Προς το περιεχόμενο

Σπασμένο πτερυγιάκι από cnps5x performa

Mult1C0r3Cpu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σε ρωτήσω την έχεις σε amd ή intel πλατφόρμα και με ποια πάστα την έχεις; Σαν κατασκευή τι λέει ; Μια ερώτηση που μου πέρασε από το μυαλό, επειδή κοιτάει προς τα επάνω στους amd λέτε να έχω τις ίδιες θερμοκρασίες με την cnps5x που κοιτάει κανονικά όπως στους intel ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε intel i7 4770K την έχω και τώρα το καλοκαίρι ζορίζεται αρκετά. (ανεβάζει στροφές o ανεμιστήρας). Τον χειμώνα δεν ακουγόταν καθόλου. Σαν κατασκευή για τα λεφτά της είναι μια χαρά. Δεν είναι thermalright ή noctua άλλα ούτε και για πέταμα

Λογικό μου ακούγεται για 4770k μιας και έχει και χειρότερο tim σε σχέση με τους devil's canyon. Έχεις την στοκ πάστα ή κάποια άλλη ; Συγνώμη αν ρωτάω πολλά αλλά το κάνω για να μην κάνω λάθος αγορά. Άραγε επειδή θα κοιτάζει προς τα επάνω να έχω θέμα με τις θερμοκρασίες ή δεν έχει να κάνει αυτό ; Η cnps5x μου είναι ανεπαρκής για τα ρολόγια που παίζω και θέλω κάτι καλύτερο, απλά μου έχει μπει η ιδέα ότι θα έχω χειρότερες θερμοκρασίες με την themis επειδή θα κοιτάει επάνω και ότι με μια evo θα είχα καλύτερες θερμοκρασίες παρόλο που σαν ψύκτρα είναι 2 βαθμούς ζεστότερη μόνο και μόνο επειδή θα κοιτάει κανονικά και όχι επάνω. Κολλάω δηλαδή εκεί, στο που θα κοιτάει η ψύκτρα.

Σαν ποιοτητα κατασκευης αλλα και με παρα πολυ καλο ανεμιστηρα η 120 true spirit η ακομα και η 120 macho ειναι για τα λεφτα απο τις καλυτερες ψυκτρες. Εγω που εχω την 140 power θα σου πω οτι ειναι καλη κατασκευη, ο ανεμιστηρας ειναι επιπεδου noctua και κρατιεται με σιδερα πανω στο σωμα της ψυκτρας.

Εφοσον εκανες την επιλογη σου, περιμενουμε εντυπωσεις, καλοδουλευτη!

• Like 1

Δεν την έχω παραγγείλει ακόμα, ωστόσο θέλω την γνώμη σου για αυτό που γράφω στο μήνυμα πάνω από αυτό που έγραψες τώρα, θα έχω θέμα επειδή κοιτάει προς τα επάνω και μια evo θα απέδιδε καλύτερα μόνο και μόνο επειδή κοιτάει κανονικά και όχι προς τα επάνω ; Χρειάζομαι όπως και δήποτε γνώμη, έχω κολλήσει εκεί τώρα και νομίζω ότι ντε και καλά παρόλο που είναι λίγο καλύτερη από evo θα αποδίδει χειρότερα λόγω της φοράς της στο fm2 socket.

• Like 1

Κουτί έχω ένα σάπιο vento ta 863, το οποίο το έχω ανοιχτό γιατί κλειστό έχει χειρότερο αερισμό, κοινώς αν με ανοιχτό έχω καλύτερες θερμοκρασίες έχω μάπα airflow. Ανεμιστήρες έχω έναν 120αρη πατέντα μπροστά από τα hdd cages να βάζει αέρα και έναν 80αρη πίσω να βγάζει, το κουτί μέσα δεν είναι ζεστό. Λες να περιμένω για την evo καλύτερα ; Και εγώ πιστεύω πως θα ήταν βιαστική αγορά γιατί μειονέκτημά της είναι ότι κοιτάει επάνω, έπειτα από αρκετή σκέψη νομίζω πως είναι καλύτερο να περιμένω να πέσει η τιμή της evo.

Επειδή είχα αυτό το κουτί, (σαπίλα σκέτη) παίρνει 12άρι μπροστά χωρίς πατέντα, αρκεί να βγάλεις την πρόσοψη για να το βιδώσεις ;)

Δεν νομίζω να χωράει δωδεκάρα ψύκτρα, με το καπάκι κλειστό δε, με τίποτα!

Το καταλαβαινω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα μαλλον πρεπει να το βαλεις στο προγραμμα για ενα νεο κουτακι τυπου arcadia/cougar archon.

• Like 2

Επειδή είχα αυτό το κουτί, (σαπίλα σκέτη) παίρνει 12άρι μπροστά χωρίς πατέντα, αρκεί να βγάλεις την πρόσοψη για να το βιδώσεις ;)

Δεν νομίζω να χωράει δωδεκάρα ψύκτρα, με το καπάκι κλειστό δε, με τίποτα!

Sheogorath πρέπει αναγκαστικά να θυσιάσεις το μπροστινό usb πανελ για να μπει 120αρι βγάζοντας την πρόσοψη, σπάζοντας τα πλαστικά που στηρίζεται, το έκανα έτσι, αλλά ο ανεμιστήρας δεν φύσαγε αρκετό αέρα εντός του κουτιού και έτσι κόλλησα τα πλαστικά ραβδάκια και βίδωσα πάλι το πάνελ και δουλεύει κανονικά ούτε κουνάει ούτε τίποτα, έκοψα το σίδερο που σου έδινε την δυνατότητα να κάνεις mount 2χ80αρια φανάκια, τρόχισα τις άκρες αλλά και πάλι δεν έμπαινε αρκετός αέρας. Εντός του κουτιού δε κάνανε μαλακία σε αυτό το revision του κουτιού και βάλανε τα hdd cases πιο δεξιά, με αποτέλεσμα να μην μπαίνει ανεμιστήρας ούτε από μέσα. Έτσι με tie wraps τοποθέτησα έναν 120αρη στα hdd cages και ψύχει τα πάντα. Όντως έιναι σαπίλα, αλλά για τα 22 ευρώ που το πήρα πέρυσι δεν είχα τις επιλογές που υπάρχουν τώρα σε κουτιά, υπήρχαν χειρότερες σαπίλες. Το κουτί είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει, το κάνω πειραματόζωο και δοκιμάζω πατέντες τις οποίες αν δεν πιάσουν τις διορθώνω, σε ένα κουτί όπως το arcadia δεν θα μου πήγαινε καρδιά να το πειράξω το άτιμο, το έχει φίλος και είναι ανώτερο ποιοτικά και από λίγο ακριβότερα κουτιά. Δωδεκάρα ψύκτρα χωράει με καπάκι κλειστό, την cnps5x peforma που είναι 13,4 εκατοστά την χωράει, με την evo θα έχω ανοιχτό καπάκι, έτσι και εξάλλου τι με νοιάζει, αν έχεις μάπα air flow το ανοιχτό καπάκι βοηθάει.

• Like 1

ακομη καλυτερη ψυκτρα (νομιζω) και απο τις 2 υποψηφιες, θα ηταν η CNPS10x Performa

αλλα.. πλεον δεν βρισκεται πουθενα...! και ηταν και σε πολυ καλη τιμη, τοτε που την ειχα παρει εγω...!

επισης βλεπω τελευταια, αυξησεις στις τιμες (και) των ψυκτρων... ή μου φαινεται...?

• Like 1

Δεν σου φαίνεται καθόλου, πριν ένα μήνα η evo έπαιζε κάτω από 30, τώρα παίζει πάνω από 30 :D. Ουσιαστικά η ψύκτρα με έκαιγε για να παίζω bf4 χωρίς drops, αλλά τώρα πια στα 3.9 που τον έχω τον a8 6600k το bf4 τρέχει χωρίς κοψίματα, δεν ξέρω πως, αλλά δεν έχω κοψίματα πουθενά με 32vs32 παίκτες στην siege of shanghai και τον browser με το battlelog φυσικά ανοιχτό, άλλες φορές τον έκλεινα για να μην έχω κοψίματα. Περίεργο :o.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...