girologos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει μέχρι 44.5 Σκέφτομαι 1 2 Αυτά με την άνεση και το πάτημα του pure ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ !!!πριν ψωνίσεις δοκιμάσετα! Για μένα ειναι οτι ποιο άνετο εχω φορέσει και το πάτημα του ειναι από άλλο πλανήτη Τα Nike έχουν μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία πλεων..
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με το βάρος σου οι αποστάσεις που κανείς καθώς και η συχνότητα θα σου τσακίσει τα γόνατα 1
vrwmiaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες να μην ανοίγω άλλο, ποια η διαφορά των spring blade vs spring blade 2
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με το βάρος σου οι αποστάσεις που κανείς καθώς και η συχνότητα θα σου τσακίσει τα γόνατα Ήδη το δεξί πονάει, έτρεξα σε ένα λόφο προχθές, 11 χμ πήγαινε, 11 γύρνα Αυτά με την άνεση και το πάτημα του pure ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ !!!πριν ψωνίσεις δοκιμάσετα! Για μένα ειναι οτι ποιο άνετο εχω φορέσει και το πάτημα του ειναι από άλλο πλανήτη Τα Nike έχουν μείνει λίγο πίσω σε τεχνολογία πλεων.. Μα δεν υπάρχουν νούμερα στο μοναδικό μαγαζί που τα φέρνει Βρήκα και αυτά Τα Vomero που πρότεινε ο φίλος από πάνω ωραία φαίνονται
splash18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ήδη το δεξί πονάει, έτρεξα σε ένα λόφο προχθές, 11 χμ πήγαινε, 11 γύρνα Μα δεν υπάρχουν νούμερα στο μοναδικό μαγαζί που τα φέρνει Βρήκα και αυτά Τα Vomero που πρότεινε ο φίλος από πάνω ωραία φαίνονται τα nike Free 5.0 δεν κανουν για τρεξιμο είναι μαλακά μεν αλλα από σολα δεν εχουν τιποτα κατά τη γνωμη μου είναι μονο για καφε και καμια βολτα χαλαρη! τα εχει ο πατερας μου και τα φορεσα για να τα δω πως πανε αλλα εν σχεση με τα vomero καμια απολυτως!!!
whodatinsomniaK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τα sites των εταιρειών με σοβαρά παπούτσια τρεξίματος, ζητούν πληροφορίες για τα κιλά σου, το ύψος κλπ. Μην πάρεις παπούτσια ρωτοντας εδώ. Διοτι θα χαλασεις πολλά χρήματα δοκιμάζοντας και απορρίπτοντας πριν βρεις κάτι που σε βολεβει και δεν καταστρέφει γόνατα και μέση.
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τα sites των εταιρειών με σοβαρά παπούτσια τρεξίματος, ζητούν πληροφορίες για τα κιλά σου, το ύψος κλπ. Μην πάρεις παπούτσια ρωτοντας εδώ. Διοτι θα χαλασεις πολλά χρήματα δοκιμάζοντας και απορρίπτοντας πριν βρεις κάτι που σε βολεβει και δεν καταστρέφει γόνατα και μέση. Δεν έχω βρει και καμία να τα έχει αυτά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 αν θες τα γονατα σου και γενικα να εισαι λειτουργικος και να μην βγεις εκτος για μερικους μηνες μειωσε την αποσταση. Στο λεω γιατι εγω ειχα βγει εκτος 6 μηνες
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 αν θες τα γονατα σου και γενικα να εισαι λειτουργικος και να μην βγεις εκτος για μερικους μηνες μειωσε την αποσταση. Στο λεω γιατι εγω ειχα βγει εκτος 6 μηνεςΕυχαριστώ για τη συμβουλή. Πρέπει να ρίξω το βάρος μου, έχω χάσει 6 κιλά και συνεχίζω. Γενικά ή 3η λυκείου με έσκισε και τώρα προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι απλά με το τρέξιμο δεν παίζουμε. Ειδικά οι αρχάριοι που το σώμα δεν είναι μαθημένο. Δεν στα λέω για να στο παίξω γνώστης αλλά σα συμβουλή για να μη. Έχεις θέματα στο μέλλον 1
vaggelouras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που τον ήπια στο διάστημα της τρίτης Λυκείου. Ειμαι 1.94 και το καλοκαιρι πριν την τριτη λυκειου 73 κιλά και σημερα , ενα χρονο μετα πατημένα 88. Οντοπικ: εχω τα springblade και μου εχουν βγει κομπλε. Φοραω 46 βτγ 1
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που τον ήπια στο διάστημα της τρίτης Λυκείου. Ειμαι 1.94 και το καλοκαιρι πριν την τριτη λυκειου 73 κιλά και σημερα , ενα χρονο μετα πατημένα 88. Οντοπικ: εχω τα springblade και μου εχουν βγει κομπλε. Φοραω 46 βτγ Αδερφέ ήμουν 97 όπου έφτασα με πολύ κόπο από τα 110, στο διάστημα της τρίτης έφτασα 112 και τώρα είμαι 106, όλος ο κόπος πήγε χαμένος μέσα στην τρίτη.
someone- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 λιγο ακυρο που ρωταω εδω παιδια αλλα μιας και ειδα καπως σχετικο θεμα ας ρωτησω. ψαχνω αθλητικο για καθε μερα να μπορω να το φοραω στη δουλεια η και για καφε με υφασματινο η τζην παντελονι. τωρα φοραω σε φαση κλασικα fred perry και με πεθαινουν τα ποδια. πηγα σημερα mall περασα απο ναικ ιντερσπορ φουτλοκερ δε τρελανε κατι και τιμες 120+ εχετε να προτεινετε κατι;
aposporis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ τρίτη λυκείου με 1.92 ήμουν 85 κιλά και ένιωθα αδύνατος. Στα 34 τώρα με 105 νιώθω οριακά πάνω. Στα 90-95 ήμουν οκέι. Πάντως ότι παπούτσι έπαιρνα για καθημερινή χρήση το ξεφτίλιζα!! Τα τελευταία χρόνια παίρνω μόνο τρέκιν - ορειβατικά. North Face Columbia timberland. Ευτυχώς φοράω 45-46.
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τα airmax ΔΕΝ κανουν για τρεξιμο, κανενας δρομεας δε τα προτιμα, τα παπουτσια αυτα ειναι ακαταλληλα . Εγω θα προτεινα κατι με μπολικη υποστηριξη.. Δοκιμασε asics kayano & kinsei δε θυμαμαι αν ειναι και τα δυο για ουδετερο πατημα δες το αυτο Ακου ο,τι σου πει ο spect ξερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα