exor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 gta v !!!!!! ενταξει λιγο slide show αλλα και που το παιζει μονο ειναι ασυλληπτο.. ακου 3-4 καρτελλες στο chrome ..αχαχαχαχ skyrim warthunder, war thunder CS:GO, TF2, Dota 2, PoE, CoD4:MW2 κτηνος το cherry trail
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά εδώ το Acer iconia w1 tablet που έχω ... Με 1 γιφα ραμ και 1.3 ghz τετραπυρινο επεξεργαστή ... Παίζει doom 3 στα χαμηλά γραφικά ... Αυτό που έχει καινούριο επεξεργαστή και 2 γιγα ραμ θα παίζει καλύτερα ...
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 πωπω.. βλεπεις ανθρωπους λογικους και αλλους εντελως ..ασε μη πω λοιπον.. το συγκεκριμενο ατομ ..παιζει μεχρι και games , battlefield 3 ! se χαμηλες πολυ παντα αναλυσεις εννοειτε .. οσο για 3-4 καρτελλες chrome .. kai 30 να ανοιξεις σε θα καταλαβει τιποτα .. ειναι σαν κανονικο pc και μαλιστα γρηγορο για media center και everyday use ...οσο για photoshop εχω δει το προηγουμενο ατομ εν δραση to bay trail ..μια χαρα για ερασιτεχνικη χρηση !
kallair Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 όλα ειναι θέμα προσδοκιών αγαπητέ. Εγώ προσωπικά κάτι που θα το γονατίσει ενας Chrome με 3-4 καρτέλες ανοιχτές, δε με ενθουσιάζει ως ιδέα καθόλου. Καποιους που θέλουν κατι πολυ συγκεκριμένο, μπορεί να τους εξυπηρετήσουν, αλλα ως εκει. Στα mini pc υπάρχουν λύσεις... ισως οχι σε αυτά τα λεφτά αλλα σίγουρα ρεαλιστικές και οχι gimmick. Ποιες λυσεις εχεις δοκιμασει και εχεις αποκτησει αποψη; γιατι εγω ενα κινεζικο onda ταμπλετ, μια χαρα μου λειτουργει χωρις κολλήματα.
Alx1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν αρκετά reviews του Intel Compute Stick, για να έχει κάποιος εκ των προτέρων μια καλή εικόνα για το τι προσφέρει η πρόταση της Asus. Προσωπικά συμφωνώ ότι αυτά τα προϊόντα υπάρχουν διότι η τεχνολογία επιτρέπει την ύπαρξή τους. Δεν δημιουργηθηκαν για να εξυπηρετησουν κάποια καταναλωτική ανάγκη της αγοράς. Πιο πολύ το βλέπω να αγοραζεται από εμάς τους PC/gadget geeks. Η προφανής χρησιμότητα είναι η μετατροπή οποιασδήποτε «χαζής» τηλεόρασης σε smart με ασήμαντο κόστος. Ή μάλλον πιο σωστά ήταν, καθώς πλέον το κόστος έχει συμπιεστεί τόσο ώστε οι μη smart τηλεοράσεις να είναι η εξαίρεση πλέον και όχι ο κανόνας. Από την΄αλλη βέβαια τα Windows σε στικάκια ποτέ δεν θα μπορέσουν να συγκριθούν με proprietary OS διαφόρων τηλεοράσεων από πλευράς δυνατοτήτων, οπότε μάλλον θα υπάρχει πάντα ένα μερίδιο στην αγορά και για τα PC Stick.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω ότι έχουν μέλλον τέτοιες συσκευές...δεν είναι και λίγο να κουβαλάς έναν αξιοπρεπέστατο υπολογιστή σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου! Και οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από λογικές! 1
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ το βρίσκω εξαιρετικά καινοτόμο και χρήσιμο
Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομιζω να τα αργησει τοσο αν θελει μεριδιο στην αγορα το αντοιστιχο της Intel ειναι ηδη διαθεσιμο στην ελλαδα http://www.msystems.gr/index.php?category=1018&product=19404 http://www.msystems.gr/index.php?category=1018&product=19390 Aν και τα 2 ειχαν ιδια χαρακτηρηστικα θα επερνα αυτο με τα linux αλλα το 1 GB ραμ λιγοτερο με χαλασε σημερινό όταν έχω εντυπώσεις θα πω την γνώμη μου (το ακριβό είναι) 1
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 σημερινό όταν έχω εντυπώσεις θα πω την γνώμη μου (το ακριβό είναι) P_20150912_195732.jpg Το πήρες; Ωραίος! Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς! 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 το λοιπον το εργαλιο τα σπαει ! χωνεις μια sd 128αρα η εναν εξωτερικο σκληρο 2.5αρη , συν ενα usb hub να εχεις 4 θηρες και εχεις τελειο υπολογιστη τσεπης για τα παντα ολα εκτος απο games ! σκεψου ποσο καλυτερο θαειναι αυτο με καλυτερο επεξεργαστη !! σουπερ αγορα 1
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 το λοιπον το εργαλιο τα σπαει ! χωνεις μια sd 128αρα η εναν εξωτερικο σκληρο 2.5αρη , συν ενα usb hub να εχεις 4 θηρες και εχεις τελειο υπολογιστη τσεπης για τα παντα ολα εκτος απο games ! σκεψου ποσο καλυτερο θαειναι αυτο με καλυτερο επεξεργαστη !! σουπερ αγορα Ήμουν σίγουρος! 1
jmirko15 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Βέβαια όλα τα τεχνολογικά site λένε να μην το αγοράσεις.. Βασικά να περιμένεις κάτι καλύτερο.. 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Βέβαια όλα τα τεχνολογικά site λένε να μην το αγοράσεις.. Βασικά να περιμένεις κάτι καλύτερο.. Εννοείς αυτό που πήρε ο Maus; Το να περιμένεις κάτι καλύτερο δεν τελειώνει ποτέ στην τεχνολογία...για μένα αν σε καλύπτει κάτι το παίρνεις
alexmm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μου αρέσουν πολύ σα σκέψη αυτά τα pc-on-a-stick, το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη ethernet. φαντάζομαι οτι ειναι θεμα χώρου, αλλά θα ήταν πράγματι πολύ βολικό....
jmirko15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοείς αυτό που πήρε ο Maus; Το να περιμένεις κάτι καλύτερο δεν τελειώνει ποτέ στην τεχνολογία...για μένα αν σε καλύπτει κάτι το παίρνεις Ναι αυτό λέω. Όλα τα reviews λένε ότι μετά από λίγο αρχίζει να laggarei κτλ κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα