Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα λάθος το γράφει το site, εκεί κολλάει ο Joshua21

Η ειδηση οπως υπαρχει στο ΣΠΑΖ

ΕΠΕΙΓΟΝ! Μόλις ειδοποιηθήκαμε,

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ, 

η γυναίκα που επανειλλημένα εβαζε ΦΟΛΕΣ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Πόντου και Πλαπούτα 10Α, βρέθηκαν φόλες δίπλα και κάτω απο το αμάξι της γυναίκας. Ηταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο επι της Πλαπούτα στο νο.10Α. Επίσης στο πεζοδρόμιο οικοπεδικού χώρου, βρέθηκαν κεφτεδάκια με διαφανο υγρό μέσα και εξω απο τον κεφτέ, ασπρα σαν τυρί. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο αυτόφορο του αστ.τμ. Ελληνικού. Ειχαμε δεχτεί καταγγελία για την συγκεκριμένη γυναίκα, απο άνθρωπο που φροντίζει εκεί τα ζώα, οτι απεχθάνεται τις γάτες και εχουν φολιαστεί/εξαφανιστεί ενας μεγάλος αριθμός αυτών. Πριν λίγες μερες δεσποζόμενος σκυλος που εφαγε απο εκεί...δηλητηριαστηκε και πηγε κτηνίατρο, όπου διαγνώστηκε δηλητήριο φόλας. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι ένας απο τους μάρτυρες επίσης. Με την καθοδήγηση μας και τη βοήθεια των ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα, 

επιτέλους πιάστηκε επ αυτοφόρω! Τώρα πλέον ευχόμαστε να αποδωθεί δικαιοσύνη!

Τωρα αν κανανε λαθος, αν ειναι σκευωρια, αν ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πραγματικοτητα, η και η πραγματικοτητα η ιδια, θα ανακοινωθει απο τους φιλοζωους του ΣΠΑΖ τις επομενες ημερες.

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα να την ταίσουν τα κεφτεδάκια που έφτιαξε και το βίντεο να δημοσιευόταν παντού ως παράδειγμα.

Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είχαν γεννηθεί.

• Like 2
Δημοσ.

Το ζητημα ειναι να τιμωρηθει παραδειγματικα, και να μην την γλυτωσει επειδη πχ ειναι ξαδελφη της θειας του γειτονα καποιου της υψηλης κοινωνιας. Και αυτη η μπουρδα με το προστιμο διχως φυλακιση πρεπει να σταματησει. Δηλαδη αν καποιος ειναι ανωμαλος και πλουσιος, μπορει να πεταει φολες παντου επειδη εχει λεφτα;

• Like 3
Δημοσ.

Η ειδηση οπως υπαρχει στο ΣΠΑΖ

ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)

Yesterday at 10:23am · Glyfáda · 

ΕΠΕΙΓΟΝ! Μόλις ειδοποιηθήκαμε,

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ, 

η γυναίκα που επανειλλημένα εβαζε ΦΟΛΕΣ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Πόντου και Πλαπούτα 10Α, βρέθηκαν φόλες δίπλα και κάτω απο το αμάξι της γυναίκας. Ηταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο επι της Πλαπούτα στο νο.10Α. Επίσης στο πεζοδρόμιο οικοπεδικού χώρου, βρέθηκαν κεφτεδάκια με διαφανο υγρό μέσα και εξω απο τον κεφτέ, ασπρα σαν τυρί. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο αυτόφορο του αστ.τμ. Ελληνικού. Ειχαμε δεχτεί καταγγελία για την συγκεκριμένη γυναίκα, απο άνθρωπο που φροντίζει εκεί τα ζώα, οτι απεχθάνεται τις γάτες και εχουν φολιαστεί/εξαφανιστεί ενας μεγάλος αριθμός αυτών. Πριν λίγες μερες δεσποζόμενος σκυλος που εφαγε απο εκεί...δηλητηριαστηκε και πηγε κτηνίατρο, όπου διαγνώστηκε δηλητήριο φόλας. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι ένας απο τους μάρτυρες επίσης. Με την καθοδήγηση μας και τη βοήθεια των ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα, 

επιτέλους πιάστηκε επ αυτοφόρω! Τώρα πλέον ευχόμαστε να αποδωθεί δικαιοσύνη!

Τωρα αν κανανε λαθος, αν ειναι σκευωρια, αν ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πραγματικοτητα, η και η πραγματικοτητα η ιδια, θα ανακοινωθει απο τους φιλοζωους του ΣΠΑΖ τις επομενες ημερες.

Δεν έχω ιδέα για το αν είναι αλήθεια ή ψέματα τα παραπάνω, δεν έχω τρόπο ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω τίποτα. Μια δημοσίευση στο facebook είναι, δεν είναι είδηση.

Εγώ απλά στέκομαι στην αντίφαση που έχει η δημοσίευση, ο τίτλος λέει ότι "πιάστηκε επ αυτοφορω η γυναίκα που έβαζε φόλες στο Ελληνικό", αλλά στις λεπτομέρειες απλά γράφει ότι βρήκαν δηλητηριασμένους κεφτέδες στο πεζοδρόμιο "οικοπεδικού χώρου", και κάτω/δίπλα από το αμάξι κάποιας που είχε δηλώσει ότι απεχθάνεται τα αδέσποτα. Τώρα αν αυτό το τελευταίο για σένα σημαίνει πως αυτή η γυναίκα πιάστηκε επ` αυτοφώρω να βάζει φόλες... μάλλον έχεις πρόβλημα αντίληψης της Ελληνικής γλώσσας.

Δημοσ.

τελειως ηλιθιο αυτο που εκανε αλλα εξισου ηλιθιο ειναι να φυλακιζεις καποιον για κακομεταχειριση ενος ζωου οτι να ναι

Δημοσ.

τελειως ηλιθιο αυτο που εκανε αλλα εξισου ηλιθιο ειναι να φυλακιζεις καποιον για κακομεταχειριση ενος ζωου οτι να ναι

Αυτός που έχει κακομεταχειριστεί κάποιο ζώο είναι ικανός να το κάνει και σε άνθρωπο,σε κάποιο παιδάκι.Θα ήθελες να ήταν το παιδί σου;Αλλά και να μην ήταν έτσι,πιστεύεις οτι είμαστε ανώτερο είδος και έχουμε το δικαίωμα να κακοποιούμε τα ζώα η να τους αφαιρούμε την ζωή;

Ναι,πρέπει να πάει στην φυλακή για να συμμορφωθεί γιατί αλλιώς θα κάνει το ίδιο μέχρι να πεθάνει.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα για το αν είναι αλήθεια ή ψέματα τα παραπάνω, δεν έχω τρόπο ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω τίποτα. Μια δημοσίευση στο facebook είναι, δεν είναι είδηση.

Εγώ απλά στέκομαι στην αντίφαση που έχει η δημοσίευση, ο τίτλος λέει ότι "πιάστηκε επ αυτοφορω η γυναίκα που έβαζε φόλες στο Ελληνικό", αλλά στις λεπτομέρειες απλά γράφει ότι βρήκαν δηλητηριασμένους κεφτέδες στο πεζοδρόμιο "οικοπεδικού χώρου", και κάτω/δίπλα από το αμάξι κάποιας που είχε δηλώσει ότι απεχθάνεται τα αδέσποτα. Τώρα αν αυτό το τελευταίο για σένα σημαίνει πως αυτή η γυναίκα πιάστηκε επ` αυτοφώρω να βάζει φόλες... μάλλον έχεις πρόβλημα αντίληψης της Ελληνικής γλώσσας.

Δεν ειναι μια δημοσιευση, ειναι μια δηλωση απο αναγνωρισμενο και εξαιρετικο σωματειο. Και αφου εγινε επισημη δηλωση εκ μερους τους, πιθανοτατα ετσι και ειναι.

Τωρα, αν μεταξυ αλλων το προβλημα σου ειναι, πως δεν εχει υπαρξει επισημη αστυνομικη και επιστημονικη αναλυση και γνωστοποιηση του συμβαντος, τι να πω, ο καθενας με τα δικα του.

Με την Ελληνικη γλωσσα τα παω πολυ καλα. Μηπως εσυ εχεις καποιο προβλημα που υπαρχει μια ανωμαλη λιγοτερη εξω στη κοινωνια;

Δημοσ.

Δηλαδη αν πεταξω και εγω φόλες κατω απο το αμαξι σου και διπλα απο το σπίτι σου και μετα φωναξω την αστυνομία  σε χώνω μεσα για πλακα  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........και εχω και ενα ανωμαλο λιγοτερο.Αυτο μας λεει η" επίσημη "ανακοίνωση.

Δημοσ.

Αυτός που έχει κακομεταχειριστεί κάποιο ζώο είναι ικανός να το κάνει και σε άνθρωπο,σε κάποιο παιδάκι.Θα ήθελες να ήταν το παιδί σου;Αλλά και να μην ήταν έτσι,πιστεύεις οτι είμαστε ανώτερο είδος και έχουμε το δικαίωμα να κακοποιούμε τα ζώα η να τους αφαιρούμε την ζωή;

Ναι,πρέπει να πάει στην φυλακή για να συμμορφωθεί γιατί αλλιώς θα κάνει το ίδιο μέχρι να πεθάνει.

Γιατί, θες να πεις ότι αυτοί που κάνουν κάτι σε άνθρωπο, μπαίνουν φυλακή;

Δημοσ.

Δεν ειναι μια δημοσιευση, ειναι μια δηλωση απο αναγνωρισμενο και εξαιρετικο σωματειο. Και αφου εγινε επισημη δηλωση εκ μερους τους, πιθανοτατα ετσι και ειναι.

Τωρα, αν μεταξυ αλλων το προβλημα σου ειναι, πως δεν εχει υπαρξει επισημη αστυνομικη και επιστημονικη αναλυση και γνωστοποιηση του συμβαντος, τι να πω, ο καθενας με τα δικα του.

Τώρα είδα την απάντηση σου. Εγώ σου μίλησα για την αντίφαση της δημοσίευσης(που κάθε άλλο παρά σοβαρότητα δείχνει), και εσύ μου απαντάς για πιθανότητες... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Με την Ελληνικη γλωσσα τα παω πολυ καλα.

Αμφιβάλλω, για να αναφέρεσαι στον ΣΠΑΖ ως σωματείο δεν ξέρεις καν τη διαφορά συλλόγου και σωματείου.

Μηπως εσυ εχεις καποιο προβλημα που υπαρχει μια ανωμαλη λιγοτερη εξω στη κοινωνια;

Η ουσία είναι πως δεν προκύπτει από πουθενά ούτε πως υπάρχει ανώμαλη στο στόρι. Αλλά νταξ, για σένα οι δημοσιεύσεις της ΣΠΑΖ στο facebook είναι ευαγγέλιο.

Δημοσ.

"Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών εκδιώχνει 5 αδέσποτα γατιά που ζουν στο πίσω μέρος του κτιρίου του"

https://istoriesadespoton.gr/kataggelies/dioikitiko-efeteio-athinon-ekdiohnei-5-adespota-gatia-poy-zoyn-sto-piso-meros-toy

και όλες τους σωστές δεσποινίδες :P  να ήταν τίποτα άρρωστα ή πολύ βρώμικα να καταλάβαινα ότι το κάνουν για υγειονομικούς λόγους... αλλά τώρα αυτά τα πλασματακια γιατι να θέλουν να τα διώξουν;

Δημοσ.

Ανεβλήθη η δίκη λόγω απεργίας δικηγόρων και πρόκειται να εκδικαστεί την 11 Απριλίου 2016 στην Ευελπίδων στο κτήριο 7Γ

Θεια σου ειναι και σε πονει τοσο που την επιασαν;

Δημοσ.

κοίτα όσο ηλίθιο και αν σου φαίνεται να μπει φυλακή επειδή βασάνιζε και σκότωνε ζώα, είναι νόμος και όλοι ανεξαρτήτως είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τους νόμους  αλλιώς δεν έχουμε καμία θέση στον πολιτισμό.  Όπως υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον βασανιστή απο εμένα και δεν έχω την δυνατότητα να του ξεκολλήσω το κεφάλι να παίζω μπάλα έτσι και ο νόμος προστατεύει τα ζώα απο αυτούς.  

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...