Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι πως δεν το είχαμε αντιληφθεί πως ήταν μούφα η είδηση

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/salos-me-th-selida-thanatos-sta-zwa-h-epistrofh-proklhtikh-anarthsh-toy-diaxeiristh-gia-dhthen-sullhpsh-toy.4130542.html

μέχρι και ο τύπος έχει σκάσει στα γέλια με την σύλληψη από τον Θεοχάρη

Αυτά τα κολοπαίδια χρειάζονται ένα χέρι φάπες. Ας μάθουν οτι είναι πανεύκολο να φάνε μήνυση και να τρέχουν οι γονείς τους.

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα κολοπαίδια χρειάζονται ένα χέρι φάπες. Ας μάθουν οτι είναι πανεύκολο να φάνε μήνυση και να τρέχουν οι γονείς τους.

Και τι θα πεις στη μήνυση? Δεν έκαναν κάτι παράνομο.

Δημοσ.

Εμμμ γιατί σκότωσε ζώο.. Το οποίο είναι παράνομο;

Ο thant ειναι εριστικος προς σε αυτον που απαντησε, μιας και διαχωριζει τις φολες σε καλες και κακες..

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να υπάρξει, επιτέλους, έλεγχος των πληθυσμών των αδέσποτων και υποχρεωτική ταυτοποίηση κάθε ζώου συντροφιάς με τσιπ (πάλι κυκλοφορεί στο δήμο μου σκύλος ράτσας αδέσποτος, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και δεν έχει τσιπ, ούτε τον έχει αναζητήσει κανείς, μάλλον γιατί είναι μεγαλόσωμο ζώο και θα "στοιχίζει" πολύ ή θα κάνει θόρυβο ή θα είναι άβολο στις βόλτες ή δεν παρέμεινε εσαεί το χαριτωμένο κουταβάκι που δόθηκε για "δώρο" τα Χριστούγεννα).

Εγω ειχα βαλει στον σκυλο μου απο 6 μηνων περιπου το 2002 απο οτι θημαμε ηταν απο τοτε υποχρεωτικο νομιζω ειχε προστιμο 500 ευρω αν δεν ειχες βαλει και σε επιαναν ο δε κτηνιατρος ηταν υποχρεομενος να σε αναφερει.

παντως εκτος απο το κρατος που σαφεστατα δεν λειτουργει πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια ο σκυλος δεν ειναι παιχνιδακι ειναι συντροφος και απο την ημερα που θα τον παρεις θα πρεπει να ξερεις οτι ειναι σαν να εχεις ενα μικρο παιδι να φροντισεις για χ χρονο.

Τωρα οσοι ρυχνουν φολες σε σκυλους τους θεωρώ σκατοψυχους και ψυχικα ασθενης 

• Like 3
Δημοσ.

Τωρα οσοι ρυχνουν φολες σε σκυλους τους θεωρώ σκατοψυχους και ψυχικα ασθενης 

Θα διαφωνήσω με το bold και πιστεύω είναι εντελώς λάθος να σκεφτόμαστε έτσι.

Ο ψυχικά ασθενής μπορεί και να μην ξέρει τι κάνει, να είναι μπερδεμένος, ή απλά να μην έχει επίγνωση των συνεπειών. Και συνήθως η ασθένεια του του δίνει τα όποια ελαφρυντικά στην όποια πράξη του, μεταβιβάζοντας μεγάλο μέρος των ευθυνών σε συγγενείς που τον προσέχουν.

Αυτός που φολιάζει ζώα όμως, ξέρει ακριβώς τι κάνει. Και εννοείται δε μπορεί να κρύβεται πίσω από την οποιαδήποτε αρρώστια για τις πράξεις του. 

• Like 4
Δημοσ.

Εχω διαφορες ομορφες σκεψεις για πλασματα σαν αυτον, αλλα δεν ειναι επι του παροντος. Και το να περασει καπου απεκλεισμενος καποιο γενναιο χρονικο διαστημα δεν ειναι κατα του, υπαρχει κοσμος με ακομα πιο ομορφες σκεψεις για υπαρξεις σαν τον συγκεκριμενο.

Περα απο τις κωμικες ονειρωξεις, υπαρχει δικαιοσυνη και σωφρονισμος με  χρηματικες ποινες ή καθειρξη.

κατάσχεση της περιουσίας του , όποιας κ αν είναι αυτη

Αρα να υποθεσω οτι το ιδιο προτεινεις και για σοβαροτερα αδικηματα?

Ρωτάς συνέχεια τους άλλους τι ποινή θα θελαν

Για πες μας την δικιά σου γνώμη για την ποινή (αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να τους επιβληθεί ποινή βέβαια, δεν το ξέρω αυτό), αν μιλήσεις ειλικρινά θα έχει πολύ ενδιαφέρον νομίζω..

Τι "συνεχεια", ρωτησα τις προαλλες, δε απαντησε κανεις, οποτε ξαναρωτησα.

Ε βεβαια "τους αλλους" ρωταω, ποιον θα ρωτουσα, τον εαυτο μου?...

Γιατι νομιζεις οτι δε πιστευω στην απονομη καποιας ποινης? σου εχω δωσει τετοια δειγματα?

Και γιατι νομιζεις οτι μπορει να μη μιλησω ειλικρινα??

Η τωρινή ποινή (νομίζω μίνιμουμ ένα χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 5κ έως 15κ ευρώ) νομίζω είναι κατάλληλη. Έχω ακούσει και την ιδέα να συνοδεύεται από υποχρεωτική κοινωνική εργασία σε φιλοζωϊκά σωματεία και στους δήμους, συμφωνώ αλλά μόνο σε περιπτώσεις π.χ. εγκατάλειψης, θέματα με το τσιπ/βιβλιάριο/εμβόλια, περιορισμό σε μπαλκόνια, και όχι βασανισμού και θανάτωσης. Δεν είμαι σίγουρος αν ένας που έχει κατηγορηθεί για τα τελευταία θα πρέπει να έχει περαιτέρω επαφές με ζώα, έστω και υπό επίβλεψη.

Κι εγω συμφωνω, αρκει ομως να εφαρμοζεται. Στο ελαντα οι νομοι συνηθως δεν εφαρμοζονται ουτε σε πολυ σοβαροτερα αδικηματα και γενικα ειναι πολυ χαλαρο και χρονοβορο το συστημα απονομης δικαιοσυνης.

Ο thant ειναι εριστικος προς σε αυτον που απαντησε, μιας και διαχωριζει τις φολες σε καλες και κακες..

Αντε παλι... :lol:

Αν μετα απο τοση εξηγηση υπαρχει τετοια επιμονη, τοτε εχουμε εσκεμμενη παραπληροφορηση.

Θα διαφωνήσω με το bold και πιστεύω είναι εντελώς λάθος να σκεφτόμαστε έτσι.

Ο ψυχικά ασθενής μπορεί και να μην ξέρει τι κάνει, να είναι μπερδεμένος, ή απλά να μην έχει επίγνωση των συνεπειών. Και συνήθως η ασθένεια του του δίνει τα όποια ελαφρυντικά στην όποια πράξη του, μεταβιβάζοντας μεγάλο μέρος των ευθυνών σε συγγενείς που τον προσέχουν.

Αυτός που φολιάζει ζώα όμως, ξέρει ακριβώς τι κάνει. Και εννοείται δε μπορεί να κρύβεται πίσω από την οποιαδήποτε αρρώστια για τις πράξεις του. 

Αυτο ακριβως τους ελεγα κι εγω τις προαλλες. Ο ψυχανωμαλος στη πραγματικοτητα εχει ελαφρυντικα.

Δημοσ.

Αρα να υποθεσω οτι το ιδιο προτεινεις και για σοβαροτερα αδικηματα?

όχι , δεν έχει σχέση με άλλα αδικήματα, η ποινή που πρότεινα είναι για να κάνει αυτόν που κακοποιεί τα αδέσποτα να ζήσει σαν αυτά , να φάει απο τα σκουπίδια κ να μην έχει που να κοιμηθεί , σημασία έχει ο σωφρονισμός 

Δημοσ.

όχι , δεν έχει σχέση με άλλα αδικήματα, η ποινή που πρότεινα είναι για να κάνει αυτόν που κακοποιεί τα αδέσποτα να ζήσει σαν αυτά , να φάει απο τα σκουπίδια κ να μην έχει που να κοιμηθεί

Οπως ξερεις, στις πολιτισμενες χωρες αυτα δε γινονται.

Δηλαδη η εκδικητικη σου μανια περιοριζεται αποκλειστικα στα αδεσποτα?

Δημοσ.

Ρε Ιορδανη τα πράγματα ειναι πολυ απλα , είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι ολοι μας , βλέπουμε τα πραγματα κατω απο διαφορετική οπτική γωνία ο καθένας μας και θα σου εξηγησω τι εννοώ .. 

Στην Ελλαδα του κώλου που δεν λειτουργεί τίποτα, ούτε κράτος, ουτε φιλοζωικές οργανώσεις ουτε δήμοι, ουτε τίποτα

και οι δρομοι ειναι γεμάτοι αδεσποτακια είτε σκυλάκια είτε γατάκια , άλλος τα βλέπει και του γυρίζουν τα άντερα, ψάχνει να βρει τροπο πως να τους κάνει κακό, πως να τα σκοτώσει και άλλος τα βλέπει και πονάει η καρδιά του!

Εγω ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και σε πολυ μεγάλο βαθμό (δεν ξερω εσυ που ανήκεις ούτε υπονοώ κατι) οπότε ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε για τον απλούστατο λογο πως δεν νιώθει καταλαβαινει  ένας τον άλλον ..

Εγω απλα σας συμβουλεύω στην ζωή σας να ειστε πάντα με τον αδύναμο, αυτο θα σας κανει καλύτερους ανθρώπους ..

• Like 2
Δημοσ.

Ρε Ιορδανη τα πράγματα ειναι πολυ απλα , είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι ολοι μας , βλέπουμε τα πραγματα κατω απο διαφορετική οπτική γωνία ο καθένας μας και θα σου εξηγησω τι εννοώ .. 

Στην Ελλαδα του κώλου που δεν λειτουργεί τίποτα, ούτε κράτος, ουτε φιλοζωικές οργανώσεις ουτε δήμοι, ουτε τίποτα

και οι δρομοι ειναι γεμάτοι αδεσποτακια είτε σκυλάκια είτε γατάκια , άλλος τα βλέπει και του γυρίζουν τα άντερα, ψάχνει να βρει τροπο πως να τους κάνει κακό, πως να τα σκοτώσει και άλλος τα βλέπει και πονάει η καρδιά του!

Εγω ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και σε πολυ μεγάλο βαθμό (δεν ξερω εσυ που ανήκεις ούτε υπονοώ κατι) οπότε ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε για τον απλούστατο λογο πως δεν νιώθει ο ένας τον άλλον ..

Καλα, συζητηση κανουμε, δεν ειναι απαραιτητο να νιωσουμε ο ενας τον αλλον, ουτε να επικοινωνησουμε συναισθηματικα.

Εγω απλα σας συμβουλεύω στην ζωή σας να ειστε πάντα με τον αδύναμο, αυτο θα σας κανει καλύτερους ανθρώπους ..

Oπως φαινεται στα ποστς μου παντα ειμαι με τον αδυναμο (μεταναστη, gay, απορο κλπ).

Δημοσ.

Καλα, συζητηση κανουμε, δεν ειναι απαραιτητο να νιωσουμε ο ενας τον αλλον, ουτε να επικοινωνησουμε συναισθηματικα.

Εσυ δηλαδη  απο το μηνυμα μου κατάλαβες οτι το ζητούμενο ειναι να επικοινωνήσουμε συναισθηματικά μεταξύ μας ?

η κλαίμε , δεν ξερω ...

Δημοσ.

Εσυ δηλαδη  απο το μηνυμα μου κατάλαβες οτι το ζητούμενο ειναι να επικοινωνήσουμε συναισθηματικά μεταξύ μας ?

η κλαίμε , δεν ξερω ...

Εσυ μιλησες για τετοια πραγματα φιλε μου.

Πιο συγκεκριμενα ειπες "οπότε ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε για τον απλούστατο λογο πως δεν νιώθει ο ένας τον άλλον". Δε χρειαζεται να νιωσουμε ο ενας τον αλλον.

Δημοσ.

Εσυ μιλησες για τετοια πραγματα φιλε μου κι εγω σου απαντησα αναλογως.

Πιο συγκεκριμενα ειπες "οπότε ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε για τον απλούστατο λογο πως δεν νιώθει ο ένας τον άλλον". Δε χρειαζεται λοιπον να νιωσουμε ο ενας τον αλλον.

Το  'αστο δεν νιώθεις' δεν το έχεις ξανακούσει ε ?

Αυτό στην ελλαδα ξέρεις , δεν σημαίνει ντε και καλά συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ μας

Αλλοδαπός και φρεσκος εδω,  ε ? Οχι οτι ειναι κακο αλλα πρεπει να μαθεις λιγο το πως εκφραζόμαστε εδω

και να μην κυριολεκτείς με τις λέξεις ..

υγ

οπου 'νιωθει' βαλε 'καταλαβαίνει'

''οπότε ειναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε για τον απλούστατο λογο πως δεν καταλαβαινει ο ένας τον άλλον ..''

Ενταξει εισαι τωρα ?  τα λεμε ιορδανη καληνυχτίζω (αυτο δεν σημαίνει οτι κλείσαμε ραντεβου και θα τα πουμε,ε )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...