Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 3)Κότα το πιο άθλιο θέαμα στην σφαγή το δύστυχο πτηνό ακόμα και αποκεφαλισμένο χοροπηδάει τουλάχιστον για μισό λεπτό αλλά ακόμα μετά από αιώνες και αιώνες εκτροφής σε οικίες δεν έχει βρεθεί άλλος τρόπος σφαγής,δεν ξέρω τι γίνεται στα πτηνοτροφεία. Είχα διαβάσει κάτι πρόσφατα σχετικά με τις κότες και δεν γνωρίζω αν είναι αληθές ή fake, έλεγαν οτι είχαν αποκεφαλίσει μια κότα για σφαγή στην αμερική και αυτή έμεινε ζωντανή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κεφάλι, λένε οτι ο εγκέφαλος της κότας δεν είναι στο κεφάλι αλλά πιο κάτω στο σώμα της και σε εκείνη την περίπτωση σώθηκε ο εγκέφαλος της κότας και χτυπούσε η καρδιά. Ίσως για κάποιον τέτοιο λόγο να παραμένει για μισό λεπτό ζωντανή.
whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Και στην Ευρώπη έτσι κάνουν οι κότες! Δεν εχετε σκοτώσει ποτέ για να φάτε;;;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι,μονο που η συγκεκριμενη ποινη ειναι χα'ι'δεμα!Με τον ιδιο τροπο ακριβως να βασανιζονται οσοι κακοποιουν τα ζωα,μετα φυλακα,και μετα προστιμο! Και αν πεσει κατι στην υποληψη μας..Πρωτα ξυλο μεχρι λυποθυμιας,και μετα συστημενο στην αστυνομια! Ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο! ευτυχως το ξυλο και ο παπας της φυλακης θα τους βοηθησει να γινουν Ανθρωποι. Τουλαχιστον δεν θα τα σερνουν με τα μηχανακια, θα τα δενουν με συρμα στα δεντρα, οπως παλια
xstreamgamer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει κάτι πρόσφατα σχετικά με τις κότες και δεν γνωρίζω αν είναι αληθές ή fake, έλεγαν οτι είχαν αποκεφαλίσει μια κότα για σφαγή στην αμερική και αυτή έμεινε ζωντανή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κεφάλι, λένε οτι ο εγκέφαλος της κότας δεν είναι στο κεφάλι αλλά πιο κάτω στο σώμα της και σε εκείνη την περίπτωση σώθηκε ο εγκέφαλος της κότας και χτυπούσε η καρδιά. Ίσως για κάποιον τέτοιο λόγο να παραμένει για μισό λεπτό ζωντανή. Είναι γεγονός, η κότα δεν σπαρταράει απλώς, κάνει άλματα τα πρώτα δευτερόλεπτα χωρίς κεφάλι. Στα 40 μου χρόνια και ζώντας σε χωριό αυτό το άθλιο θέαμα το έχω παρακολουθήσει όλο και όλο ίσα με 5 φορές.Από τότε όταν πάει η μάνα μου να σφάξει κότα εγώ κλείνομαι μέσα στο σπίτι.Η γυναίκα μου είναι πιο αναίσθητη αν και παιδί της πόλης αλλά ούτε και αυτή σφάζει.Μάλλον όταν πεθάνει η μάνα μου οι κότες μας θα πεθαίνουν από γηρατειά 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Και στην Ευρώπη έτσι κάνουν οι κότες! Δεν εχετε σκοτώσει ποτέ για να φάτε;;; τι θελεις να πες; Οτι οποιος ειχε ευκαιριες/γνωσεις να κανει κατι αλλο δεν θα χρησιμοποιουσε βια; Απο την αλλη λενε οτι το κρεατακι εκανε τον εγκεφαλο μας να αναπτυχθει. Ασε, ποναει και ο φρονιμιτης μου και πρεπει να τον βγαλω...
sepsekasan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει κάτι πρόσφατα σχετικά με τις κότες και δεν γνωρίζω αν είναι αληθές ή fake, έλεγαν οτι είχαν αποκεφαλίσει μια κότα για σφαγή στην αμερική και αυτή έμεινε ζωντανή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κεφάλι, λένε οτι ο εγκέφαλος της κότας δεν είναι στο κεφάλι αλλά πιο κάτω στο σώμα της και σε εκείνη την περίπτωση σώθηκε ο εγκέφαλος της κότας και χτυπούσε η καρδιά. Ίσως για κάποιον τέτοιο λόγο να παραμένει για μισό λεπτό ζωντανή. Ναι εχει συμβει και την ειχε καποια χρονια ταιζοντας την με ορο.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Βίντεο που "είδε το φως της δημοσιότητας" εμφανίζει εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον σκύλο του!Ο 68χρονος Δημοτικός Σύμβουλος (της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου) φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο μπαστούνι και με αυτό να χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα το σκυλί, που ήταν δεμένο στην αυλή του σπιτιού του. Στο βίντεο, το ζώο φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο και τον 68χρονο να το βρίζει και να του φωνάζει «φάτο», θέλοντας προφανώς να το αναγκάσει να φάει φαγητό, που δεν ήθελε.Στο σημείο της κακοποίησης σπεύδουν τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκυλιού, αποτρέποντας τον 68χρονο να το χτυπάει. Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο. Ο 68χρονος συνελήφθη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου τού Δήμου Παγγαίου από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού. https://www.youtube.com/watch?v=X_35ykIikcE http://www.epoli.gr/synelifthi-dimotikos-symboylos-kakopoiisi-skyloy-a-81734.html
De@th L0rd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε πούστη μου 2015 έχει γεμίσει ο τόπος κινεζιές με κάμερες θηρία και iphone, και ακόμη τραβάνε βίντεο λες και έχουν 0.3 mp κάμερα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 και που το ακούω φτάνει και περισσεύει, δεν είναι ανάγκη να το βλέπω και σε HD... 4
_hopelesscase_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει κάτι πρόσφατα σχετικά με τις κότες και δεν γνωρίζω αν είναι αληθές ή fake, έλεγαν οτι είχαν αποκεφαλίσει μια κότα για σφαγή στην αμερική και αυτή έμεινε ζωντανή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κεφάλι, λένε οτι ο εγκέφαλος της κότας δεν είναι στο κεφάλι αλλά πιο κάτω στο σώμα της και σε εκείνη την περίπτωση σώθηκε ο εγκέφαλος της κότας και χτυπούσε η καρδιά. Ίσως για κάποιον τέτοιο λόγο να παραμένει για μισό λεπτό ζωντανή. πού θα μπορούσε να είναι δηλαδή;
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω που θα μπορούσε να είναι, ούτε γνωρίζω από ανατομία ζώων.
epipolaios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 μακαρι να χε και κανα γοριλα εκει μεσα για περεταιρω τιμωρια ...
Getta Robo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 http://www.nooz.gr/noozpets/epautoforo-i-gunaika-pou-evaze-foles-sto-elliniko Μια ακομα ανωμαλη, στα χερια του νομου. 2
ParhsG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 https://www.facebook.com/100008610199438/videos/1521619644801694/ Απλά υπάρχουν και άλλοι που δε παθαίνουν τίποτα , όπως στο πάνω video
Προτεινόμενες αναρτήσεις