Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το  'αστο δεν νιώθεις' δεν το έχεις ξανακούσει ε ?

Αυτό στην ελλαδα ξέρεις , δεν σημαίνει ντε και καλά συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ μας

Αλλοδαπός και φρεσκος εδω,  ε ? Οχι οτι ειναι κακο αλλα πρεπει να μαθεις λιγο το πως εκφραζόμαστε εδω

και να μην κυριολεκτείς με τις λέξεις ..

υγ

οπου 'νιωθει' βαλε 'καταλαβαίνει'

''οπότε ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε για τον απλούστατο λογο πως δεν καταλαβαινει ο ένας τον άλλον ..''

Ενταξει εισαι τωρα ?

Δε σε καταλαβαινω φιλε μου, σχολιαζω και απαντω σε οτι διαβαζω, αν εννοεις αλλα πραγματα απο αυτα που γραφεις πως να το ξερω?

Τι εννοεις... "αλλοδαπος και φρεσκος" ?! :lol:

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ξερεις, στις πολιτισμενες χωρες αυτα δε γινονται.

Δηλαδη η εκδικητικη σου μανια περιοριζεται αποκλειστικα στα αδεσποτα?

οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν θέση για απολίτιστα σκουπίδια , δηλαδή για άτομα που κακοποιούν και σκοτώνουν ζώα 

εκδικητική μανία θα ήταν να ευχόμουν καρκίνο σε αυτούς κ τις οικογένειες τους , όχι τώρα που δίνω ιδέες για σωφρονισμό  

Δημοσ.

Περα απο τις κωμικες ονειρωξεις, υπαρχει δικαιοσυνη και σωφρονισμος με  χρηματικες ποινες ή καθειρξη.

Αντε παλι... :lol:

Αν μετα απο τοση εξηγηση υπαρχει τετοια επιμονη, τοτε εχουμε εσκεμμενη παραπληροφορηση.

Περαν του προβληματος σου, υπαρχει προβλημα και στην δικαιοσυνη και στο σωφρονισμο. Οπου υφιστανται στη τηλεοραση κυριως. Εσυ τι εισαι παρεπιπτωντος και γνωριζεις αριστα τις συνθηκες αυτες; νομικος η οργανο του νομου;

Επεα πτεοεντα. Τα γραπτα ομως μενουν. Και τα δικα σου με αυτα που ειπες ακομα εκει ειναι, δεν εφυγαν. Δεν υπαρχει ουτε επιμονη ουτε παραπληροφορηση, δεν χρειαζεται καν να συζητησουμε την συνεισφορα σου (και) σε αυτο το θεμα. Γιατι σιγα, κωμικη ονειρωξη ειναι να μην θελω να υπαρχει ενας ανωμαλος που βαζει δοκανα και δηλητηριο στη φυση επειδη μπορει, τι πιο κωμικο απο αυτο ε;

Ζητα βοηθεια. Αμεσα. Υπαρχουν ειδικοι και στη κοινοτητα.

• Like 3
Δημοσ.

οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν θέση για απολίτιστα σκουπίδια , δηλαδή για άτομα που κακοποιούν και σκοτώνουν ζώα 

εκδικητική μανία θα ήταν να ευχόμουν καρκίνο σε αυτούς κ τις οικογένειες τους , όχι τώρα που δίνω ιδέες για σωφρονισμό  

Για ολα τα αδικηματα υπαρχουν οι καταλληλες ποινες, αυτο που προτεινεις δεν ειναι ποινη, ειναι κατι που ταιριαζει περισσοτερο σε χωρες 3ου κοσμου ή μεσαιωνικες.

Περαν του προβληματος σου, υπαρχει προβλημα και στην δικαιοσυνη και στο σωφρονισμο. Οπου υφιστανται στη τηλεοραση κυριως. Εσυ τι εισαι παρεπιπτωντος και γνωριζεις αριστα τις συνθηκες αυτες; νομικος η οργανο του νομου;

Επεα πτεοεντα. Τα γραπτα ομως μενουν. Και τα δικα σου με αυτα που ειπες ακομα εκει ειναι, δεν εφυγαν. Δεν υπαρχει ουτε επιμονη ουτε παραπληροφορηση, δεν χρειαζεται καν να συζητησουμε την συνεισφορα σου (και) σε αυτο το θεμα. Γιατι σιγα, κωμικη ονειρωξη ειναι να μην θελω να υπαρχει ενας ανωμαλος που βαζει δοκανα και δηλητηριο στη φυση επειδη μπορει, τι πιο κωμικο απο αυτο ε;

Ζητα βοηθεια. Αμεσα. Υπαρχουν ειδικοι και στη κοινοτητα.

Ποιο ειναι το προβλημα μου? Δεν ανεφερα κατι τετοιο.

Δε χρειαζεται να ειμαστε νομικοι ή οργανα του νομου για να μιλησουμε για τετοια θεματα, αλλωστε δε θα ληφθουν υποψη της Πολιτειας.

Ναι ακομα εκει ειναι, διαβασε τα λοιπον προσεκτικα αντι να τα στρεβλωνεις. Εξαλλου δοθηκαν εξηγησεις, οποτε δεν εχεις δικαιολογια. Συνεπως βοηθεια  χρειαζεσαι εσυ.

Κωμικη ονειρωξη δεν ειναι να μη θες να υπαρχει ανωμαλος, κανεις δε τους θελει αυτους. Αυτα που προτεινες ειναι κωμικες ονειρωξεις. Σου εξηγησα οτι υπαρχει δικαιοσυνη και σωφρονισμος με  χρηματικες ποινες ή καθειρξη. Δεν ειμαστε στη ζουγκλα, ουτε θα γινουμε.

Δημοσ.

Για ολα τα αδικηματα υπαρχουν οι καταλληλες ποινες, αυτο που προτεινεις δεν ειναι ποινη, ειναι κατι που ταιριαζει περισσοτερο σε χωρες 3ου κοσμου ή μεσαιωνικες.

Αυτή είναι η άποψη σου και την σέβομαι παρότι κανείς λάθος, στις μεσαιωνικές εποχές η αντίστοιχη τιμωρία για κάτι τόσο σοβαρό (αν το θεωρούσαν σοβαρό όπως σήμερα ) δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση ο σωφρονισμός όπως προτείνω, αλλά κάτι πολύ brutal που θα είχε αποτέλεσμα τον παραδειγματισμό κ των υπολοίπων επίδοξων εγκληματιών

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή είναι η άποψη σου και την σέβομαι παρότι κανείς λάθος, στις μεσαιωνικές εποχές η αντίστοιχη τιμωρία για κάτι τόσο σοβαρό (αν το θεωρούσαν σοβαρό όπως σήμερα ) δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση ο σωφρονισμός όπως προτείνω, αλλά κάτι πολύ brutal που θα είχε αποτέλεσμα τον παραδειγματισμό κ των υπολοίπων επίδοξων εγκληματιών

Επίσης, στο μεσαίωνα βασανίζαν ανθρώπους για πολυ μικρότερα αδικηματα ή τους απαγχόνιζαν. Και βέβαια ούτε καν θεωρούσαν σοβαρό να σκοτώσεις αδέσποτα σκυλιά, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα...

Your point?

Ούτε αυτό που προτείνεις είναι σωφρονισμός, αλλά τιμωρία.

Δημοσ.
Ποιο ειναι το προβλημα μου? Δεν ανεφερα κατι τετοιο.

Δε χρειαζεται να ειμαστε νομικοι ή οργανα του νομου για να μιλησουμε για τετοια θεματα, αλλωστε δε θα ληφθουν υποψη της Πολιτειας.

Ναι ακομα εκει ειναι, διαβασε τα λοιπον προσεκτικα αντι να τα στρεβλωνεις. Εξαλλου δοθηκαν εξηγησεις, οποτε δεν εχεις δικαιολογια. Συνεπως βοηθεια  χρειαζεσαι εσυ.

Κωμικη ονειρωξη δεν ειναι να μη θες να υπαρχει ανωμαλος, κανεις δε τους θελει αυτους. Αυτα που προτεινες ειναι κωμικες ονειρωξεις. Σου εξηγησα οτι υπαρχει δικαιοσυνη και σωφρονισμος με  χρηματικες ποινες ή καθειρξη. Δεν ειμαστε στη ζουγκλα, ουτε θα γινουμε.

Δεν ξερω γιατι εμφανιζεσαι ως υπερασπιστης του δικαιου προς αυτους που -πιστευεις- οτι δεν αναφερεσαι, δεν με ενδιαφερει κιολας, αλλα το να πιστευεις πως ολοι κανουν λαθος επειδη δεν αντιλαμβανοντε το δικιο σου, δειχνει πολλα και διαφορα.

Συγχαρητηρια λοιπον που πιστευεις καταφερες να με βγαλεις λαθος για την αποψη μου ( ; ) οτι ανθρωποι που βαζουνε παγιδες εχουν πολυ ευνοικη μεταχειρηση απο την "δικαιοσυνη" που τοσο πασχιζεις να μας υποδεικνυεις  ( ; ), προφανως διεστρευλωνω πραγματα και καταστασεις, κατι ξερεις εσυ για να το λες.

Βασικα ξερεις τι, ασε την υποστηριξη και την βοηθεια για εμενα, πηγαινε στα ψυχοφαρμακα κατευθειαν εσυ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι εμφανιζεσαι ως υπερασπιστης του δικαιου προς αυτους που -πιστευεις- οτι δεν αναφερεσαι, δεν με ενδιαφερει κιολας, αλλα το να πιστευεις πως ολοι κανουν λαθος επειδη δεν αντιλαμβανοντε το δικιο σου, δειχνει πολλα και διαφορα.

Συγχαρητηρια λοιπον που πιστευεις καταφερες να με βγαλεις λαθος για την αποψη μου ( ; ) οτι ανθρωποι που βαζουνε παγιδες εχουν πολυ ευνοικη μεταχειρηση απο την "δικαιοσυνη" που τοσο πασχιζεις να μας υποδεικνυεις ( ; ), προφανως διεστρευλωνω πραγματα και καταστασεις, κατι ξερεις εσυ για να το λες.

Βασικα ξερεις τι, ασε την υποστηριξη και την βοηθεια για εμενα, πηγαινε στα ψυχοφαρμακα κατευθειαν εσυ.

Η δικαιοσύνη ΓΕΝΙΚΑ στην Ελλάδα είναι επιεικής.

Απλώς κοίτα την ποινή για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως...

Σε αυτό εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, γιατί ούτε νομοθετούμαι, ούτε δικάζουμε.

Δημοσ.

Η δικαιοσύνη ΓΕΝΙΚΑ στην Ελλάδα είναι επιεικής.

Απλώς κοίτα την ποινή για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως...

Σε αυτό εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, γιατί ούτε νομοθετούμαι, ούτε δικάζουμε.

Το τι μπορει ο καθενας το ξερει απο τις επιλογες του και τις πραξεις του, φυσικα σε νομιμα πλαισια.

Στο συγκεκριμενο θεμα αναφερουμε περιπτωσεις κακοποιησης, κατι που θεωρουταν εξωτικη ειδηση απο τα ξενα, μεχρι και λιγα χρονια πριν. Αυτο αλλαξε, και συνεχιζει να αλλαζει επειδη καποιοι σταματησαν να πιστευουν πως δεν μπορουνε να κανουν κατι. Αυτη ειναι η διαφορα εδω.

Οπως επισης "το να μην μπορεις να κανεις κατι" αμεσα, απο το να προσπαθει καποιος να βρει το δικιο σε ολους αυτους που θεωρουν  "δικαιολογημενη" την κακοποιηση, εχει διαφορα. Αστρογαλαξιες αποσταση διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αυτοί που νομοθετουν μια χαρά περάσανε τον βασανισμό ή την θανάτωση του ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα!

Επιτέλους, μιας όπως είναι γνωστό η συμπεριφορά του ανθρώπου προς τα ζώα καταδεικνύει και τον πολιτισμό του!

Σειρά τώρα έχει και η εφαρμογή των νόμων, λιγάκι δύσκολο βέβαια στον τόπο που ζούμε αλλά πάντα θα ελπίζουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως αυτοί που νομοθετουν μια χαρά περάσανε τον βασανισμό ή την θανάτωση του ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα!

Επιτέλους, μιας όπως είναι γνωστό η συμπεριφορά του ανθρώπου προς τα ζώα αναδεικνύει και τον πολιτισμό του!

Σειρά τώρα έχει και η εφαρμογή των νόμων, λιγάκι δύσκολο βέβαια στον τόπο που ζούμε αλλά πάντα θα ελπίζουμε.

Ότι άλλαξε σε σχέση με τη νομοθεσία (που προφανώς και θεωρω ότι ήταν πολύ θετικό) ήταν λόγω εναρμόνησης του δίκαιου μας με το ευρωπαϊκο.

Επίσης, οι ποινές επιβάλλονται από δικαστές. Ούτε από εμένα ούτε από εσένα.

Το τι πιστεύουμε εμείς δεν έχει καμία επίδραση πάνω στη κρίση ενός δικαστή.

Γενικώς, θεωρώ οτι οι ποινές στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρές, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει προοπτική στο άμεσο μέλλον να γίνει κατι.

Δημοσ.

Your point? 

το point μου είναι πως μπορώ να προτείνω ότι ποινή γουστάρω όταν με ρωτάνε , δηλαδή αρέσει δεν αρέσει σε αυτόν που το διαβάζει σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι   :D  , αν δεν το πρόσεξες αυτό έκανα οπότε σου απάντησα και για την απορία σου περι αναφοράς σε μεσαίωνα , το αν θεωρούσαν τότε την θανάτωση και τον βασανισμό των ζώων big deal δεν ξέρω καν γιατι το αναφέρεις , υπάρχει ήδη παρένθεση σχετικά στο post που έκανες reply  

Δημοσ.

Επίσης, οι ποινές επιβάλλονται από δικαστές. Ούτε από εμένα ούτε από εσένα.

Το τι πιστεύουμε εμείς δεν έχει καμία επίδραση πάνω στη κρίση ενός δικαστή.

.

Επίσης είναι άλλες οι ποινές για πλημμέλημα και άλλες για κακούργημα!

Θα δικαστεις πλέον με ποινές που αφορούν κακουργηματική πράξη..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επίσης είναι άλλες οι ποινές για πλημμέλημα και άλλες για κακούργημα!

Θα δικαστεις πλέον με ποινές που αφορούν κακουργηματική πράξη..

Προφανώς.

Και καλά κάνανε και έγινε κακούργημα.

Αλλά και πάλι το ποσό σοβαρή ποινή θα δοθεί, επαφίεται στη βούληση του δικαστή.

Και όπως ξαναείπα στην Ελλάδα οι ποινές είναι άκρως επιεικές...

το point μου είναι πως μπορώ να προτείνω ότι ποινή γουστάρω όταν με ρωτάνε , δηλαδή αρέσει δεν αρέσει σε αυτόν που το διαβάζει σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι :D , αν δεν το πρόσεξες αυτό έκανα οπότε σου απάντησα και για την απορία σου περι αναφοράς σε μεσαίωνα , το αν θεωρούσαν τότε την θανάτωση και τον βασανισμό των ζώων big deal δεν ξέρω καν γιατι το αναφέρεις , υπάρχει ήδη παρένθεση σχετικά στο post που έκανες reply

Την είδα την παρένθεση, αλλά δεν γίνεται να κάνεις ενα argument πάνω σε κάτι που δεν ισχύει.

Επίσης, ο μεσαίωνας δεν είναι μέτρο για τις ποινές σε αδικήματα, για τον απλό λόγο ότι έκαναν ότι γούσταραν τότε, δεν μπορεί να συγκριθεί η έννοια του σοβαρού τότε με του σοβαρού σήμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...