iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οπως είναι και δικαίωμα μου να συμπαθώ πολύ περισσότερο έναν άνθρωπο που αγαπάει τα ζώα από έναν που δεν τα γουστάρει.. Το ανθρωπο που δεν αγαπαει τα ζωα σε τι σημειο τον αντιπαθεις? Δεν θα του δανεισεις λεφτα ας πουμε, θα του κοψεις τη καλημερα, ή μηπως θα ευχεσαι να τον πατησει κανα αυτοκινητο? Αστο μεγαλε, αφου βλεπεις ως δικαιολογια να μπαινουν φολες επειδη καποιος ακουει σκυλια να γαυγιζει η επειδη το κανουν οι γατες στα παρτερια δεν βγαινει ακρη, Οποτε μαθαμε σημερα πως φολες επειδη τα σκυλια γαυγιζουν = κακο, σερνουμε τα σκυλια με το αμαξι επειδη γαυγιζουν = κακο. Τι μαθαινει κανεις σημερα. Κριμα που δεν σερνουμε με τα αμαξια ενω τους εχουμε φυσικα πρωτα ταισει φολες, αυτους τους ανωμαλους που σκοτωνουν κατοικιδια, για λογο η για χωρις. Παρολο που στο εξηγησα τρεις φορες, εσυ το χαβα σου Και μη βαζεις στο στομα μου τις φαντασιωσεις σου, πουθενα δεν ειπα οτι... δικαιολογουνται οι φολες
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Φυσικά και ειναι δικαίωμα του καθενός , αυτο είναι αδιαπραγμάτευτο !! Οπως είναι και δικαίωμα μου να μου συμπαθώ πολύ περισσότερο έναν άνθρωπο που αγαπάει τα ζώα από έναν που δεν τα γουστάρει.. Επίσης τι λόγοι να υπάρχουν ρε παιδιά για να σκοτώσεις μια αθώα ψυχή ? τι συζητάτε ?? θα αφαιρέσεις ζωή επειδή υπάρχει λόγος αν δεν είσαι ψυχασθενής ? άνθρωπο θα σκότωνες αν υπήρχε λογος ? Για ζωή μιλάμε και εδώ , τι λέτε ?? αν είναι δυνατόν ... Πες τα. Εγώ προσωπικά σε αυτήν την κατηγορία βάζω και τους κυνηγούς. Λες και χρειάζεται να κυνηγάμε στον 21 αιώνα.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το ανθρωπο που δεν αγαπαει τα ζωα σε τι σημειο τον αντιπαθεις? Δεν θα του δανεισεις λεφτα ας πουμε, θα του κοψεις τη καλημερα, ή μηπως θα ευχεσαι να τον πατησει κανα αυτοκινητο? Κοίτα, αυτόν που δεν αγαπάει τα ζώα ουττε τον αντιπαθώ ούτε τίποτα απλά μου ειναι αδιάφορος ! Αυτόν όμως που τα σκοτώνει επειδή 'υπάρχει λογος' εντάξει το ακούσαμε και αυτο , εγραψες μεγαλε , αυτόν τον σιχαίνομαι δεν τον θεωρώ σε καμια περίπτωση άνθρωπο και εύχομαι να τον πατήσει αμάξι ναι και ακομη χειρότερα .. 5
Getta Robo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μα οποιος δε γουσταρει τα ζωα δε σημαινει απαραιτητως οτι τα σκοτωνει και τα βασανιζει. Συνηθως φολες βαζουν αυτοι που ενοχλουνται απο γαβγισματα, χεζουν τα μαγαζια τους, τρωνες τις κοτες τους κλπ. Αυτοι παλι που τα σερνουν απ τα μηχανακια προφανως ειναι ψυχανωμαλοι. Οχι, η πρωτη περιπτωση ειναι λογος συμφεροντος. Απο συμφερον μπορει κανεις να κανει πολυ χειροτερα πραγματα απο μια φολα. Παρολο που στο εξηγησα τρεις φορες, εσυ το χαβα σου Και μη βαζεις στο στομα μου τις φαντασιωσεις σου, πουθενα δεν ειπα οτι... δικαιολογουνται οι φολες Λογος για φολες λοιπον (αφου δικαιολογουντε λοιπον) μιας και υπαρχει συμφερον. Γιατι προφανως να ταιζεις ποντικοφαρμακο και γυαλια ενα σκυλι και γατια ενω ξεφνανε τα σωθικα τους για ωρες, ειναι προφανως πιο ανθρωπινο απο το να τα σερνεις στην ασφαλτο. Γιατι υπαρχει και ανθρωπισμος στο διαχωρισμο το πως θελουμε να ξεφορτωθουμε κατι, παντα φυσικα με λογο συμφερον και δικαιολογια. Δεν ξερω τι φαντασιωσεις εχεις εσυ, να το ψαξεις παντως. Δοκιμασε να αρχισεις απο εδω: http://www.lifelinehellas.gr 2
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτον ομως που τα σκοτώνει επειδη 'υπάρχει λογος' ενταξει το ακούσαμε και αυτο , εγραψες μεγαλε , αυτόν τον σιχαίνομαι , δεν τον θεωρώ σε καμια περίπτωση άνθρωπο και εύχομαι να τον πατήσει αμάξι ναι και ακομη χειρότερα .. Κι αλλος με προβλημα αντιληψης... λογος οπως τον βλεπει αυτος, ειπα μεγαλε. Κι εγω τον σιχαινομαι αυτον, οπως και σιχαινομαι και αυτους που παρακαλανε αμαξι να πατησει συνανθρωπο τους. Αυτη η ομαδα (μισ)ανθρωπων εχει ψυχολογικα προβληματα. Λογος για φολες λοιπον (αφου δικαιολογουντε λοιπον) μιας και υπαρχει συμφερον. Γιατι προφανως να ταιζεις ποντικοφαρμακο και γυαλια ενα σκυλι και γατια ενω ξεφνανε τα σωθικα τους για ωρες, ειναι προφανως πιο ανθρωπινο απο το να τα σερνεις στην ασφαλτο. Γιατι υπαρχει και ανθρωπισμος στο διαχωρισμο το πως θελουμε να ξεφορτωθουμε κατι, παντα φυσικα με λογο συμφερον και δικαιολογια. Δεν ξερω τι φαντασιωσεις εχεις εσυ, να το ψαξεις παντως. Δοκιμασε να αρχισεις απο εδω: http://www.lifelinehellas.gr Συνεχιζεις να βαζεις στο στομα μου τις φαντασιωσεις σου. Αλλη μια μεχρι να το χωνεψεις: Πουθενα δεν ειπα οτι... δικαιολογουνται οι φολες. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2016 από iordanis77
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γενικώς αν πειράξεις ανθρωπο ή ζώο έχεις πρόβλημα (δεν μιλάω για νόμιμη αυτοάμυνα) και θέλεις τη βοήθεια ειδικού. Απλώς μερικοί σε αυτή τη χώρα δυστυχώς θεωρούν φυσιολογικές τις φολες ως λύση όταν σε ενοχλούν κάποια ζώα *facepalm*
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το πρόβλημα αντίληψης το έχεις εσύ γι αυτό και θα σταματήσω τον διάλογο μαζί σου, ειναι κρίμα να κλειδώθει αυτό το θέμα!Κλείνοντας άκου, το να θες να πατήσει αμάξι έναν ψυχασθενή που σκορπάει τον θάνατο στους δρόμους αυτό δεν σε κάνει μισάνθρωπο αυτό σε κάνει μισάσκουλήκι, μόνο συνάνθρωπος μου δεν είναι ενας ψυχασθενής που σκοτώνει χωρίς λόγο και τον σιχαίνομαι όπως σιχαίνομαι και αυτούς που τους δικαιολογούν επειδή 'υπάρχουν λογοι'.. Αυτοί, που τους ψυχασθενείς δολοφόνους τους θεωρούν 'συνανθρώπους' τους, αυτοί να δεις ψυχολογικά θέματα που έχουν, απο την κορυφή μέχρι τα νύχια !!! 1
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το πρόβλημα αντίληψης το έχεις εσύ γι αυτό και θα σταματήσω τον διάλογο μαζί σου, ειναι κρίμα να κλειδώθει αυτό το θέμα! Κλείνοντας άκου, το να θες να πατήσει αμάξι έναν ψυχασθενή που σκορπάει τον θάνατο στους δρόμους αυτό δεν σε κάνει μισάνθρωπο αυτό σε κάνει μισάσκουλήκι, μόνο συνάνθρωπος μου δεν είναι ενας ψυχασθενής που σκοτώνει χωρίς λόγο και τον σιχαίνομαι όπως σιχαίνομαι και αυτούς που τους δικαιολογούν επειδή 'υπάρχουν λογοι'.. Αυτοί, που τους ψυχασθενείς δολοφόνους τους θεωρούν 'συνανθρώπους' τους, αυτοί να δεις ψυχολογικά θέματα που έχουν, απο την κορυφή μέχρι τα νύχια !!! Εγω φιλε ημουν σαφης, εσυ επιμενεις να στρεβλωνεις αυτα που λεω. Αν παλι δε τα καταλαβες, ξαναδιαβασε προσεκτικα και οπου εχεις θολο σημειο ρωτα. Τελος, το να παρακαλας να πεθανει ο συνανθρωπος σου για οποιοδηποτε λογο σημαινει οτι εχεις ψυχολογικα. Οι ψυχιατροι το λενε.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τελος, το να παρακαλας να πεθανει ο συνανθρωπος σου για οποιοδηποτε λογο σημαινει οτι εχεις ψυχολογικα. Οι ψυχιατροι το λενε.Πάμε ακόμη μια Ένας που σκοτώνει αθώους (ανθρώπους η ζώα) είναι Συνάνθρωπος για σένα που τον δικαιολογείς επειδή 'υπάρχει λόγος' και θέλεις το καλό του Ψυχασθενής δολοφόνος για μένα και θέλω το κακό του.. Ρώτα έναν ψυχίατρο να σου πει ποιος έχει θέμα, θα σου λύσει κάθε απορία.. End of story 1
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάμε ακόμη μια Ένας που σκοτώνει αθώους (ανθρώπους η ζώα) είναι Συνάνθρωπος για σένα που τον δικαιολογείς επειδή 'υπάρχει λόγος' Ψυχασθενής δολοφόνος για μένα.. End of story Αλλη μια: Πουθενα δεν δικαιολογησα. Ποτε θα ξεκολλησεις?
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όταν ξεκολλήσεις εσύ στο ότι θέλω το κακό των συνανθρώπων μου..Μόνο των ψυχασθενων δολοφόνων που σκορπάνε θάνατο και αφαιρούν αθώες ζωές, μόνο αυτών το κακό θέλω.. και για να το διατυπώσω καλύτερα πριν πλακώσουν οι περίεργοι, ακόμη και αυτών δεν το εύχομαι το κακό όπως λανθασμένα είπα προηγουμένως, απλά δεν θα με χαλάσει δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν πάθουν ..
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μα εγω δεν ασχοληθηκα με το τι θελεις. Συζητηση κανω επι του θεματος, οχι προσωπικες αντιδικιες.
thant Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πουθενα δεν ειπα οτι... δικαιολογουνται οι φολες. Είπες ομως οτι μπορει να γινει μόνο αν υπάρχει λόγος!!! Ακόμα να μας πεις τον λόγο... Μήπως και γω εχω πρόβλημα αντίληψης? Ισως.. 2
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Είπες ομως οτι μπορει να γινει μόνο αν υπάρχει λόγος!!! Ακόμα να μας πεις τον λόγο... Μήπως και γω εχω πρόβλημα αντίληψης? Ισως.. Αν διαβασες τι εγραψα προφανως και εχεις. Λογο ειπα οπως τον βλεπει αυτος. Αυτη ειναι η διαφορά με καποιον που δεν εχει κανεναν λογο. Πουθενα δεν ειπα οτι μπορει(επιτρεπεται) να γινει.
Vapir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μα οποιος δε γουσταρει τα ζωα δε σημαινει απαραιτητως οτι τα σκοτωνει και τα βασανιζει. Συνηθως φολες βαζουν αυτοι που ενοχλουνται απο γαβγισματα, χεζουν τα μαγαζια τους, τρωνες τις κοτες τους κλπ. Αυτοι παλι που τα σερνουν απ τα μηχανακια προφανως ειναι ψυχανωμαλοι. δηλαδή αυτοί που βάζουν φόλες επειδή ενοχλούνται τι είναι αν δεν είναι ψυχανώμαλοι ? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις