Προς το περιεχόμενο

[laptop-17'']Lenovo Essential G710-Cosmodata-420 ευρώ [i3-4000M/4GB/1TB/GeForce GT 820M/No OS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ddr=double data rate

Αν βλέπεις 800 Χ2 =1600, 665Χ2=1333

κ. ο. κ. αυτή τη στιγμή έχεις στα 1600mhz

Στην επόμενη καρτελα του cpuz είναι το μοντέλο της μνήμης

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ..δεν μου λες αν την βαλω την δευτερη ραμ θα είναι αισθητη η διαφορα ή δεν αξιζει καν ;

​

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ..δεν μου λες αν την βαλω την δευτερη ραμ θα είναι αισθητη η διαφορα ή δεν αξιζει καν ;

​

Αναλόγως τι χρήση κάνεις. Αν θες να δεις διαφορα ->ssd.

• Like 2
Δημοσ.

​

Υπόψιν ότι δέχεσαι μνήμη μόνο στο 1.35v

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση γενικής φύσεως; Σε κάθε laptop, (όπου έχει hdmi εξοδο προφανως), μπορει καποιος να βάλει hd οθονη; Ισχυει και αναποδα; πχ εσπασε η hd οθονη, πιο ακριβη, και βαζω την 1366*768 (σε 15,6"). Πραγματικά θα ήταν χρήσιμη η πληροφορία αυτή.

Δημοσ.

Στο πρώτο μέρος της ερώτησης,φαντάζομαι εννοείς να συνδέσεις το λαπτοπ με μια οθόνη διαφορετικής ανάλυσης,αυτό φυσικά γίνεται. (αν δε κατάλαβα καλά διόρθωσε με).

Στο δεύτερο μέρος έχω διαβάσει για άτομα που άλλαξαν την HD με fhd,δε το εχω κάνει ποτε όμως ούτε κάποιος γνωστός μου.

Δημοσ.

Πάει ένας μικρός θεούλης και ανασταίνει θέμα 5 μηνών για να ρωτήσει κάτι, γράφοντας στα...παπούτσια του τους κανόνες του subforum.

Οι υπόλοιποι γιατί του απαντάτε δημόσια αντί να κάνετε αναφορά στο ποστ; Για να την έχουμε καμία βδομάδα την "προσφορά" στην πρώτη σελίδα;

• Like 2
Δημοσ.

Πάει ένας μικρός θεούλης και ανασταίνει θέμα 5 μηνών για να ρωτήσει κάτι, γράφοντας στα...παπούτσια του τους κανόνες του subforum.

Οι υπόλοιποι γιατί του απαντάτε δημόσια αντί να κάνετε αναφορά στο ποστ; Για να την έχουμε καμία βδομάδα την "προσφορά" στην πρώτη σελίδα;

Αυτο.Νομιζα κι εγω οτι επανηλθε η προσφορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...