Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ψαχνω ενα smartphone κοντα στα 200 ευρω.Μπορω να περιμενω καμια 15αρια μερες.Ειδα στον κωτσοβολο το LG G4c με 229 και με δοσεις..Αξιζει??Αν οχι ποιο προτεινετε??

Δημοσ.

πηγαινε σε 2gb ram αν θες android huawei honor 4c 210euro, xioami redmi note 4g 214euro, asus zenfone 5 ή 2, sony xperia m4 aqua 240 euro, lenovo k3 note. αν δεν σε ενοχλουν τα windows δες lumia 640 xl

Δημοσ.

sony xperia m4 aqua 240 euro, lenovo k3 note, lumia 640 xl

Θα σου έλεγα μακριά απο Aqua λόγο πολλών προβλημάτων υπερθέρμανσης που έχουν αναφερθεί.

Εμένα μου αρέσει το Lenovo κι το Lumia αν θες να πάρει Windows Phone(εγω που είχα πάντα android δεν μπορώ να πω οτι με δυσκόλεψαν κι στο 630 έτρεχαν πολύ καλά,οπότε στο 640 θα πετάνε :P)

παιδια ψαχνω ενα smartphone κοντα στα 200 ευρω.Μπορω να περιμενω καμια 15αρια μερες.Ειδα στον κωτσοβολο το LG G4c με 229 και με δοσεις..Αξιζει??Αν οχι ποιο προτεινετε??

Μακριά απο τα "mini" της Lg καλύτερα δώσε αυτά τα λεφτά κι πάρε ένα μεταχειρισμένο G2 :P

Δημοσ.

Θα σου έλεγα μακριά απο Aqua λόγο πολλών προβλημάτων υπερθέρμανσης που έχουν αναφερθεί.

Εμένα μου αρέσει το Lenovo κι το Lumia αν θες να πάρει Windows Phone(εγω που είχα πάντα android δεν μπορώ να πω οτι με δυσκόλεψαν κι στο 630 έτρεχαν πολύ καλά,οπότε στο 640 θα πετάνε :P)

Μακριά απο τα "mini" της Lg καλύτερα δώσε αυτά τα λεφτά κι πάρε ένα μεταχειρισμένο G2 :P

μακριά απο τα mini γενικός 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...