Δημοφιλής ανάρτηση Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Η πρώτη καταδίκη για κακοποίηση σκύλου επιβλήθηκε σήμερα σε κάτοικο της Κάτω καμήλας.. Σερρών, ο οποίος και καταδικάστηκε από το τριμελές κακουργιοδικείο Σερρών σε έναν χρόνο φυλάκιση και 5.000 € πρόστιμο, χωρίς αναστολή. Πριν από μερικούς μήνες, ο καταδικασθείς εντοπίστηκε να σέρνει με τη μηχανή του, τον σκύλο του, επί ώρες μέχρι που κατάφεραν να τον σταματήσουν κάποιοι νεαροί, και τελικά έσωσαν τον σκύλο. Σήμερα το πρωί στις 9:00 ο ιδιοκτήτης του ζώου, δικάστηκε στο τριμελές πλημμελειοδικείο Σερρών και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή και 5.000 ευρώ πρόστιμο, χωρίς αναστολή. Είναι η πρώτη φορά που καταδικάζεται κάποιος για κακοποίηση ζώου, χωρίς αναστολή και γι’ αυτό τον λόγο η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προστασία των ζώων. Όπως αναφέρει το serraikanea.gr, στην Κάτω Καμήλα Σερρών δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και δεν εφαρμόζεται κανένα πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών. Είναι μάλιστα μία περιοχή που οι κακοποιήσεις ζώων είναι ιδιαίτερα αυξημένες και συμβαίνουν με την ανοχή της τοπικής κοινωνίας. Φωτεινή εξαίρεση αποτέλεσαν οι νεαροί που ακινητοποίησαν το δράστη και σταμάτησαν το μαρτύριο του άτυχου τετράποδου. ------------------------- Οταν όλα σε αυτόν τον τόπο πανε κατά διαόλου μια λεξη ΜΟΝΟ μπορείς να πεις διαβάζοντας την παραπάνω είδηση .. Ε Υ Γ Ε !!! στην φυλακή , στην ψειρού χωρίς αναστολή, ενας χρόνος πίσω απο τα κάγκελα κ λίγο είναι ! ότι σοβαρό περιστατικό πέσει στην αντίληψη σας ειδοποιήστε αμέσως την αστυνομία , αν βρεθεί αστυνομικός , απλό όργανο , διοικητής αστυνομικου τμήματος η οποιοσδήποτε άλλος και σας πει ''έλα μωρέ έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε'' καταγγείλετε τον στον εισαγγελέα υπηρεσίας (η στείλτε μου ενα πμ αν ειναι σοβαρό) και θα χάσει την δουλειά του ! εν ολίγοις πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ! Απο τις πιο όμορφες ειδήσεις που εχω διαβάσει εδω και πάρα πολυ καιρό , εύγε και πάλι .. 70
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά εύγε για την φυλάκιση. Τώρα τι σκατά είχε μέσα το κεφάλι του δεν ξέρω 3
patriot21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι,μονο που η συγκεκριμενη ποινη ειναι χα'ι'δεμα!Με τον ιδιο τροπο ακριβως να βασανιζονται οσοι κακοποιουν τα ζωα,μετα φυλακα,και μετα προστιμο! Και αν πεσει κατι στην υποληψη μας..Πρωτα ξυλο μεχρι λυποθυμιας,και μετα συστημενο στην αστυνομια! Ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο! 8
king2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο εξαιρετική είδηση. Μακαρι να τους ρίχνουν ακόμα περισσότερα χρόνια αυτούς τους μπασταρδους στο μέλλον. Εδώ σε μας ρίχνουν φολες οι γαμημενοι. Λες και τους πειραξαν τα ζωντανά. Από τους χειρότερος εγκληματίες είναι. 8
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά μπορώ να δω άνθρωπο να βασανίζεται μπροστά μου και απλά να με πειράξει ή να τρέξω να τον βοηθήσω, αν δω ζώο να βασανίζεται θα φλιπάρω τελείως, λες και τον ενόχλησε τον παπάρα πουθενά το σκυλάκι για να το σύρει με την μηχανή. Psycho 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το μόνο ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι ότι το έτος 2015(!) λέμε ''εύγε'' για τα αυτονόητα και πιο κωμικό είναι πως πρόκειται για νομοθέτημα της δεξιάς τελικά. Του 2012. Θα έβαζα στοίχημα μάλλον πως αυτοί που περιμένουν να εξαφανιστούν οι παρελάσεις και τα θρησκευτικά σύμβολα από τις δυνάμεις της προόδου, πιο πιθανό είναι στο μέλλον να κάνουν παρέλαση τραβώντας τα άρματα μάχης με αλυσίδες υπό την απειλή oπλισμένου Ταλιμπάν. LOL
king2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά μπορώ να δω άνθρωπο να βασανίζεται μπροστά μου και απλά να με πειράξει ή να τρέξω να τον βοηθήσω, αν δω ζώο να βασανίζεται θα φλιπάρω τελείως, λες και τον ενόχλησε τον παπάρα πουθενά το σκυλάκι για να το σύρει με την μηχανή. Psycho Κάποιοι άνθρωποι το αξίζουν και με το παραπάνω. Ένα ζώο ποτέ δεν θα σκεφτεί να σε κάνει κακό εκτός και αν έχει λυσσα ή το πειραξεις. Αυτοι είναι σαδιστες να χαίρονται να βασανιζουν ζώα. Ισόβια έπρεπε να φάει. 4
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 δεστε τον σε μια νταλικα που κανει το γυρο της ευρωπης. ουτε φθλακη, ουτε χρηματικο προστιμο, ουτε τιποτα. συρσιμο και θανατος στα πρωτα μετρα. 1
johnbond Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά,ας δούμε πρώτα πόσο θα κάτσει μέσα και μετά ας πανηγυρίσουμε.. 2
ant_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αμφιβάλω αν αυτό το σκουπίδι πάει έστω και μια μέρα φυλακή είναι δεν είναι με αναστολή για 1 έτος -* Αποφυλακίζονται όσοι εκτίουν ποινή που δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη, - Με το ισχύον καθεστώς οι ποινές φυλάκισης μέχρι 1 έτος μετατρέπονται σε χρηματική ποινή. 1
liopyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά,ας δούμε πρώτα πόσο θα κάτσει μέσα και μετά ας πανηγυρίσουμε.. Νομίζω πως μπορούμε να δούμε, μιας και η είδηση χρονολογείται κάπου τον Ιανουάριο του 2014.. (και προσωπικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητά της). 2
Unabomber Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως μπορούμε να δούμε, μιας και η είδηση χρονολογείται κάπου τον Ιανουάριο του 2014.. (και προσωπικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητά της). http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/396855/proti-fylakisi-gia-kakopoiisi-skyloy-stin-ellada http://www.enikos.gr/society/209392,Prwth-fylakish-gia-kakopoihsh-skyloy-sthn-Ellada.html 1
johnbond Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως μπορούμε να δούμε, μιας και η είδηση χρονολογείται κάπου τον Ιανουάριο του 2014.. (και προσωπικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητά της). Άρα θα είναι ήδη ελεύθερος,αν πήγε ποτέ φυλακή που αμφιβάλλω.. Στην Ελλάδα δεν πάνε φυλακή για κακουργήματα..Θα πάνε για τον σκύλο(που και αυτό κακούργημα είναι αλλά ο νόμος δεν το θεωρεί έτσι);
Mau-Maus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως μπορούμε να δούμε, μιας και η είδηση χρονολογείται κάπου τον Ιανουάριο του 2014.. (και προσωπικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητά της). http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/396855/proti-fylakisi-gia-kakopoiisi-skyloy-stin-ellada http://www.enikos.gr/society/209392,Prwth-fylakish-gia-kakopoihsh-skyloy-sthn-Ellada.html Και τι να λεει που εγινε το 14 και οχι το 15 ? αλλάζει κάτι για εσας που κάθεστε να ψειρίζετε τα πάντα εκτός απο την ουσία ? ισχύει η δεν ισχύει η είδηση ? έγινε η δεν έγινε η δίκη ? ακόμη καλύτερα που έγινε πριν εναν χρονο !! λέτε για το αν θα κάτσει μια μέρα φυλακή κτλ κτλ ξεχνάτε όμως κάτι εξίσου σημαντικό που θα πονέσει αυτον τον άρρωστο και που είναι το ταλιρακι ! επίσης για να μην κάτσει μέσα πρέπει πέρα απο το πρόστιμο να εξαγοράσει και την ποινή του κατι που σημαίνει αυτόματος πανω απο ενα 10ρικακι ! καλό φαίνεται το ποσό για την βολτίτσα που ηθελε να πάει το σκυλάκι του ε ? δεν τον (σας) χάλασε ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις