Dinos_12345 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τα airmax ΔΕΝ κανουν για τρεξιμο, κανενας δρομεας δε τα προτιμα, τα παπουτσια αυτα ειναι ακαταλληλα . Εγω θα προτεινα κατι με μπολικη υποστηριξη.. Δοκιμασε asics kayano & kinsei δε θυμαμαι αν ειναι και τα δυο για ουδετερο πατημα δες το αυτο Ακου ο,τι σου πει ο spect ξερει Δεν έχει νούμερα. Έλεος πόσο δύσκολο τους είναι να φέρνουν και μεγάλα νούμερα ή έστω να έχει τρόπο να παραγγείλεις. Επίσης γιατί τόσο γυφτιά η Asics και η Saucony? Παπούτσι θέλω όχι ουράνιο τόξο
Unabomber Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βρεις δοκιμασε και τα APL Windchill , Karhu Fast5 Fulcrum και τελος τα Saukoni Kinvara 6 + Newton Gravity IV 1 1
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δε θα προτεινα kinvara λογω του βαρους του ! Δε θελει πολυ ελαφρυ παπουτσι , ειναι αρκετα τα κιλα και το υψος του. Γυφτια...υποκειμενικο! Εμενα μ αρεσουν πολυ πχ. Αν ομως δε σε καλυπτουν αισθητικα δες και mizuno
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 φίλε κι αδερφέ TS, ακου εμένα, τα καλύτερα παπούτσα για σένα είναι τα mizuno τα wave τα prophecy τα 3 (όχι τα 4 ε.). Έχω κόψει το ποδάρι σου από το πρώτο μήνυμα... Γαντάκι θα σου καθήσουν και άνετα βρίσκεις στο νουμέραρο σου...
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 φίλε κι αδερφέ TS, ακου εμένα, τα καλύτερα παπούτσα για σένα είναι τα mizuno τα wave τα prophecy τα 3 (όχι τα 4 ε.). Έχω κόψει το ποδάρι σου από το πρώτο μήνυμα... Γαντάκι θα σου καθήσουν και άνετα βρίσκεις στο νουμέραρο σου... Again, νούμερο, δεν έχει νούμερο
The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Που ψάχνεις και δεν έχει νούμερα; Συνήθως τα μη εμπορικά νούμερα 40 και 46 είναι πιο εύκολο να τα βρεις σε σχέση με τα περισσότερο εμπορικά για άντρες 42-44.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε ρε φίλε σε ένα μαγαζί της adidas και μπορούν να στα φέρουν. Κάτι οφ τώρα, σε άνεση-τρέξιμο-βάδισμα , σαν τα adidas δεν έχει.τα air max για πρωινό τα έχουν.επειδή σκέφτομαι για τα springblade δεν ξέρω το πως θα είναι
vaggelouras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε ρε φίλε σε ένα μαγαζί της adidas και μπορούν να στα φέρουν. Κάτι οφ τώρα, σε άνεση-τρέξιμο-βάδισμα , σαν τα adidas δεν έχει.τα air max για πρωινό τα έχουν.επειδή σκέφτομαι για τα springblade δεν ξέρω το πως θα είναι Τα air max ειναι μονο hype. Πολυ σκληρα για εμενα, τουλαχιστον τα 14 που ειχα. Τα springblade τα εχω ενα χρονο και με εχουν βολεψει απειρα ,για τρεξιμο τουλαχιστον. Στο περπατημα δεν με βολευουν τοσο και δεν ξερω γιατι. Ισως να φταει το οτι τα πηρα ακριβως στο νουμερο μου και οχι .5 παραπανω.
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.runnersworld.com/the-shoe-room/adidas-springblade-can-you-run-in-themενα ριβιου για τα springblade. Τα δοκιμασα προσφατα οταν ειχα βαλει και τα energy boost , απο περιεργεια. Μου φανηκαν σκληρα, ειναι και βαρια... νομιζω οτι το boost υπερτερει σνα τεχνολογια. αυτο που δε μου αρεσε ομως στα energy και δε θα τα επαιρνα, ειναι οτι για τη σταθεροποιηση του ποδιου εχουν βαλει ενα πλαστικο στη μεση το οποιο σφιγγει. Αυτο με ενοχλησε αρκετα κι ειναι κατι που δεν υπαρχει στα boston που εχω.
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή αν πάω σε ένα μαγαζί adidas μπορώ να τους πω οτι θέλω τα Ultra boost πχ σε τάδε νούμερο και χρώμα και αν δεν τα έχουν να τα παραγγείλουν;
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και mizuno μπορείς και Asics Και αν το μαγαζί ειναι της προκοπής θα σου μετρήσουν το πόδι και θα σε βάλουν σε μηχάνημα που μετράει την πίεση απο την πατούσα και θα σου προτείνουν το σωστό παπούτσι για σενα.
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και mizuno μπορείς και Asics Και αν το μαγαζί ειναι της προκοπής θα σου μετρήσουν το πόδι και θα σε βάλουν σε μηχάνημα που μετράει την πίεση απο την πατούσα και θα σου προτείνουν το σωστό παπούτσι για σενα. Έδωσα κάποιες πληροφορίες εδώ για το σώμα μου και τον τρόπο που τρέχω και βγήκαν αυτές οι προτάσεις Λέω να αγοράσω αυτά
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ενδεικτικές τιμές που εχει το σάιτ που παραθέτεις ειναι υψηλές. Πχ Απο αυτα της λίστας (χωρίς να στα προτείνω*) τα mizuno 48 νουμερο στο αμαζον έχουν λιγότερο απο $100. *Σε κάθε περίπτωση πήγαινε να δοκιμάσεις όσα πιο πολλά ζευγάρια μπορείς.
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ενδεικτικές τιμές που εχει το σάιτ που παραθέτεις ειναι υψηλές. Πχ Απο αυτα της λίστας (χωρίς να στα προτείνω*) τα mizuno 48 νουμερο στο αμαζον έχουν λιγότερο απο $100. *Σε κάθε περίπτωση πήγαινε να δοκιμάσεις όσα πιο πολλά ζευγάρια μπορείς. Θα ανέβω την πέμπτη Αθήνα να κάνω κάτι διαδικασίες για το σπίτι και να πάω μερικά πράγματα και θα πάω να δοκιμάσω. Απ'ότι βλέπω δεν έχουν κάνει update τα μοντέλα στο Site. Δηλαδή βγήκαν Prophecy 4 και έχουν ακόμα τα 3, και Nimbus 17 ενώ έχουν ακόμα τα 16, τα οποία μου αρέσουν πιο πολύ από τα 17
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα δοκίμασα τα Ultra Boost, θέλω 49 τελικά. Σκέφτομαι σοβαρά να τα πάρω αλλά τρομάζω στην ιδέα ότι η σόλα θα λιώσει πολύ γρήγορα. Μπορεί κάποιος να παραθέσει είκονες με τα δικά του για να δω πως είναι μετά από την χρήση που τους έχει κάνει; Στο μαγαζί μου είπαν ότι έχουν εγκριθεί για 1000+ χιλιόμετρα τρέξιμο και πως για everyday use θα κρατήσουν πάνω από ενάμιση-δύο χρόνια. Στο internet αρκετοί λένε ότι λιώνει η σόλα εκπληκτικά γρήγορα. Ένας στα 170χμ την έφτασε φλατ και σε μερικά σημεία είχε φύγει εντελώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα