Vapir Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 . Επίσης, ο μεσαίωνας δεν είναι μέτρο για τις ποινές σε αδικήματα, για τον απλό λόγο ότι έκαναν ότι γούσταραν τότε, δεν μπορεί να συγκριθεί η έννοια του σοβαρού τότε με του σοβαρού σήμερα. αυτό προφανώς ήταν λάθος του iordanis77 αφού αυτός αναφέρθηκε σε μεσαιωνικές τακτικές , εγώ απλά του είπα πως η αντιστοιχία στην σοβαρότητα του αδικήματος στον μεσαίωνα δεν θα είχε μια τόσο soft ποινή και για την ποινή δικό του λάθος ήταν , δεν είμαι δικαστής να δικάσω, αλλα με ρώτησε τι ποινή θεωρώ πως θα έπρεπε να επιβληθεί και απάντησα. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε , ακόμα και αν αυτή η ερώτηση γινόταν σε μορφή δημοψηφίσματος δεν θα είχε καμία βαρύτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 αυτό προφανώς ήταν λάθος του iordanis77 αφού αυτός αναφέρθηκε σε μεσαιωνικές τακτικές , εγώ απλά του είπα πως η αντιστοιχία στην σοβαρότητα του αδικήματος στον μεσαίωνα δεν θα είχε μια τόσο soft ποινή και για την ποινή δικό του λάθος ήταν , δεν είμαι δικαστής να δικάσω, αλλα με ρώτησε τι ποινή θεωρώ πως θα έπρεπε να επιβληθεί και απάντησα. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε , ακόμα και αν αυτή η ερώτηση γινόταν σε μορφή δημοψηφίσματος δεν θα είχε καμία βαρύτητα. Ναι, το ξέρω.Φιλικά τα λεω όλα αυτά, για ας πούμε το ιστορικό του πράγματος, δεν κάνω κριτική Και πάλι για την ιστορία της υπόθεσης, στην Ελλάδα δημοψήφισμα μπορεί να γίνει για θέμα εθνικό ή για ψηφισμένο νομοσχέδιο που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα πλην των δημοσιονομικών. Οπότε δημοψήφισμα του στυλ τι ποινή θέλετε στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει. Σορρυ για το οφφτοπικ.
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω γιατι εμφανιζεσαι ως υπερασπιστης του δικαιου προς αυτους που -πιστευεις- οτι δεν αναφερεσαι, δεν με ενδιαφερει κιολας, αλλα το να πιστευεις πως ολοι κανουν λαθος επειδη δεν αντιλαμβανοντε το δικιο σου, δειχνει πολλα και διαφορα. Συγχαρητηρια λοιπον που πιστευεις καταφερες να με βγαλεις λαθος για την αποψη μου ( ; ) οτι ανθρωποι που βαζουνε παγιδες εχουν πολυ ευνοικη μεταχειρηση απο την "δικαιοσυνη" που τοσο πασχιζεις να μας υποδεικνυεις ( ; ), προφανως διεστρευλωνω πραγματα και καταστασεις, κατι ξερεις εσυ για να το λες. Βασικα ξερεις τι, ασε την υποστηριξη και την βοηθεια για εμενα, πηγαινε στα ψυχοφαρμακα κατευθειαν εσυ. Ως τι θα επρεπε να εμφανιστω δηλαδη, ως υπερασπιστης του αδικου? Δε μιλαμε για "δικο μου δικαιο", ουτε για καποιους "ολους που πιστευω οτι κανουν λαθος". Οπωσδηποτε εδω ο καθενας λεει την αποψη του, αλλα πρεπει να ξερεις οτι οι φανατικοι που θελουν τα χειροτερα για τους ανωμαλους που βαζουν φολες ειναι και οι λιγοτεροι. Δεν εχουν ολοι τετοιες τρελές... σκυλοευαισθησιες, πιο σοβαρα πραγματα τους απασχολουν. Στη πραγματικοτητα εσας σας κατατασσουν μαλλον στους γραφικους. Δεν πασχιζω να σου υποδειξω αυτο που λες, βασικα δεν εχεις καταλαβει καν τι λεω. Πιστευω οτι διαβασες μεν, αλλα δε καταλαβες. Αρα πρωτου υποδειξεις ψυχοφαρμακα σε καποιον προσπαθησε πρωτα να καταλαβεις τι λεει. Ή απλα ρωτα τον, δεν ειναι ντροπη. .....απο το να προσπαθει καποιος να βρει το δικιο σε ολους αυτους που θεωρουν "δικαιολογημενη" την κακοποιηση, Αν υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι δεν θα ειναι φυσιολογικοι. αυτό προφανώς ήταν λάθος του iordanis77 αφού αυτός αναφέρθηκε σε μεσαιωνικές τακτικές , εγώ απλά του είπα πως η αντιστοιχία στην σοβαρότητα του αδικήματος στον μεσαίωνα δεν θα είχε μια τόσο soft ποινή Αυτα που προτεινες ως ποινη, δηλ. καποιος "να ζήσει σαν τα αδεσποτα, να φάει απο τα σκουπίδια, να μην έχει που να κοιμηθεί" λεω ειναι μεσαιωνικα. δεν είμαι δικαστής να δικάσω, αλλα με ρώτησε τι ποινή θεωρώ πως θα έπρεπε να επιβληθεί και απάντησα. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε , ακόμα και αν αυτή η ερώτηση γινόταν σε μορφή δημοψηφίσματος δεν θα είχε καμία βαρύτητα. Ο λογος που ρωτησα ηταν διοτι αυτου του ειδους οι φιλοζωοι συνηθως προτεινουν ποινες απο ισοβια και πανω για τετοια παραπτωματα 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εντάξει Οκ το άτομο έχει βάλει σκοπό να κλειδώσει το νήμα please θερμή παράκληση, αγνοήστε τον παίδες.. 3
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιος παίρνει το μέρος αυτών που λένε για βασανιστήρια μεσαιωνικού τύπου επειδή κάποιος πχ κλότσησε ένα σκύλο (με αιτία), πραγματικά ποιός είναι πιο ο άρρωστος; Ο Δήθεν φιλόζωος ή ο μαλάκας που κλωτσάει σκύλους; Πάντως επειδή έχω κανα δυο φιλόζωους στο κύκλο μου, πρόκειτα για άτομα πραγματικά αργόσχολα που το μόνο που ασχολούνται είναι τα σκυλιά και πως θα εκδικηθούν αυτούς που βάζουν φόλες (πολλές φορές κανείς δε βάζει, απλά υπάρχει πολύ δόλωμα ποντικών και τα σκυλιά τρώνε τους μολυσμένους με φάρμακο αγροπόντικες κ πεθαίνουν). Από την άλλη δε μπορείς να εφαρμόζεις νόμους για αδέσποτα, και να αφήνεις τον κάθε μαλάκα να αγοράζει ή να παίρνει σκύλο τζάμπα και μετά να τον παρατάει αδέσποτο να γεννοβολάει. Να βγεί νόμος για υποχρεωτική στείρωση στους ιδιοκτήτες εφόσον δεν έχουν εκτροφείο. Πας στον κτηνιάτρο και σε βρίσκει με αστείρωτο σκυλί να στο στειρώνει υποχρεωτικά.( Άλλα αυτά που λέω είναι για άλλη χώρα). Η άλλη λύση όταν γίνονται πρόβλημα τα αδέσποτα είναι ο ΜΠΟΓΙΑΣ. Μετά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί και ο τύπος με τις φόλες. 2
Vapir Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 με ρωτάει κάποιος τι θεωρείς πως πρέπει να του κάνουν κ λέω τη γνώμη μου , του γράφω να του πάρουν τα λεφτα και λέει ο άλλος "αυτή είναι μεσαιωνική τακτική" του λέω όχι , στον μεσαίωνα θα έκαναν χειρότερες ακρότητες για ένα σοβαρό αδίκημα και γράφει ο απο πάνω ένα σεντόνι ξεκινώντας "ποιος είναι ποιο άρρωστος , αυτός που κλοτσάει σκύλους ή αυτός που προτείνει μεσαιωνικά βασανιστήρια για τον πρώτο , οτι μιλάμε για κλοτσιά σε σκύλο ή ότι η αφαίρεση χρημάτων είναι μεσαιωνικό βασανιστήριοκαι προσπαθούμε να συζητήσουμε εδω μέσα, όταν οι μισοί τρολλάρουν κ οι άλλοι μισοί δεν διαβάζουν καν τι γράφει ο άλλοςτο πρόβλημα δεν είναι τόσο η διάσταση απόψεων , όλοι (όσοι δεν είμαστε ψυχανώμαλοι τουλάχιστον) θεωρούμε την κακοποίηση των ζώων λάθος και πως θα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά απο τον νόμο, αλλα δεν ακούμε , στην προκειμένη δεν διαβάζουμε πριν μας πνίξει το δίκιο μας.Πριν μερικές σελίδες εξήγησα ποια ήταν η παρεξήγηση μεταξύ δυο μελών , δεν μου έπεφτε λόγος αλλα σαν τρίτο άτομο τους είπα εσύ λες αυτό κ αυτός λέει αυτό , συμφωνείτε εν μέρει , μην το συνεχίζεται τζάμπα. Το ένα μέλος φαίνεται να έχει βάλει σκοπό να κλείσει το thread , γιαυτό κ το συνεχίζει χωρίς να υπάρχει καν λογος για να πει πόσο δίκιο έχει άρα καλά είχαμε καταλάβει απο την αρχή , δεν υπήρξε κάποια παρεξήγηση tl;dr βαριέμαι , συνεχίστε και πείτε ότι θέλετε, είναι καλοκαίρι κ κάνει ζέστη κ όλα αυτά μου προκαλούν τρελή φαγούρα , όπως κ το fitness thread έτσι κ αυτό τρώει άκυρο απο εμένα , γιατί μπορώ 2
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιος παίρνει το μέρος αυτών που λένε για βασανιστήρια μεσαιωνικού τύπου επειδή κάποιος πχ κλότσησε ένα σκύλο (με αιτία), πραγματικά ποιός είναι πιο ο άρρωστος; Ο Δήθεν φιλόζωος ή ο μαλάκας που κλωτσάει σκύλους; Πάντως επειδή έχω κανα δυο φιλόζωους στο κύκλο μου, πρόκειτα για άτομα πραγματικά αργόσχολα που το μόνο που ασχολούνται είναι τα σκυλιά και πως θα εκδικηθούν αυτούς που βάζουν φόλες (πολλές φορές κανείς δε βάζει, απλά υπάρχει πολύ δόλωμα ποντικών και τα σκυλιά τρώνε τους μολυσμένους με φάρμακο αγροπόντικες κ πεθαίνουν). Με το μπαρδόν, επειδή γνωρίζω κι εγώ κάτι τέτοιους, μόνο φιλόζωους δεν τους θεωρώ. Προσωπικά πάντα. Το να «αγαπάς τα ζώα» για αυτοεπιβεβαίωση και με σκοπό προσωπική εκστρατεία (a'la SWJ) μου κάνει περισσότερο για εκμετάλλευση της κατάστασης για προσωπικό όφελος (γκομενάκια, κοινωνικό -μηγαμήσω- στάτους και λοιπά χαριτωμένα). Το λες και John Wayne syndrome. Πάω στοίχημα πως αν στους ίδιους ζητήσουμε να φιλοξενήσουν ή φροντίσουν για μια μόνο εβδομάδα ένα άρρωστο ή ανάπηρο γατάκι ή σκυλάκι, θα κάνουν την πάπια επειδή δεν θα είναι αρκετά «γούτσου». Από την άλλη ξέρω αρκετά περισσότερα άτομα, μέλη κάποιου σωματείου ή μεμονωμένα, που πραγματικά βοηθάνε τα ζώα αλλά και τους ιδιοκτήτες τους και, μάντεψε, δεν το κάνουν σημαία
the other one Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 εντάξει δεν είναι κακό να έχεις μια ευαισθησία προς τα ζώα απλά ισχύει πως εστιάζουμε μόνο στην κακοποίηση των ζώων από τρίτους και δεν φροντίζουμε να επιβάλλουμε κανόνες σε όσους έχουν οικόσιτα ζώα ώστε να αποφεύγονται και τα όποια ευτράπελα. Ας πούμε στο θέμα της στείρωσης αν κάποιος έχει γάτο γιατί να μη τον στειρώσει; μια απλή διαδικασία είναι και θα φροντίσει με τη σειρά του να μην αμολήσει κι άλλα αδέσποτα.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 εντάξει δεν είναι κακό να έχεις μια ευαισθησία προς τα ζώα απλά ισχύει πως εστιάζουμε μόνο στην κακοποίηση των ζώων από τρίτους και δεν φροντίζουμε να επιβάλλουμε κανόνες σε όσους έχουν οικόσιτα ζώα ώστε να αποφεύγονται και τα όποια ευτράπελα. Ας πούμε στο θέμα της στείρωσης αν κάποιος έχει γάτο γιατί να μη τον στειρώσει; μια απλή διαδικασία είναι και θα φροντίσει με τη σειρά του να μην αμολήσει κι άλλα αδέσποτα. Και να στερήσει την απόλαυση του sex από το ζώο του; ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ! Καλύτερα να πατάνε τα γατιά τα αυτοκίνητα και να γεμίζουν τον τόπο έντερα!
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Λέτε , λετε , λέτε και μπλα μπλα μπλα μαλάκας ο φιλόζωος, μαλακας ο ένας, μαλάκας αλλος μόνο εσείς ειστε οι πονηροί ! οκ παμε στο παρασύνθημα λοιπον , υπάρχουν μαλακες δικαστές που βγάζουν αποφάσεις κατα παραγγελία, υπάρχουν μαλακες εισαγγελείς που κανουν γάργαρα δικογραφίες για να μην ασκηθούν διώξεις, υπάρχουν μαλάκες πολιτικοί που τα παίρνουν απο παντού, υπάρχουν μαλάκες γιατροί που σε αφηνουν να πεθάνεις αν δεν παρουν το μαρούλι, ε υπάρχουν και μαλακες 'φιλόζωοι' που το παίζουν μούρη με τα σκυλιά τους !! SOOO ?? ε και /? το λουκούμι στους κυρίους που ανακαλύψανε την Αμερικα, περάστε ενας ενας να το παραλάβετε δεύτερα με παρασκευή! Υπάρχουν λοιπόν ολοι αυτοί, αλλα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, αυτοι που εσείς αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι και είναι αυτοί που στειρώνουν τα ζώα τους , αυτοί που έχουν στο σπίτι τους απο κάνα δυο αδεσποτακια και τους προσφερόσουν αγάπη και ζεστασιά, αυτοί που προσπαθούν να βρουν στέγη σε αλλα αδέσποτα, αυτοί που βρίσκουν ταλαιπωρημένα και άρρωστα γατάκια η σκυλάκια στους δρόμους και αντί να τα κλωτσήσουν τα πάνε στο γιατρό από το υστέρημα τους μόνο κ μόνο επειδή πονάει η καρδιά τους που τα βλέπουν ανήμπορα και ανυπεράσπιστα (εγώ μόνο έχω στειρώσει 3 γατάκια που τα ταΐζω στην γειτονιά μου 2,5 χρόνια) υπάρχουν αυτοί που αν πιάσουν κάποιον να ρίχνει φόλες τον πάνε από το αυτί στον εισαγγελέα να του γ@#$% το σπίτι , και όλοι αυτοί δεν είναι αργόσχολοι, έχουν τις δουλείες τους έχουν τις οικογένειες τους αλλά έχουν και κάτι ακόμη που εσείς δεν μπορείτε ούτε θα μπορέσετε ποτέ να κατανοήσετε και ειναι ο μόνος λόγος που τα κάνουν ολα αυτά ! Ξέρετε τι είναι αυτό ? ΑΝΘΡΩΠΙΑ ! Σας εύχομαι κάποτε να την νιώσετε στο πετσί σας .. Αντε και καλή σας μέρα .. 8
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδιά το γατί εαν δεν στειρωθεί και σου φύγει στο δρόμο εχει μεγάλες πιθανότητες να σκοτωθεί. Αλλωστε εχει και τάσεις φυγής οπότε κάποια στιγμή θα στην κάνει και θα φύγει. Οταν τα γατιά ειναι σε οίστρο η αντίληψη του κινδύνου πάει "περίπατο".. Ουτε αυτοκίνητο βλέπουν μπροστά τους ουτε μπορουν να αντιληφθουν οποιδήποτε κίνδυνο. Επίσης οταν στειρώνεις το γατο ή τη γάτα δεν αλλάζει τίποτα απολύτως στην συμπεριφορά του ουτε στην όρεξη του για παιχνίδι. Αυτα τα ολίγα έχοντας εμπειρία με γάτες αλλα και σκύλους πολλά χρόνια.
the other one Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Λέτε , λετε , λέτε και μπλα μπλα μπλα μαλάκας ο φιλόζωος, μαλακας ο ένας, μαλάκας αλλος μόνο εσείς ειστε οι πονηροί ! οκ παμε στο παρασύνθημα λοιπον , υπάρχουν μαλακες δικαστές που βγάζουν αποφάσεις κατα παραγγελία, υπάρχουν μαλακες εισαγγελείς που κανουν γάργαρα δικογραφίες για να μην ασκηθούν διώξεις, υπάρχουν μαλάκες πολιτικοί που τα παίρνουν απο παντού, υπάρχουν μαλάκες γιατροί που σε αφηνουν να πεθάνεις αν δεν παρουν το μαρούλι, ε υπάρχουν και μαλακες 'φιλόζωοι' που το παίζουν μούρη με τα σκυλιά τους !! SOOO ?? ε και /? το λουκούμι στους κυρίους που ανακαλύψανε την Αμερικα, περάστε ενας ενας να το παραλάβετε δεύτερα με παρασκευή! Υπάρχουν λοιπόν ολοι αυτοί, αλλα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, αυτοι που εσείς αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι και είναι αυτοί που στειρώνουν τα ζώα τους , αυτοί που έχουν στο σπίτι τους απο κάνα δυο αδεσποτακια και τους προσφερόσουν αγάπη και ζεστασιά, αυτοί που προσπαθούν να βρουν στέγη σε αλλα αδέσποτα, αυτοί που βρίσκουν ταλαιπωρημένα και άρρωστα γατάκια η σκυλάκια στους δρόμους και αντί να τα κλωτσήσουν τα πάνε στο γιατρό από το υστέρημα τους μόνο κ μόνο επειδή πονάει η καρδιά τους που τα βλέπουν ανήμπορα και ανυπεράσπιστα (εγώ μόνο έχω στειρώσει 3 γατάκια που τα ταΐζω στην γειτονιά μου 2,5 χρόνια) υπάρχουν αυτοί που αν πιάσουν κάποιον να ρίχνει φόλες τον πάνε από το αυτί στον εισαγγελέα να του γ@#$% το σπίτι , και όλοι αυτοί δεν είναι αργόσχολοι, έχουν τις δουλείες τους έχουν τις οικογένειες τους αλλά έχουν και κάτι ακόμη που εσείς δεν μπορείτε ούτε θα μπορέσετε ποτέ να κατανοήσετε και ειναι ο μόνος λόγος που τα κάνουν ολα αυτά ! Ξέρετε τι είναι αυτό ? ΑΝΘΡΩΠΙΑ ! Σας εύχομαι κάποτε να την νιώσετε στο πετσί σας .. Αντε και καλή σας μέρα .. Δε χρειάζεται να το δραματοποιείς τόσο μπράβο σε όποιον τα κάνει αυτά αλλά αυτό από την άλλη δεν θα πει κάτι για τους υπόλοιπους που μπορεί να μην τα κάνουν. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τρέχουν με ΜΚΟ και τα μοιράζουν σε πρόσφυγες θα πει αυτό κάτι για όσους δεν το κάνουν; φυσικά όχι. Ο κάθε άνθρωπος αξιολογείται σε πολλούς τομείς, στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε ζήτημα στην καθημειρνή του ζωή, από κει και πέρα τα παντα ερμηνεύονται με διαφορετκή βαρύτητα απ' τον καθένα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Παιδιά το γατί εαν δεν στειρωθεί και σου φύγει στο δρόμο εχει μεγάλες πιθανότητες να σκοτωθεί. Αλλωστε εχει και τάσεις φυγής οπότε κάποια στιγμή θα στην κάνει και θα φύγει. Οταν τα γατιά ειναι σε οίστρο η αντίληψη του κινδύνου πάει "περίπατο".. Ουτε αυτοκίνητο βλέπουν μπροστά τους ουτε μπορουν να αντιληφθουν οποιδήποτε κίνδυνο. Επίσης οταν στειρώνεις το γατο ή τη γάτα δεν αλλάζει τίποτα απολύτως στην συμπεριφορά του ουτε στην όρεξη του για παιχνίδι. Αυτα τα ολίγα έχοντας εμπειρία με γάτες αλλα και σκύλους πολλά χρόνια. Εμένα μια θεία μου έχει τρείς γάτες στο σπίτι, τις στείρωσε όλες. Ο λόγος που το έκανε ήταν επειδή παλαιότερα είχε μια γάτα που δεν την στείρωσε, μια φορά την πήγανε στο εξοχικό της γιαγιάς μου γιατί έφυγαν για διακοπές και η γάτα βγήκε στην αυλή εκεί γυρόφερνε εκείνες τις ημέρες ένας γάτος και ζευγάρωσαν. Μετά όταν επέστρεψαν και έφεραν την γάτα στο σπίτι, διαπίστωσαν μια μέρα οτι ήταν έγκυος..... τσουπ και 6 γατάκια μέσα στο σπίτι, που τελικά αν και ταλαιπωρία η διαμονή μέσα σε σπίτι 90τμ με τόσα γατιά, δεν τα πέταξαν στον δρόμο, αφού πέρασαν 6 μήνες και τα άφησαν να μεγαλώσουν λίγο, τα έδωσαν όλα σε άλλους.
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εντάξει Οκ το άτομο έχει βάλει σκοπό να κλειδώσει το νήμα please θερμή παράκληση, αγνοήστε τον παίδες.. Την ιδια παρακληση κανω κι εγω, ας με αγνοησει οποιος δεν αντεχει το διαλογο. με ρωτάει κάποιος τι θεωρείς πως πρέπει να του κάνουν κ λέω τη γνώμη μου , του γράφω να του πάρουν τα λεφτα και λέει ο άλλος "αυτή είναι μεσαιωνική τακτική" Ειπαμε μεσαιωνικη τακτικη ειναι αυτα που προτεινες ως ποινη, δηλ. καποιος "να ζήσει σαν τα αδεσποτα, να φάει απο τα σκουπίδια, να μην έχει που να κοιμηθει". Πρεπει να τα γραφουμε 3 φορες μεχρι να τα διαβασεις? και προσπαθούμε να συζητήσουμε εδω μέσα, όταν οι μισοί τρολλάρουν κ οι άλλοι μισοί δεν διαβάζουν καν τι γράφει ο άλλος πεστο ψεμματα...
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Στη Σαλαμίνα κρέμασαν την έγκυο σκυλίτσα…Η έγκυος σκυλίτσα, που βλέπετε, βρέθηκε σήμερα νεκρή από απαγχονισμό στην άκρη του δρόμου στη Λεωφόρου Αιαντείου στη Σαλαμίνα κοντά στον Σύλλογο Σκυτάλη.Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κάνει έκκληση σ’ εκείνους, που γνωρίζουν, να σπάσουν τη σιωπή τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους ή με την Αστυνομία.Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, ζουν, αναπνέουν, εργάζονται, έχουν οικογένειες, προφανώς παιδιά, είναι συνηθισμένοι «πολίτες» αλλά είναι κυρίως κανονικοί εγκληματίες.~~~~~Αυτός που κρέμασε την έγκυο σκυλίτσα είναι συνάνθρωπος μας Χαχαχαχαχα κλαίω!!Για κάποιους είναι συνάνθρωπος τους (μάλιστα πρόσφατα εδώ διάβασα έναν που έγραψε κρίμα είναι ρε γαμωτο ο κακομοίρης με το πρόστιμο θα καταστραφεί η ζωή του) και για κάποιους άλλους είναι ένας παρανοϊκός σχιζοφρενής δολοφόνος που θέλει ψόφο το συντομότερο!Ναι του εύχομαι ψόφο χειρότερο από αυτόν που προκάλεσε, είμαι αλήτης και άσπλαχνος το παραδέχομαι... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις