράξη είναι το θέμα μας και η όποια τιμωρία έχει επιβληθεί...

Μαζί σου και η πράξη εντελώς ελεεινή... ξυπνάει μεγάλη θλίψη για το ζωντανό που τα τράβηξε αυτά, για το τι άρρωστοι ψυχικά υπάρχουν και το πόσο άθλιοι είναι μερικοί...

Καλά τους κάνανε... και ίσως θα έπρεπε να τους πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. 

Αλλά, από την άλλη, είναι λυπηρό να γίνεται αυτή η ευαισθησία μας εκμετάλλευση από επιτήδειους για δικούς τους σκοπούς που είναι επίσης εντελώς ποταποί, όπως τα likes, τα votes και τα clicks, ενώ την ίδια ώρα αυτοί προσποιούνται ότι τους νοιάζει για τα κακόμοιρα τα ζώα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη μολις λιγο πριν λιγο ειδα στο fb μια "εικονα" η οποια ηταν και καλα απο crop απο μια αναρτηση καποιου, στην οποια φαινοταν το ονοματεπωνυμο καποιου, η φωτο του διπλα, απο κατω μια φωτο απο ενα ψοφιο σκυλο και εγραφε σχολιο οτι του εδωσε φολα επειδη μπλα μπλα, 7 like κτλ κτλ.

Κοινοποιηστε το μεχρι να βρεθει ο δραστης και να το διασυρουμε κτλ κτλ.

Τα ζωα ολα καθονται και κοινοποιουν μια "εικονα" η οποια μπορει καλλιστα να ειναι φτιαγμενη απο ενα 10χρονο με smartphone των 80 ευρω σε 5 λεπτα, χωρις να μπορει σκεφτει το ΗΛΙΘΙΟ μυαλο τους οτι μπορει να διασυρουν εναν ανθρωπο χωρις να εχει κανει κατι.

Γι αυτο λοιπον επειδη και εσυ θα το κοινοποιουσες το μονο που μπορω να πω ειναι να κοντρολαρετε το μισος σας γιατι απο ενα σημειο και μετα εκτος απο αρρωστια κατανταει ακρως επικινδυνο.

--------------------------------------

Λοιπον για να τελειωνουμε  την ειδηση την ανέβασε η εισαγγελέας στον τοίχο της   !

δείτε απο κάτω τι απάντησε Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  σε κάποιον που τις επισήμανε οτι ειναι περσινό !

δείτε που λέει για τις έδρες και τις υπηρεσίες της , μιλάμε  για προϊσταμένη  εισαγγελέα πρωτοδικών στις 40 σε ολη την Ελλάδα και για πολύ δικό μου άνθρωπο  !

αν λεω ψέμματα να μην ξημερώσει η σκυλίτσα  μου , υπάρχουν . 2-3 άτομα εδω μεσα με γνωρίζουν προσωπικά  και ξερουν αν οσα λεω ισχύουν   η οχι ,  ξέρουν τι αγώνα κάνω για τα αδέσποτα και πόσο ευαισθητοποιημένος είμαι ! 

είναι πολύ περίεργο το νετ ,  αναγκάζομαι να απαντάω στον άλλον τον λιοπύρι   που παίζει pro  ολη μέρα  κ στα διαλείμματα  λέει για το πως αναπαράγονται οι ειδήσεις στην ανω ραχούλα αλλά τι να κάνουμε καλά να πάθουμε , τέλος από μένα , προσοχή στα αδεσποτακια,  ειναι αυστηρά πλέον τα πράγματα , δεν φανταζόσαστε πόσο ...

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα βρεθώ σε θέση να ξεφορτωθώ ποτέ άκομψα ένα κατοικίδιο.Ζω σε χωριό από τα 40 χρόνια της ζωής μου τα τριάντα σε αυτό!Προχτές πραγματοποιήθηκε σχεδόν ο χειρότερος εφιάλτης μου λύθηκε το τέρας τσομπανόσκυλο μιας στριμμένης γειτόνισσας και επέστρεφα με τα πόδια πεζός από το μαγαζί όπου είχα βγει βόλτα,και όχι μόνο αυτό αλλά ήταν κρυμμένο κάτω από τις φυλλωσιές μιας τεράστιας καρυδιάς όπου τα κλαδιά της ακουμπούν σχεδόν στο έδαφος και καθώς ήταν και σούρουπο δεν το είδα καθόλου.Μάλιστα με άφησε και να το προσπεράσω και όρμηξε μετά.Ευτυχώς στο πρώτο γουβ και επειδή ε΄δω στο χωριό έχει χρειαστεί να το επαναλάβω άπειρες φορές από ένστικτο έσκυψα αμέσως.Από την έως τώρα εμπειρία μου αυτό τρομοκρατούσε σχεδόν όλα τα ατίθασα τετράποδα.Έκανα λάθος... μολονότι έκοψε αρκετά από την ορμή του ωστόσο συνέχισε να γαβγίζει μανιασμένα και να έρχεται πάλι καταπάνω μου!Τότε όπως ήμουν ήδη χαμηλά προσποιήθηκα ότι θα πάρω πέτρα και αμέσως έκανα ότι του την ρίχνω κιόλας.Αυτά τα ολίγα με έσωσαν δεν χρειάζεται καμία κακοποίηση στα ζωντανά για κανέναν λόγο

πάντα σχεδόν φταίει ο ιδιοκτήτης.Αν και σε αυτήν την περίπτωση μόνο για αμέλεια δεν μπορώ να κατηγορήσω την στρίγκλα που το είχε καθώς το είχε δεμένο με χοντρή αλυσίδα. Φανταστείτε τι θηρίο ήταν για να την κόψει!Λίγο ψυχραιμία θέλει με τα ζωντανά ούτε φόλες ούτε συρσίματα με μηχανάκια ειδικά αν δεν σε έχουν πειράξει.Δεν θα μπορούσα να πειράξω ούτε τον εν λόγο παραπάνω θηρίο που με έφερε για πρώτη φορά σε τόσο δύσκολη θέση καθώς και άλλα σκυλιά πήγαν να μου ορμήξουν αλλά το κόλπο με το σκύψιμο τα έκανε να φεύγουν μίλια μακριά.Με αυτό ήρθαμε πάρα πολύ κοντά  ήταν αρκετά τρομακτική εμπειρία παρόλο που όπως έχω ξανά πει έχω βρεθεί αρκετές φορές σε θέση άμυνας λόγω των σκύλων!

Πως ακριβώς έσκυψες γιατί έχω ακούσει και από άλλους για σκύψιμο.

Γονατίζεις στο έδαφος ή κάνεις κάτι άλλο;

Δημοσ.

Ρε μαους αυτοι που σκοτωνουν αδεσποτα δεν θα το βαλουν στο νετ αν ειναι τοσο σοβαρα πλεον και ειναι παρα πολλοι. Ο αυστηρος νομος ποτε δεν απετρεψε τετοια φαινομενα. Εδω εφαγε φυλακη ενα χρονο και αλλου τα σφαζουν και τα τρωνε νομιμα.

Θελει πολλα χρονια να εκλειψει το φαινομενο και αυτο δεν θα γινει μεσω τιμωριας. Θα το δεχτω απλα ως ηθικη ικανοποιηση και τιποτε αλλο.

Δημοσ.

φιλε αλλου ας τα κάνουν οτι θελουν  , ΕΔΩ  που ζούμε όμως  δεν μπορεί ο καθενας πλέον  να βγάζει τα γούστα του στα αδέσποτα και πολλά  μπράβο σην ανώτερη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη  Κουτζαμάνη

για την  εγκύκλιο - ΔΙΑΤΑΓΗ  της προς ολους τους εισαγελεις της χωρας για τα αδεσποτα !

http://www.enikos.gr/society/269956,Paremvash-ths-eisaggelews-toy-Areioy-Pagoy-gia-thn-kakopoihsh-zwwn.html

''Πέραν της παραγγελίας σας προς του κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών για την εφαρμογή της παρούσης εγκυκλίου μας, παρακαλούμε να εποπτεύετε προσωπικώς και συνεχώς για την τήρηση αυτής, έχοντας υπόψη ότι η συμπεριφορά μας προς τα ζώα καταδεικνύει τον πολιτισμό μας.

Η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου

Ευτέρπη Κουτζαμάνη''

μπορεις να συνειδητοποιήσεις το βαρος της τελευταίας παραγράφου και μόνο ?

διατάζει τους εισαγγελείς όλης τς  χώρας για προσωπική εποπτεία,  γι αυτο εχω πει 100 φορες οτι αν αστυνομικός κάνει τα σταβα μάτια θα χασει την δουλειά του ! ξέρετε τι εστι εισαγγελέας? ο υφιστάμενος της, ο  αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας , βαράει προσοχή μπροστά της  και λεει ''τα σέβη μου , διατάξτε'' ! ότι λέω το ξέρω και το μαθαίνω απο πολυ μεσα , δεν τα λέω απο το μυαλό μου 

καληνυχτα ..

• Like 3
Δημοσ.

Εδω εφαγε φυλακη ενα χρονο και αλλου τα σφαζουν και τα τρωνε νομιμα.

Εδώ άνθρωπος μπήκε φυλακή μερικά χρόνια για βιασμό κοπέλας και αλλού βιάζουν και σκοτώνουν κοπέλες υπο την ανοχή των κοινωνιών και οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια. Αρα τι λες λοιπόν να μην υπάρχει κανένα μέτρο τιμωρίας και εδώ για τίποτα επειδή συμβαίνει και αλλού....

• Like 1
Δημοσ.

είναι πολύ περίεργο το νετ ,  αναγκάζομαι να απαντάω στον άλλον τον λιοπύρι   που παίζει pro  ολη μέρα  κ στα διαλείμματα  λέει για το πως αναπαράγονται οι ειδήσεις στην ανω ραχούλα αλλά τι να κάνουμε καλά να πάθουμε

Γνωριζόμαστε;

Δεν νομίζω πως με ξέρεις, οπότε κομμένες οι ειρωνίες για το τι παίζω ..και το τι παίζεις.

Για να τελειώνουμε, δεν ξέρω αν η είδηση ειναι αληθινή, είπα πως είναι αμφίβολης αξιοπιστίας, και νομίζω ήμουν και επιεικής.

Σε όλες τις πηγές αναπαράγεται το ίδιο κείμενο που έχει σημείο αναφοράς το serraikanea.gr, που με μία απλή επίσκεψη βλέπει κάποιος ρεκόρ διαφημίσεων που βγαίνουν με adblock ενεργοποιημένο και ακόμα περισσότερες "έμμεσες" σε "άρθρα" και lifestyle μπούρδες.

Όλα τα άρθρα είναι ανυπόγραφα.

Για εμένα αυτό είναι ο ορισμός της σελίδας που μοιράζει ότι κιτρινίλα βρει μπροστά της.

Όσον αφορά την εισαγγελέα (αν την γράφεις με κεφαλαία δεν παίρνει μεγαλύτερο κύρος), συγνώμη αν θα σε στενοχωρήσω, αλλά η πηγή της είναι κάποιο focuswebtv.gr, στο οποίο επίσης με μια πρόχειρη επίσκεψη μάθαμε τα εξής:

«Ταύρος ή… μπάμιας;» – Αυτά είναι τα 13 χαρακτηριστικά για να καταλάβεις τι σε περιμένει στο κρεβάτι μαζί του!

Το διάφανο κολάν της Πατρινιάς τα “‘έσπασε”! (φωτο)

Οι topless καλλιτεχνικές ΦΩΤΟ στο Instagram της Μαίρης Συνατσάκη..(φωτο)

Ξεσάλωσε το Tropicana και ξελόγιασε τα αρσενικά με τον αισθησιακό χορό της!

Οπότε, πάρε και ένα μάθημα ουσίας τώρα:

Δεν δίνει bonus σοβαρότητας η θέση κάποιου ανθρώπου σε μία ιεραρχία εξ-ουσίας.

Είχαμε μέχρι και πρωθυπουργό που έπαιζε ..pro. Σαν εμένα.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό με τον μπάμια είναι πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Κορίτσια να εστιάσετε στην οδήγηση και στις ξενες γλώσσες. Ότι οδηγώ αργά μιλώντας και τις 5 (+του σώματος και 3-4 προγραμματισμού) γλώσσες είναι σημαντική ένδειξη πως είμαι καλός εραστής και όχι ότι υπήρξα διαβαστερός και ότι έσκασα $400 για κληση. 

Δημοσ.

εστιαζοντας σε δυο σχολια στην αρχη νομιζω οτι εξαγω το συμπερασμα που ειχα θεσει ως ερωτημα παλαιοτερα οτι μπορει καποιος να ειναι φιλοζωος και ταυτοχρονα μισανθρωπος ,ιδιαιτερα μαλιστα με το τροπο που εθεσαν τα παραδειγματα τους,δεν θα το αναλυσω περαιτερω.

στο θεμα οι νομοι και οι ποινες καλο ειναι να τηρουντε στο επακρο ,ωστοσο ας κοιταξουμε να δουμε και εαν  ο θυτης εχει ψυχολογικα και απο που προερχονται γιατι κανεις φυσιολογικος δεν θα εκανε κατι.

και θα πω και κατι το οποιο εγω θεωρω φυσιολογικο οποιος σε μια φαση της ζωης του το παιξε φιλοζωος περνωντας ενα σκυλακι και γατακι και μετα το εγκαταλειψε στη κοινωνια να καταδικαζετε επισης εαν δεν μεριμνησει τουλαχιστο για ευθανασια ,κραζουμε για τις φολες αλλα το πως καποιοι ασυνειδητοι αφησαν ενα ζωντανο στη μοιρα του δεν μας ενδιαφερειιι...

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα το 90% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων δεν τηρούν κανέναν από τους προβλεπόμενους νόμους (μικροτσιπ, καθαριότητα σε δημόσιους χώρους κλπ).

Παρόλα αυτά, απαιτούν να εφαρμόζονται οι υπόλοιποι νόμοι που δεν τους αφορούν ή ακόμη και ζητούν το λυντσάρισμο ή και την εκτέλεση του παραβάτη.

Όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και δείχνουν τις παθογένειες της κοινωνίας μας.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό με τον μπάμια είναι πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Κορίτσια να εστιάσετε στην οδήγηση και στις ξενες γλώσσες. Ότι οδηγώ αργά μιλώντας και τις 5 (+του σώματος και 3-4 προγραμματισμού) γλώσσες είναι σημαντική ένδειξη πως είμαι καλός εραστής και όχι ότι υπήρξα διαβαστερός και ότι έσκασα $400 για κληση. 

Ρε συ διαβασα αυτο το αρθρο και νομισα πως επαθα εγκεφαλικο, το μυαλο διαβαζε λεξεις σε "λογικη" σειρα αλλα δεν τις αποκωδικοποιουσε σε σωστη προταση.

Χρειαστηκε να διαβασω και κατι αλλο για να ηρεμησω :lol:

Συνεχιστε, σορι για το οφφ.

• Like 2
Δημοσ.

Στην Ελλάδα το 90% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων δεν τηρούν κανέναν από τους προβλεπόμενους νόμους (μικροτσιπ, καθαριότητα σε δημόσιους χώρους κλπ).

Παρόλα αυτά, απαιτούν να εφαρμόζονται οι υπόλοιποι νόμοι που δεν τους αφορούν ή ακόμη και ζητούν το λυντσάρισμο ή και την εκτέλεση του παραβάτη.

Όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και δείχνουν τις παθογένειες της κοινωνίας μας.

Αυτά που αναφέρεις όμως είναι αμέλειες ή πλημμελήματα και όχι κακούργημα που είναι ο βασανισμός.

Δημοσ.

Ισόβια άξιζε.

Eδω σκοτωνουν ανθρωπους...βιαζουν κοπελες...τους ριχνουν 12 χρονια και στα μισα ειναι εξω...

Εσυ θελεις και για κακοποιηση ισοβια;

Απλα μια επισημανση χωρις να υπονοω τιποτε αλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι αδικείς με το 90, ή ίσως απλά το δικό μου περιβάλλον που είναι όλοι τελείως προβλεπε να μην είναι αντιπροσωπευτικό.

Αλλά συμφωνώ τελείως με το υπόλοιπο. Ο καθένας τον προσωπικό του γκαϊλέ να τον βάζει στο επίπεδο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... :-$

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...