Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gta v !!!!!! ενταξει λιγο slide show αλλα και που το παιζει μονο ειναι ασυλληπτο.. ακου 3-4 καρτελλες στο chrome ..αχαχαχαχ

skyrim 

warthunder, war thunder

CS:GO, TF2, Dota 2, PoE, CoD4:MW2

κτηνος το cherry trail

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εδώ το Acer iconia w1 tablet που έχω ... Με 1 γιφα ραμ και 1.3 ghz τετραπυρινο επεξεργαστή ... Παίζει doom 3 στα χαμηλά γραφικά ... Αυτό που έχει καινούριο επεξεργαστή και 2 γιγα ραμ θα παίζει καλύτερα ...

Δημοσ.

πωπω.. βλεπεις ανθρωπους λογικους και αλλους εντελως ..ασε μη πω λοιπον..

το συγκεκριμενο ατομ ..παιζει μεχρι και games , battlefield 3 ! se χαμηλες πολυ παντα αναλυσεις εννοειτε .. οσο για 3-4 καρτελλες chrome .. kai 30 να ανοιξεις σε θα καταλαβει τιποτα .. ειναι σαν κανονικο pc και μαλιστα γρηγορο για media center και everyday use ...οσο για photoshop εχω δει το προηγουμενο ατομ εν δραση to bay trail ..μια χαρα για ερασιτεχνικη χρηση !

Δημοσ.

όλα ειναι θέμα προσδοκιών αγαπητέ. Εγώ προσωπικά κάτι που θα το γονατίσει ενας Chrome με 3-4 καρτέλες ανοιχτές, δε με ενθουσιάζει ως ιδέα καθόλου. Καποιους που θέλουν κατι πολυ συγκεκριμένο, μπορεί να τους εξυπηρετήσουν, αλλα ως εκει.

Στα mini pc υπάρχουν λύσεις... ισως οχι σε αυτά τα λεφτά αλλα σίγουρα ρεαλιστικές και οχι gimmick.

Ποιες λυσεις εχεις δοκιμασει και εχεις αποκτησει αποψη; γιατι εγω ενα κινεζικο onda ταμπλετ, μια χαρα μου λειτουργει χωρις κολλήματα.

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά reviews του Intel Compute Stick, για να έχει κάποιος εκ των προτέρων μια καλή εικόνα για το τι προσφέρει η πρόταση της Asus.

Προσωπικά συμφωνώ ότι αυτά τα προϊόντα υπάρχουν διότι η τεχνολογία επιτρέπει την ύπαρξή τους. Δεν δημιουργηθηκαν για να εξυπηρετησουν κάποια καταναλωτική ανάγκη της αγοράς. Πιο πολύ το βλέπω να αγοραζεται από εμάς τους PC/gadget geeks.

Η προφανής χρησιμότητα είναι η μετατροπή οποιασδήποτε «χαζής» τηλεόρασης σε smart με ασήμαντο κόστος. Ή μάλλον πιο σωστά ήταν, καθώς πλέον το κόστος έχει συμπιεστεί τόσο ώστε οι μη smart τηλεοράσεις να είναι η εξαίρεση πλέον και όχι ο κανόνας. Από την΄αλλη βέβαια τα Windows σε στικάκια ποτέ δεν θα μπορέσουν να συγκριθούν με proprietary OS διαφόρων τηλεοράσεων από πλευράς δυνατοτήτων, οπότε μάλλον θα υπάρχει πάντα ένα μερίδιο στην αγορά και για τα PC Stick.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι έχουν μέλλον τέτοιες συσκευές...δεν είναι και λίγο να κουβαλάς έναν αξιοπρεπέστατο υπολογιστή σαν μπρελόκ στα κλειδιά σου! Και οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από λογικές!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να τα αργησει τοσο αν θελει μεριδιο στην αγορα το αντοιστιχο της Intel ειναι ηδη διαθεσιμο στην ελλαδα

http://www.msystems.gr/index.php?category=1018&product=19404

http://www.msystems.gr/index.php?category=1018&product=19390

Aν και τα 2 ειχαν ιδια χαρακτηρηστικα θα επερνα αυτο με τα linux αλλα το 1 GB ραμ λιγοτερο με χαλασε

σημερινό

όταν έχω εντυπώσεις θα πω την γνώμη μου (το ακριβό είναι)

• Like 1
Δημοσ.

το λοιπον το εργαλιο τα σπαει !

χωνεις μια sd 128αρα η εναν εξωτερικο σκληρο 2.5αρη ,  συν ενα usb hub να εχεις 4 θηρες και εχεις τελειο υπολογιστη τσεπης για τα παντα ολα εκτος απο games ! σκεψου ποσο καλυτερο θαειναι αυτο με καλυτερο επεξεργαστη  !! σουπερ αγορα

• Like 1
Δημοσ.

το λοιπον το εργαλιο τα σπαει !

χωνεις μια sd 128αρα η εναν εξωτερικο σκληρο 2.5αρη ,  συν ενα usb hub να εχεις 4 θηρες και εχεις τελειο υπολογιστη τσεπης για τα παντα ολα εκτος απο games ! σκεψου ποσο καλυτερο θαειναι αυτο με καλυτερο επεξεργαστη  !! σουπερ αγορα

Ήμουν σίγουρος! :)

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια όλα τα τεχνολογικά site λένε να μην το αγοράσεις.. Βασικά να περιμένεις κάτι καλύτερο..

Εννοείς αυτό που πήρε ο Maus; Το να περιμένεις κάτι καλύτερο δεν τελειώνει ποτέ στην τεχνολογία...για μένα αν σε καλύπτει κάτι το παίρνεις :)

Δημοσ.

μου αρέσουν πολύ σα σκέψη αυτά τα pc-on-a-stick, το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη ethernet.

φαντάζομαι οτι ειναι θεμα χώρου, αλλά θα ήταν πράγματι πολύ βολικό....

Δημοσ.

Εννοείς αυτό που πήρε ο Maus; Το να περιμένεις κάτι καλύτερο δεν τελειώνει ποτέ στην τεχνολογία...για μένα αν σε καλύπτει κάτι το παίρνεις :)

Ναι αυτό λέω. Όλα τα reviews λένε ότι μετά από λίγο αρχίζει να laggarei κτλ κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...