Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, marios922 είπε

Για πιο λόγο? Εννοώ τι ειναι αυτό που προτιμάς στα σολαρ σε σχέση με τα άλλα 2?

Επειδή αφορά σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο, κάνε λίγη υπομονή και περίμενε μήπως ανοίξουν τα καταστήματα, για να τα δοκιμάσεις από κοντά και να τα περπατήσεις λίγο.

Αλλιώς, πάρε τα ρίσκα σου και παράγγειλέ τα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αδύνατο να σε πείσει κάποιος μέσα από ένα φόρουμ, για κάτι που στην τελική εσύ θα φορέσεις και θα πληρώσεις.

Εγώ πχ προτίμησα τα ultra boost 19 (δοκιμάζοντας και τα solar boost 19, που μου φάνηκαν πιο χαριτωμένα). Μικρή τότε η διαφορά, οπότε εκεί κατέληξα. Ο άλλος ο φίλος παραπάνω, προτίμησε αυτά που εγώ απέρριψα. Είναι πολύ σχετικό το τι θεωρεί ο καθένας άνετο και τι όχι.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο θέμα υποκειμενικότητας έχεις δίκιο.Απλα τα μαγαζιά δεν προβλέπεται να ανοίγουν σύντομα.Κατι άλλο.Νουμερο θα πάρω αυτό που φοράω γτ νομίζω τα adidas έχουν κάποιες ιδιοτροπίες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, marios922 είπε

Στο θέμα υποκειμενικότητας έχεις δίκιο.Απλα τα μαγαζιά δεν προβλέπεται να ανοίγουν σύντομα.Κατι άλλο.Νουμερο θα πάρω αυτό που φοράω γτ νομίζω τα adidas έχουν κάποιες ιδιοτροπίες

Αν βοηθάει, φοράω ultraboost στο ίδιο νούμερο που φοράω nike και asics.

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει αρκετά ultraboost και nmd, με τελευταία τα ultraboost 4.0, είπα να δοκιμάσω κάτι σε Nike

Δοκίμασα τα epic react, αρκετά καλά και σταθερά αλλά κατώτερα από τα ultraboost

Και έπειτα δοκίμασα τα pegasus 35 turbo. Παιδιά θα σας πω απλά ότι τα ultraboost δεν πιάνουν μια μπροστά τους. Πολύ πιο ελαφριά, καλύτερη απορρόφηση κραδασμών. Πηγαίνουν σχετικά στενά όμως, ένα ολόκληρο νούμερο μεγαλύτερο από τα all star 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε

Έχοντας δοκιμάσει αρκετά ultraboost και nmd, με τελευταία τα ultraboost 4.0, είπα να δοκιμάσω κάτι σε Nike

Δοκίμασα τα epic react, αρκετά καλά και σταθερά αλλά κατώτερα από τα ultraboost

Και έπειτα δοκίμασα τα pegasus 35 turbo. Παιδιά θα σας πω απλά ότι τα ultraboost δεν πιάνουν μια μπροστά τους. Πολύ πιο ελαφριά, καλύτερη απορρόφηση κραδασμών. Πηγαίνουν σχετικά στενά όμως, ένα ολόκληρο νούμερο μεγαλύτερο από τα all star 

Μας τα γαμ &#--ες όλα τώρα....Χαχαχα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε

Έχοντας δοκιμάσει αρκετά ultraboost και nmd, με τελευταία τα ultraboost 4.0, είπα να δοκαι έπειτα δοκίμασα τα pegasus 35 turbo. Παιδιά θα σας πω απλά ότι τα ultraboost δεν πιάνουν μια μπροστά τους. Πολύ πιο ελαφριά, καλύτερη απορρόφηση κραδασμών. Πηγαίνουν σχετικά στενά όμως, ένα ολόκληρο νούμερο μεγαλύτερο από τα all star 

Για τα οποια πολλοι κανουν παραπονα οτι τους σκιζονται γρηγορα κτλπ κτλπ.

Ποτε δεν θα βγαλεις ακρη απο τις κριτικες των αλλων. Για μενα το παν ειναι η αισθηση που αφηνει σε σενα. Εγω πηρα τα ultaboost19 οταν τα ειχε βγαλει η adidas προσφορα στα 67€. Τρομερη αναβαθμιση σε σχεση με τα παλια μου Νike. Οταν πρεπει να τα αλλαξω το πιο πιθανο ειναι να παω να δοκιμασω ολα τα μοντελα και να παρω οτι μου κανει καλυτερη αισθηση στο ποδι χωρις να διαβασω κριτικες ή να ακουσω φιλους δρομεις που ειναι ή haters ή λατρεις καποιας μαρκας. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα 20 έχουν και έξτρα ραφή μπροστά για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα 

Ειναι ΕΠΟΣ , απ όταν έβαλα τα πρώτα ultraboost δεν ξαναπηρα αλλο αθλητικό 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κανένα απ΄ τα παραπάνω παπούτσια οπότε δε μπορώ να κάνω τη σύγκριση, αλλά πέρυσι είχα αποφασίσει αντί γι' αυτά να πάω σε adizero boston 8. Έχουν λιγότερο σπορ, πιο κάζουαλ lookin αλλά έχουν πολύ καλή ισορροπία και πολύ καλό κράτημα για πόλη. Αλλά δεν είναι για χειμώνα είναι πολύ ανοιχτά. Στην επόμενή μου επιλογή θα δοκιμάσω τα ultraboost.

Δημοσ.

just my two cents here: 

1.80 - 80kg με jogging σε δρόμο (10-30χλμ/μηνα) κ λιγότερο σε διάδρομο + cross training. 

τα ultraboost είναι πιο πολύ για δρομείς, τρέξιμο κλπ, 
ta pegasus είναι πιο βάρια παπουτσια γενικώς, είναι για βαρύ πάτημα κ για παραπάνω κιλά αναβάτη. 

εγώ προσωπικά από τη στιγμή που γύρισα σε asics nimbus δεν γυρίζω πίσω, κορυφαίο πάτημα, κράτημα κ αντοχή υλικού. 

• Like 2
Δημοσ.

Η γυναίκα φοράει για τη δουλειά (έχει πολύ ορθοστασία) τα Pegasus 34. Την έχουν καταβολέψει. Ισχυρίζεται ότι για ορθοστασία είναι ό, τι πρέπει. Αλλά θέλει αλλαγή.. Κάποιο Adidas boost δοκιμασμένο? Όχι για τρεξιμο/γυμναστική. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, focused111 είπε

Η γυναίκα φοράει για τη δουλειά (έχει πολύ ορθοστασία) τα Pegasus 34. Την έχουν καταβολέψει. Ισχυρίζεται ότι για ορθοστασία είναι ό, τι πρέπει. Αλλά θέλει αλλαγή.. Κάποιο Adidas boost δοκιμασμένο? Όχι για τρεξιμο/γυμναστική. 

Τα ultra .χωρις δυτερη σκέψη για boost. Τίποτε άλλο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, focused111 είπε

Τα solar .χωρις δυτερη σκέψη για boost. Τίποτε άλλο.

Γενικά άκρη δεν θα βγει.

Ο κάθε ένας μας θα λέει συνέχεια τα ίδια...

Πάτε σε κατάστημα... δοκιμάζεται τα όποια παπούτσια έχετε σκεφτεί και όποιο σαν κάθετε καλύτερα αυτό θα πάρετε...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα solar boost παιδιά, ξεχάστε ο,τι σας είπαν οι προηγούμενοι (μαζί και εγώ). Είναι ο,τι καλύτερο. Παται κε δοκιμάσται το, είναι κορειφι.

Μόνο αυτό, τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...