GrandGamer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Nice. Λέτε να αντεχει σαν κατεβαστήρι 24/7? Δεν βλέπω το λόγο γιατί όχι.
DGAStamchar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν παίρνει XP θα το χτυπησω 100% ναι και κάτσε βρες drivers μετα. οτι να ναι. κολληματα που έχετε. 11
tsonta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το video που είναι; Έβγαλα και adblock και έβαλα Chrome και τιποτα
xenofonlive Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μπορει αυτο να αποτελεσει λυση για εναν φιλο που μολις εγινε φοιτητης και εχει αναγκη υπολογιστη αλλα υπαρχουν οικονομικα θεματα; έχω ένα με παρόμοια χαρακτηριστικά το πήρα 72ευρώ μέ μεταφορικά για εφαρμογές γραφείου είτε είμαι στο pc μου με i7 2600κ με SSD k.t.l δεν καταλαβαίνεις διαφορά πετάει! 1
jokerakias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 έχω ένα με παρόμοια χαρακτηριστικά το πήρα 72ευρώ μέ μεταφορικά για εφαρμογές γραφείου είτε είμαι στο pc μου με i7 2600κ με SSD k.t.l δεν καταλαβαίνεις διαφορά πετάει! Link?
TheAccountant Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 τεχνοσαβούρα... Τα win για να τρεξουν ανθρωπινα εχουν καποια minimum. Αυτο το πράγμα ετσι και ανοιξεις δευτερη καρτέλα στο chrome θα λιωσει. Μην τσιμπάτε. Σωστε τα λεφτά σας.
kallair Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 τεχνοσαβούρα... Τα win για να τρεξουν ανθρωπινα εχουν καποια minimum. Αυτο το πράγμα ετσι και ανοιξεις δευτερη καρτέλα στο chrome θα λιωσει. Μην τσιμπάτε. Σωστε τα λεφτά σας. Αυτό που είστε τόσο σιγουροι οτι θα σέρνεται ενω δεν εχετε δοκιμάσει καν, ειναι απιστευτο! πως γινεται ταμπλετ με win8.1 να μην εχει κανενα θεμα και ας εχει χειροτερο επεξεργαστη, και αυτό να κολάει; 3
intos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο μη προσπαθησει κανεις να τρεξει το gta γιατι μπορει να σκασει μαζι με την τηλεοραση 1
TheAccountant Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 πως γινεται ταμπλετ με win8.1 να μην εχει κανενα θεμα και ας εχει χειροτερο επεξεργαστη, και αυτό να κολάει; όλα ειναι θέμα προσδοκιών αγαπητέ. Εγώ προσωπικά κάτι που θα το γονατίσει ενας Chrome με 3-4 καρτέλες ανοιχτές, δε με ενθουσιάζει ως ιδέα καθόλου. Καποιους που θέλουν κατι πολυ συγκεκριμένο, μπορεί να τους εξυπηρετήσουν, αλλα ως εκει. Στα mini pc υπάρχουν λύσεις... ισως οχι σε αυτά τα λεφτά αλλα σίγουρα ρεαλιστικές και οχι gimmick.
THUKIS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πληκτρολόγιο κ ποντίκι , ποια ενδικνυονται για τέτοιες λύσεις ? Αν σκεφτείς ότι το ένα από τα 2 υσβ θα έχουν ένα φλασακι.
ktlk21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μερικοί μου φαίνεται δεν την παλεύουν καθόλου...Το stick αυτό δεν είναι για παιχνίδια ούτε για Photoshop...βασικά ο σκοπός τους είναι να μετατρέψουν μια οποιαδήποτε τηλ σε smart...και μια χαρά κανουν των δουλεία τους...σταματηστε να συγκρίνεται όλα τα προιοντα με τα high end...Σαν μετικουςςπου βγαίνει νεο κινητό με 50 euro και γκρινιάζουν για την χαμηλή ανάλυση εικόνας την καλή καμερα την μικρή μνήμη...Σοβαρευτείτε κυριοι 4
algedan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 @thukis κάτι σαν αυτό; http://www.e-shop.gr/pliktrologio-element-kb-700w-wireless-black-p-PER.212685 έχει και ενσωματωμένο touchpad και μια που υπάρχουν windows 10 σίγουρα θα υπάρχουν drivers έστω και universal. υγ. συγγνώμη αν έβαλα λινκ δεν κάνω διαφήμιση, απλά ήθελα να δείξω το πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα