Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα καθότι είμαι σε αναζήτηση παπουτσιού.Ηλικια 27,βάρος 74-75 κιλά,ύψος 1.80.Ελαφρυ θέμα στο γόνατο.

Ψάχνω για ένα βολικό και άνετο παπούτσι για καθημερινή χρήση,με αρκετό περπάτημα και κάποια ορθοστασία.

Είμαι ανάμεσα σε adidas ultraboost και nike Pegasus.

Μπορείτε να Μ πείτε απόψεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το ultraboost μόνο καλά λόγια θα σου πω. Τρελή αναβάθμιση από τα προηγούμενα boost που είχα (αγορασμένα το 2014). Χρήση σε προπόνηση cross, 4 φορές τη βδομάδα + τρέξιμο σε διάδρομο (περίπου 16-17χλμ/βδομάδα). 

Σίγουρα ως παπούτσι δεν το λες και φθηνό (κάθε άλλο μάλιστα), αλλά αξίζει τα χρήματά του με τα χίλια.

Επίσης, αν σε ενδιαφέρει και το αισθητικό κομμάτι, δώσε βάση στο ότι "τσαρουχίζουν" ελαφρώς (ανασηκωμένο το μπροστινό μέρος).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
6 ώρες πριν, marios922 είπε

Επαναφέρω το θέμα καθότι είμαι σε αναζήτηση παπουτσιού.Ηλικια 27,βάρος 74-75 κιλά,ύψος 1.80.Ελαφρυ θέμα στο γόνατο.

Ψάχνω για ένα βολικό και άνετο παπούτσι για καθημερινή χρήση,με αρκετό περπάτημα και κάποια ορθοστασία.

Από τότε που άνοιξα το θέμα, έχω πάρει 2 ζευγάρια και τα προτείνω ανεπιφύλακτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, marios922 είπε

Είχα τα Adidas UltraBoost 19 παπούτσια και έχω να πω τα χειρότερα…

Θέλω να πας να τα δοκιμάσεις εξονυχιστικά… και να δεις πως σου κάθετε στην φτέρνα σου…

Αν αισθάνεσαι δεξιά και αριστερά από το κέντρο της φτέρνας σου σαν 2 «λάμες»…

Δεν τα άντεξα ούτε 3 μήνες και τα πέταξα (μαζί με τα χρήματα μου)…

Αγόρασα τα ελάχιστα φτηνότερα Adidas Solar Boost 19 και είναι η μέρα με την νύκτα…

100 φορές καλύτερα… Θα με θυμηθείς…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Adidas Solar Boost 19 και είναι η μέρα με την νύκτα…

Η νύχτα με τη μέρα εννοείς. Τα αγόρασα αρχές του χρόνου από τα intersport και είχα καταλήξει (κοίτα να δεις σύμπτωση) σε αυτά τα δύο. Μάλιστα αυτά που πήρες, μου άρεσαν περισσότερο (έβγαιναν σε ένα ωραίο μπλε αν δεν κάνω λάθος). 

Δοκίμασα και τα δύο. Λυπάμαι που θα το πω αλλά πραγματικά ήταν η νύχτα με τη μέρα (νύχτα = τα solar, μέρα = τα ultra). 

Έκανες πελματομέτρηση πριν αγοράσεις το οτιδήποτε επί τη ευκαιρία; Νομίζω βοηθάει να δεις την ανατομία του πέλματος για να ξέρεις προς τα πού να κινηθείς (και βέβαια τι ιδιαιτερότητες έχεις). Αυτό με τις δύο λάμες πάντως, εγώ δεν το αισθάνθηκα. Ούτε στο cross, ούτε και στο τρέξιμο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, marios922 είπε

Αν παρεις ub παρε το 2020 μοντελο. Απο το 18 πηγα στο 20 και υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα. Η διαφορα ειναι πισω, καθως το 20 δινει μεγαλη υποστηριξη στον αστραγαλο σε σχεση με τα παλιοτερα που δεν εχουν καθολου. Νομιζω ειναι το καλυτερο παπουτσι που εχω φορεσει με διαφορα, απιστευτα ελαφρυ, σταθερο και πανεμορφο ειδικα σε triple black που πλεον δε το βρισκεις πουθενα

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αν παρεις ub παρε το 2020 μοντελο. Απο το 18 πηγα στο 20 και υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα.

Οτιδήποτε νεώτερο απο το μοντελο του 18 ειναι πολύ καλύτερο... 

Το ub18 για εμένα είχε σοβαρό θέμα στο μπροστινό μέρος και συγκεκριμένα στο πάτημα των δακτύλων...

Ήταν λες και πατάς όχι σε σόλα αλλά σε τσιγαρόχαρτο...

Μόνο solarboost από εμένα...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Οτιδήποτε νεώτερο απο το μοντελο του 18 ειναι πολύ καλύτερο... 

Το ub18 για εμένα είχε σοβαρό θέμα στο μπροστινό μέρος και συγκεκριμένα στο πάτημα των δακτύλων...

Ήταν λες και πατάς όχι σε σόλα αλλά σε τσιγαρόχαρτο...

Μόνο solarboost από εμένα...

Ψιλοισχυει. Γενικα αυτο με τα δακτυλα το παρατηρω συνεχεια οταν τα φοραω. Τα 20αρια ειναι εντελως αλλη φαση οπως ειπα, πισω στον αστραγαλο, ειναι πολυ πιο σταθερο. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, marios922 είπε

Έχω και τα 2. Ultraboost 20 κλάσης ανώτερα από τα Pegasus 34 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Οποτε απορρίπτονται τα pegasus.Τωρα το θέμα είναι ανάμεσα σε solar,ultra και pure boost που μου προτάθηκαν από έναν φίλο.Τα χρήματα σίγουρα δεν είναι λίγα (130+) αλλά εάν τα αξίζουν δε θα με πειράξει τόσο πολύ.Το θέμα είναι ότι επειδή θα τα χρησιμοποιώ τα παπούτσια (όχι μόνο για καφέ δλδ όταν λήξει η καραντίνα) ψάχνω ότι καλύτερο σε αυτή τη τιμή.

Εάν κάποιος έχει δοκιμάσει και τα 3  μπορεί να γράψει τις βασικές διαφορές ανάμεσα σε αυτά θα του ήμουν υπόχρεος.

Επεξ/σία από marios922
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

@marios922 Όλα τα παραπάνω που σου έγραψα, αναφέρονται στο ultra boost 19.

Τι έγινε το ίδιο παπούτσι έχουμε ;

Στο θέμα τωρα μόνο ultranoost. Έχω το μαύρο και το γκρι ανοιχτό συν ένα ζευγάρι pulse boost. Τα φοράω μόνο στο γυμναστήριο .και τα ρια. Τα ultra είναι πιο στοιβάρο παπούτσι αν και το pulse καλό είναι σαν κάτι ποιο οικονομικό αλλά είναι πιο ελαφρή.

Nike όχι με τίποτα ολα τα running.Πηρα περσυ δυο epic react  τζάμπα λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, marios922 είπε

Τωρα το θέμα είναι ανάμεσα σε solar,ultra και pure boost που μου προτάθηκαν από έναν φίλο.

Για εμένα έχοντας φορέσει τα ultraboost18, ultraboost19 και solarboost19 σου προτείνω 100% τα solarboost 19.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σχέση solar η’ pulse με ultra για εμένα.

Τα ultra 19,20  έχουν στοιβαρο  πάτημα τα φοράς άνετα και με τζιν , τσινος , cargo παντελόνια. Τα solar όχι.( τα φοράς αλλά δεν είναι ότι καλύτερο ) Εάν θέλεις ελαφρή παπούτσι προπονησησ μόνο πας σε pulse ( εγω τα είχα πάρει περσυ με το που βγήκαν στα 140 ευρώ  τωρα έχουν 100 ) Τα solar δεν θα επέλεγα.Θα πήγαινα σε ultra χωρίς δεύτερη σκέψη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...