Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι,μονο που η συγκεκριμενη ποινη ειναι χα'ι'δεμα!Με τον ιδιο τροπο ακριβως να βασανιζονται οσοι κακοποιουν τα ζωα,μετα φυλακα,και μετα προστιμο!

Και αν πεσει κατι στην υποληψη μας..Πρωτα ξυλο μεχρι λυποθυμιας,και μετα συστημενο στην αστυνομια!

Ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο!

• Like 8
Δημοσ.

Μπράβο εξαιρετική είδηση. Μακαρι να τους ρίχνουν ακόμα περισσότερα χρόνια αυτούς τους μπασταρδους στο μέλλον. Εδώ σε μας ρίχνουν φολες οι γαμημενοι. Λες και τους πειραξαν τα ζωντανά. Από τους χειρότερος εγκληματίες είναι.

• Like 8
Δημοσ.

Πραγματικά μπορώ να δω άνθρωπο να βασανίζεται μπροστά μου και απλά να με πειράξει ή να τρέξω να τον βοηθήσω, αν δω ζώο να βασανίζεται θα φλιπάρω τελείως, λες και τον ενόχλησε τον παπάρα πουθενά το σκυλάκι για να το σύρει με την μηχανή. Psycho

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι ότι το έτος 2015(!) λέμε ''εύγε'' για τα αυτονόητα και πιο κωμικό είναι πως πρόκειται για νομοθέτημα της δεξιάς τελικά. Του 2012. 

Θα έβαζα στοίχημα μάλλον πως αυτοί που περιμένουν να εξαφανιστούν οι παρελάσεις και τα θρησκευτικά σύμβολα από τις δυνάμεις της προόδου, πιο πιθανό είναι στο μέλλον να κάνουν παρέλαση τραβώντας τα άρματα μάχης με αλυσίδες υπό την απειλή oπλισμένου Ταλιμπάν. LOL

Δημοσ.

Πραγματικά μπορώ να δω άνθρωπο να βασανίζεται μπροστά μου και απλά να με πειράξει ή να τρέξω να τον βοηθήσω, αν δω ζώο να βασανίζεται θα φλιπάρω τελείως, λες και τον ενόχλησε τον παπάρα πουθενά το σκυλάκι για να το σύρει με την μηχανή. Psycho

Κάποιοι άνθρωποι το αξίζουν και με το παραπάνω. Ένα ζώο ποτέ δεν θα σκεφτεί να σε κάνει κακό εκτός και αν έχει λυσσα ή το πειραξεις. Αυτοι είναι σαδιστες να χαίρονται να βασανιζουν ζώα. Ισόβια έπρεπε να φάει.

• Like 4
Δημοσ.

δεστε τον σε μια νταλικα που κανει το γυρο της ευρωπης. ουτε φθλακη, ουτε χρηματικο προστιμο, ουτε τιποτα.

συρσιμο και θανατος στα πρωτα μετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αμφιβάλω αν αυτό το σκουπίδι πάει έστω και μια μέρα φυλακή

είναι δεν είναι με αναστολή για 1 έτος

-* Αποφυλακίζονται όσοι εκτίουν ποινή που δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη,

-    Με το ισχύον καθεστώς οι ποινές φυλάκισης μέχρι 1 έτος μετατρέπονται σε χρηματική ποινή. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά,ας δούμε πρώτα πόσο θα κάτσει μέσα και μετά ας πανηγυρίσουμε..

Νομίζω πως μπορούμε να δούμε, μιας και η είδηση χρονολογείται κάπου τον Ιανουάριο του 2014.. B)

(και προσωπικά αμφιβάλλω για την εγκυρότητά της).

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω πως μπορούμε να δούμε, μιας και η είδηση χρονολογείται κάπου τον Ιανουάριο του 2014.. B)

:-D

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/396855/proti-fylakisi-gia-kakopoiisi-skyloy-stin-ellada

http://www.enikos.gr/society/209392,Prwth-fylakish-gia-kakopoihsh-skyloy-sthn-Ellada.html

• Like 1
Δημοσ.

Άρα θα είναι ήδη ελεύθερος,αν πήγε ποτέ φυλακή που αμφιβάλλω..

Στην Ελλάδα δεν πάνε φυλακή για κακουργήματα..Θα πάνε για τον σκύλο(που και αυτό κακούργημα είναι αλλά ο νόμος δεν το θεωρεί έτσι);

Δημοσ.

Και τι να λεει  που εγινε το 14 και οχι το 15 ?

αλλάζει κάτι  για  εσας που κάθεστε να ψειρίζετε τα πάντα εκτός απο την ουσία ?

ισχύει η δεν ισχύει η είδηση ?  έγινε η δεν έγινε η δίκη ?  ακόμη καλύτερα που έγινε πριν εναν χρονο !!

λέτε για το αν θα κάτσει μια μέρα φυλακή  κτλ κτλ  ξεχνάτε όμως κάτι  εξίσου σημαντικό που θα πονέσει  αυτον τον άρρωστο και  που είναι το ταλιρακι ! επίσης για να μην κάτσει μέσα πρέπει πέρα απο το πρόστιμο να εξαγοράσει και την ποινή του κατι που σημαίνει αυτόματος πανω απο ενα 10ρικακι !

καλό φαίνεται το ποσό για την βολτίτσα που ηθελε να πάει το σκυλάκι του ε ? δεν τον (σας) χάλασε ...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...