Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή αυτοί που βάζουν φόλες επειδή ενοχλούνται τι είναι αν δεν είναι ψυχανώμαλοι ?

Μολις απο πανω το (ξανα)εξηγησα. Ψυχανωμαλος εισαι αν κανεις μια τετοια ενεργεια χωρις καμμια αιτια.

Το να σκοτωνεις γενικα δε σε κανει απαραιτητα 'ψυχανωμαλο'. Αν ηταν ετσι θα βαφτιζανε ολους τους φονιαδες 'ψυχανωμαλους' για να εχουν κι ελαφρυντικα...

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ωραία ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε , βγήκε άκρη κ αυτό ήταν. Just for the record την ίδια εντύπωση μου έδωσες που είχαν και οι υπόλοιποι αλλα είχα στο μυαλό μου και την πιθανότητα να μην εννοούσες αυτό ακριβώς, γιαυτό δεν σχολίασα νωρίτερα. Ηρεμία my friends , κάνει κ ζέστη , δεν είναι να συγχυζόμαστε :-D  

Δημοσ.

Συνελήφθη ο διαχειριστής της κατάπτυστης σελίδας "Θάνατος στα ΖΩΑ"

Συνελήφθη τελικά, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ο διαχειριστής της σελίδας στο facebook "Θάνατος στα ΖΩΑ - Η επιστροφή" που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Η σελίδα, προέτρεπε στην κατανάλωση οικόσιτων ζώων συντροφιάς ως εναλλακτική πηγή κρέατος, με αποτέλεσμα να εξοργίσει χιλιάδες φιλόζωους σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ο διαχειριστής σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διοικητικό στέλεχος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασιλείου Θεοχάρη, το όνομα της εταιρείας δεν θα δημοσιευθεί έως ότου γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από εντεταλμένα κλιμάκια του ΕΦΕΤ.
H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά απο πολλαπλές καταγγελίες, ανακάλυψε την ΙΡ του δράστη , κατάφερε να τον εντοπίσει με την βοήθεια τεχνολογίας GtP και να τον συνέλαβε "επι τω έργω" μη αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την ενοχή του. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Η είδηση έρχεται ως ανακούφιση στους χιλιάδες φιλόζωους που έβλεπαν τις προσπάθειές εξαφάνισης της σελίδας να πέφτουν στο κενό, παρά τις σοκαριστικές εικόνες που δημοσιεύονταν καθημερινά.
Η σελίδα υπάρχει απο το 2014, έχοντας αποκτήσει πάνω απο 1000 οπαδούς, γεγονός που οδηγεί κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να αναρωτιέται για τα χαλαρά όρια και την "δημοκρατικότητα" των κοινωνικών δικτύων.

zougla.gr

Ελπίζω και εύχομαι να ειναι αληθινή η είδηση  που ανέβηκε σήμερα σε παρα πολλες σελίδες ..

Δημοσ.

Μπα, εκτός αν η ΔΗΕ χρησιμοποιεί τεχνολογία gene-to-proteins για να ανακαλύπτει ηλεκτρονικά ίχνη :D 

Επί του θέματος, κακόγουστη η μη, πρόκειται (προφανώς) για τρολλοσελίδα από κάποιους που με φωτοσοπιές θέλουν να τσιγκλίσουν «επιλεκτικούς» (και borderline SJW) φιλόζωους. Κάτι που, αν κρίνω από μια γρήγορη ματιά που έριξα, μια χαρά κατάφερνουν. Περισσότερη ανάλυση δε χρειάζεται, ήδη έχουμε σκοτωθεί για ανάλογα θέματα, τύπου «γιατί σφάζουμε το γουρουνάκι αλλά χαϊδεύουμε το γατάκι» σε άλλα post :D

• Like 1
Δημοσ.

Αστυνομικός υποδιευθυντής Βασιλείου Θεοχάρης?

Τεχνολογία gtp ?

Τον έπιασαν επί το έργω (να κάνει τι) ? Και γενικά, ποιο ακριβώς είναι το αδίκημα;

Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την είδηση;

Δημοσ.

Όταν λες θάνατος στα ζώα το αδίκημα είναι πολύ σοβαρό και είναι η παρακινηση κακοποίησης η θανάτωσης ζώου μέσω διαδικτύου!

Όσοι δεν το καταλαβαίνεται απλά μην συμμετέχετε εδώ και μην το κλειδώσετε!

Ευχαριστώ..

ΥΓ

Ασχέτως αν η συγκεκριμένη είδηση είναι αληθινή η όχι, πολλοί διαχειριστές τέτοιων σελίδων έχουνε γίνει τσακωτοι, έχουν κλάψει και έχουν ζητήσει έλεος στο γραφείο του εισαγγελέα!

• Like 1
Δημοσ.

Here we go again... Αν πεις θάνατος στα αρνάκια αλλάζει το πράγμα; Αν το κάνεις πράξη κατά εκατοντάδες χιλιάδες ανεβάζοντας ταυτόχρονα τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο; 

Δεν έχω καμία όρεξη να υποστηρίζω τρολλάκια, αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει αυτό που προσπαθεί, έστω και με λάθος τρόπο, να περάσει η σελίδα.

Εκτός αν πιστεύεις πως αυτό είναι παρακίνηση κακοποίησης και θανάτωσης, ενώ αυτό ξέρω γω είναι κάτι αναμενόμενο. 

Όσο για το τελευταίο, μπορώ να σκεφτώ εκατοντάδες σελίδες οι οποίες πράγματι παρακινούν κακοποίηση και βια σε ζώα (καλλιστεία, αγοραπωλησίες, εκμετάλλευση, μεμονωμένα παραδείγματα βασανιστηρίων) αλλά και ανθρώπους (παραδείγματα δεν γράφω διότι αντιτίθενται στους κανόνες) και όμως ζουν και βασιλεύουν ακόμα. Your point is?

Δημοσ.
ΥΓ

Ασχέτως αν η συγκεκριμένη είδηση είναι αληθινή η όχι, πολλοί διαχειριστές τέτοιων σελίδων έχουνε γίνει τσακωτοι, έχουν κλάψει και έχουν ζητήσει έλεος στο γραφείο του εισαγγελέα!

Ποια ηταν η απειλουμενη ποινη? πολυετης καθειρξη?

Δημοσ.

Ρε φίλε το πρόβλημα σου ποιο ακριβώς είναι?

Αν σκοτώσεις αρνάκι επειδή είναι η δουλειά σου δεν σου κάνουν τίποτα αν σκοτώσεις σκύλο η γάτα και σε πιάσω σε πάω από το αυτί στον εισαγγελέα και δικάζεσαι για κακούργημα!! Δεν καταλαβαίνεις την σοβαρότητα? Κακούργημα λέμε! Τι παραδείγματα είναι αυτά που λες? Πόσο χρονών είσαι??

Ξεκολλάτε επιτέλους, έλεος.

Δημοσ.

Μαζί σου. Και εσύ αυτό το θεωρείς κομπλέ έτσι; Το να βασανίζεις και να σκοτώνεις κατά εκατοντάδες κάποια ζώα είναι δουλειά, άρα δεν μας πειράζει. Αλλά το να βασανίσεις ένα ζώο αν είναι συντροφιάς είναι κακούργημα.

Δε λέω, καλά κάνεις και τα παίρνεις στο κρανίο στο δεύτερο, αλλά κάτι μου λέει πως αν δηλώνεις φιλόζωος θα έπρεπε να αντιδράς, έστω με κάποιο τρόπο, και στο πρώτο, και όχι να το αγνοείς ως δεδομένο αφού, ε, «είναι δουλειά». Περί «επιλεκτικών» που λέγαμε;

Εκτός αν το πρόβλημα σου δεν είναι η ίδια η πράξη της κακοποίησης, αλλά κοιτάς πρώτα το τι διώκεται και τι όχι...

Όσο για τα της ηλικίας, ε δεν είμαστε και στο λύκειο, να κρατάμε τουλάχιστον τα προσχήματα, έτσι;

Δημοσ.

Ρε φίλε το πρόβλημα σου ποιο ακριβώς είναι?

Αν σκοτώσεις αρνάκι επειδή είναι η δουλειά σου δεν σου κάνουν τίποτα αν σκοτώσεις σκύλο η γάτα και σε πιάσω σε πάω από το αυτί στον εισαγγελέα και δικάζεται για κακούργημα!! Δεν καταλαβαίνεις την σοβαρότητα? Κακούργημα λέμε! Τι παραδείγματα είναι αυτά που λες? Πόσο χρονών είσαι??

Ξεκολλάτε επιτέλους, έλεος.

Δεν εχω καποιο προβλημα, συζητηση κανουμε, μην εισαι τσιτωμενος.

Ποια παραδειγματα λεω? Ειμαι 45 ετων.

Κατα τη γνωμη σου, ποια ειναι η καταλληλη ποινη για το σκοτωμα ενος σκυλου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...