Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό λέω. Όλα τα reviews λένε ότι μετά από λίγο αρχίζει να laggarei κτλ κτλ..

Πιστεύω ότι είναι κι ανάλογα τι χρήση το κάνεις. Για απλό σερφάρισμα πχ δε νομίζω να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα

(και δεν μιλάμε και για κανένα εξωφρενικό ποσό για να κλαις τα λεφτά σου πχ)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου αρέσουν πολύ σα σκέψη αυτά τα pc-on-a-stick, το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη ethernet.

φαντάζομαι οτι ειναι θεμα χώρου, αλλά θα ήταν πράγματι πολύ βολικό....

Υποθέτω πως από την στιγμή που έχει στάνταρ έξοδο USB υπάρχει λύση στο πρόβλημα και λέγεται usb to lan adapter (π.χ. αυτό που είναι και hub μαζί).

Δημοσ.

Αυτό θα ήταν υπέροχο για ταινίες και σερφάρισμα, αλλά και για light gaming (ένα AoE 2 και Sims 1 και MAME το βγάζει παραπάνω από άνετα). Σκέφτομαι να το τσιμπήσω αλλά υπάρχει και το Compute Stick της Intel ποιό λέτε να είναι καλύτερο;

ο καθενας βεβαια το θελει για διφορετικη χριση εγω το θελω για να φτιαξω μια παιχνιδομιχανη με χειριστιρια για το σπιτι επειδη δεν μπορω να παρω ολη την καμπινα μαζι.

Αυτο που με προβλιματιζει ειναι πεζει τα μαμε και αν ναι τα παλια πχ. 135 εκδοση? αν αλαξεις το λογισμικο βαζοντας πχ 7ρια θα υπαρχουν drivers? ειναι ιδιοι η θα εχει θεματα? οπως επισης και το βασικοτερο ολων σε περιπτωση αλλαγης λογισμικου θα πρεπει λογικα να χανετε και εγγύηση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...