Προς το περιεχόμενο

[laptop-17'']Lenovo Essential G710-Cosmodata-420 ευρώ [i3-4000M/4GB/1TB/GeForce GT 820M/No OS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα από cosmodata το συγκεκριμένο την Παρασκευή.

Λόγω υποχρεώσεων το άνοιξα σήμερα και διαπίστωσα με ξενέρα ένα καμένο pixel στο κέντρο της οθόνης.

Επικοινώνησα με lenovo και μου είπαν ότι λόγω 17ρας οθόνης η εγγύηση καλύπτει από 5 καμένα pixel και πάνω.

Διαβάζοντας το pinned topic για τα δικαιώματα του καταναλωτή μπορώ να το επιστρέψω, σωστά?

Προφανώς, κυνηγάς το DOA ;) Γρήγορα!

Δημοσ.

Τελικά απ' ότι διαπίστωσα το pixel ήταν απλά κολλημένο και όχι καμένο!

Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο και ψάρωσα.

Τελικά το ξεκόλλησα, το σέταρα και όλα κομπλέ.

Σόρρυ για το misleading post.

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο. Δεν το έχω δουλέψει πολύ για να βγάλω συμπεράσματα. Αυτό που δεν με ενθουσίασε όμως είναι η οθόνη. Τα χρώματα δεν μου αρέσουν πολύ, είναι κάπως ατονα.

Ήθελα να ρωτήσω, τι μνήμη με συμβουλεύετε να αγοράσω να κάνω 8 τα gb?

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο. Δεν το έχω δουλέψει πολύ για να βγάλω συμπεράσματα. Αυτό που δεν με ενθουσίασε όμως είναι η οθόνη. Τα χρώματα δεν μου αρέσουν πολύ, είναι κάπως ατονα.

Ήθελα να ρωτήσω, τι μνήμη με συμβουλεύετε να αγοράσω να κάνω 8 τα gb?

προσωπική μου άποψη, πάρε ssd δίσκο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ανεβαίνει το κόστος αρκετά όμως μετά.

Δεν χρειαζεται SSD. Παρε μια 4αρα, 8 φθανουν συνολικα. Για την οθονη δεν μπορεις να κανεις πολλα παρα να παρεις καποιο εξωτερικο μόνιτορ με καλυτερα χρωματα.

Δημοσ.

το πήρα κι εγώ το λαπτοπ από cosmodata για την γυναίκα μου πρωτίστως (θα το χρησιμοποιώ κι εγώ βέβαια) . Του πέρασα τα win 8.1 με κλειδάκι (προσφορά των 15 ευρώ όταν βγήκαν) , καπάκι windows 10.

έβαλα πάνω εναν 256αρη crucial που είχα στην άκρη , και περιμένω και 4GB DDR3L για να δέσει το γλυκό. Ο σκληρός θα μπει σε caddy κάποια στιγμή, όπως και μια intel 7260 AC

Ωραίο μηχανάκι, σφαιράτο , αθόρυβο, ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής (πάντα σε σύγκριση την τιμή )  Οθόνη κλασσικά μέτρια, σχετικά μικρά πλήκτρα (το numpad είναι κολλημένο με τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα το 0 / ins να μην ειναι διπλού μεγέθους) και τέλος NO GIGABIT !! γιατί βρε lenovo;;

Εξαιρετικό το πίσω καπάκι που το αφαιρείς  και έχεις πρόσβαση στα πάντα ( RAM, HDD, CPU , CPU FAN, CMOS battery, WIFI ).

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω και εγώ αυτο το λαπτοπ.. θα ηθελα να βαλω μια ακομη ραμ 4 gb ... θα δω μεγαλη διαφορα ; αυτη η ραμ που εχει ειναι 800 mhz αν η δευτερη που θα  βαλω είναι  1600 θα τρεχει κανονικα ;

Δημοσ.

απο αυτη την εικονα μπορεις να καταλαβεις με σιγουρια για να μην την αγορασω τζαμπα!;;

ddr=double data rate

Αν βλέπεις 800 Χ2 =1600, 665Χ2=1333

κ. ο. κ. αυτή τη στιγμή έχεις στα 1600mhz

Στην επόμενη καρτελα του cpuz είναι το μοντέλο της μνήμης

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...