technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω και κανα μηνα στο ipad air 2 μου εγκατεστησα το ios 8.4. Απο τοτε κι επειτα η μπαταρια φευγει νερο. Στις 6 ωρες χρησης η μπαταρια εχει παει ηδη στο 5% ενω με το 8.3 στις 8-9 ωρες με την ιδια χρηση. Εκανα αυτο το θεμα (αν και λιγο καθυστερημενα) για να παροτρυνω οσους δεν εχουν εγκαταστησει το ios 8.4 να μην το κανουν αλλα και να μου πειτε αν οντως ισχυει αυτο που λεω και δεν ειναι προβλημα μπαταριας της συσκευης.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ισχύει. Κάνε ένα restore as new και λογικά θα στρώσει.
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνω το restore θα διαγραφτεί όλο μου το βιος από το ipad? (Είμαι καινούριος στο ios και δεν κατέχω ακόμα το 100% του)
firepc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως εκανες jailbreak; Γτ τοτε η μπαταρια τρεχει σαν νερο
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν έχω κάνει τίποτα τέτοιο. Μετά την αναβάθμιση στο 8.4 παρουσιάστηκε αυτό το θέμα.
fylatos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνω το restore θα διαγραφτεί όλο μου το βιος από το ipad? (Είμαι καινούριος στο ios και δεν κατέχω ακόμα το 100% του) Ναι θα διαγράφουν όλα αλλά μπορείς να τα κανείς backup
atheatos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνω το restore θα διαγραφτεί όλο μου το βιος από το ipad? (Είμαι καινούριος στο ios και δεν κατέχω ακόμα το 100% του Οχι γιατί υποτιθεται οτι ολο το βιος το έκανες συνχρονισμό από το itunes μέσο υπολογιστή.Οτι φοβασαι μη χαθει το μεταφέρεις σε ένα φακελο στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα